icon

Po viac ako roku mi poslal správu - ospravedlnenie za bezcitný rozchod

27. feb 2023

Zdravim, bola som rozrusena z kontaktovania ex. Po viac ako roku poslal ospravedlnujucu správu za velmi bezcitny rozchod. Neviem co si myslieť. Chcel ma rozrusit? Pocitit takú potrebu až o rok? Nie je treba pripomínať bolesť. Alebo si mám myslieť že to myslel úprimne.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
autor
28. feb 2023

@dianka555 nie nechcela, len ma rozrusil keď nemal potrebu sa ospravedlniť skôr, co ho to napadlo za tak dlhu dobu, pretoze rok je dlhá doba, nie je to mesiac. Ci to bolo úprimné alebo len rozrusit

autor
28. feb 2023

@mirco50 vsak toto po roku? Vraj potreba. Nie som naivná ze ho to trapilo? O rok

dianka555
28. feb 2023

@autorka a čo si mu odpísala? Už keď si mu napísala tak hádam nie tak aby ti poskytol odpoveď na ďalšiu tvoju sms? Viac ako rok sa neozval a ty si mu hneď odpísala ako ti prišla sms. Stalo sa, každý z nás nesie rozchod inakšie. Teraz sa hneváš na to že ti napísal a ty si mu odpísala a on sa zase na teba vysral?

autor
28. feb 2023

@dianka555 vôbec nie hneď. Ani nie tak ako píšeš. Ale ked som zareagovala chytil sa hneď atď... Už som to popisala vyššie. Co myslis tym vysral? My sme a boli sme ex. Hadam si nemyslíš že som ocakavala ze sa bude ospravedlňovať práveže vôbec nie, prešla som tým bez jeho sebeckého výlevu. Preto len ma rozrusil coho sú ľudia schopni za rok mu príde na um aaaa ved sa ospravedlnim alebo mu to niekto kazal

dianka555
28. feb 2023

Tak už nemáš čo riešiť. Možno mu to niekto nakázal aby sa ti ospravedlnil alebo mal radosť z toho že ťa podpichol. Dosiahol to isté čo rozchodom. Škoda že si mu napísala, mala si mu odpísať až po roku.

jania023
28. feb 2023

Uch mat tvoje starosti🤓

autor
28. feb 2023

@dianka555 môžeme si to takto vracať donekonečna čo tým dosiahneme že sa budeme pichať. Nech je teda šťastný asi taky šťastný nebol ked mal potrebu vypisovat ex

autor
28. feb 2023

@jania023 Kto si nepresiel krutym zaobchádzaním a správaním nepochopi ze aj to sú starosti.

autor
28. feb 2023

@jania023 Mozno ho to ozaj mrzelo. Čo vyrobil.

evaachesa
28. feb 2023

Hlavne mu už neodpisuj a hoď ho do ignore listu. Kapitola uzavretá. 😏

mell27
28. feb 2023

Nikto mu do duše nevidí, ťažko povedať, čo ho ku tomu viedlo. Napr. ja som sa s mojím exmanželom rozišla v zlom (opakovane ma podvádzal) a dosť ma mrzí, že medzi nami ostali nevyjasnené a nedopovedané veci. Že odídeme na druhý svet nezmierení (ja som mu odpustila, ale on žije v nenávisti). Ak ho to naozaj mrzí, tak to prijmi, ale hlavne sa nenechaj zase namotať. Táto kapitola života nech je už za tebou. ...😊

dianka555
28. feb 2023

a kde bol celý ten rok? s kým? sám?

jania023
28. feb 2023

A od nas cakas ze ti povieme ze ho to mrzi, ze sa zmenil a ze si pre neho jedina??
Co tak namiesto vypisovania tu vo fore sa ho nato spytat a nemusis polemizovat ze o co mu islo
My tu nemame ani ponatia preco ta kontaktoval a uz vobec nie ze sa zachoval bezcitne, je to iba tvoj uhol pohladu

autor
1. mar 2023

@dianka555 neviem, ako sa mal, sme ex ale údajne ma inu

autor
1. mar 2023

@jania023 ale zachoval, a veru na tie uprimne otázky sa nechcel baviť zjavne mu boli nepríjemné

vilma7
1. mar 2023

Mal takú potrebu, odpovedal ti na otázku, prečo to urobil, tak čo akože naďalej riešiš???

Toto.nikdy nepochopím, keď sa zeny dokážu vŕtať nv podstate v " ničom". K čomu je to dobré???

autor
1. mar 2023

@vilma7 no neodpovedal na otazku odpovedal na to na co chcel co bolo prospešné jemu. To nebolo ze nech je pokoj ale len jednostranne uspokojenie

jennky13
1. mar 2023

pozri sa, nikdy nevies posudit motiv toho druheho. Vies popsudit len cin ( skutok). Ten bol, ze ti napisal sms. Ty si na nu reagovala - tu sa vies zamysliet , preco si to urobila. Je z tvojich pismenok zjavne, ze si sa este nedostala cez ten rozchod. Ta sms ka ti to len potvrdila.
Neries proco ex pisal, preco nie, ako odpovedal a preco tak odpovedal.
Ries seba, co urobit, aby si pomohla sebe. Zjavne este nie si uplne uzdravena emocionalne z vasho vztahu, este stale ta to boli. To ries!

dianka555
1. mar 2023

@autorka ty ho poznáš tak určite vieš vyhodnotiť prečo asi napísal. Rozišli ste sa v zlom. Cítiš sa ukrivdena a máte nemáte medzi sebou doriešené záležitosti. Ako si písala asi ma priateľku a prečo mi písal ak nie je tak šťastný? Ty by si chcela aby to bolo tak že on to oľutoval a nie je šťastný bez teba lebo urobil chybu a si super ženská a banuje za tebou. Nehovorím že nie si, ale nie pre neho, on to v tebe nevidí. Určite aspoň v kútiku duše by si chcela aby sa chcel k tebe vrátiť a začal ti dvoriť. Teba ten rozchod neprešiel. Je to len sms od neho, žiadny ďalší kontakt. Čo je za tým a prečo to urobil ? Máš tu veľa odpovedí od žien, súcit z jeho strany , istota r sa ta zbavil?

akiana
1. mar 2023

@autorka Pretoze je to taktika stara ako ludstvo. Nudi sa, nema momentalne ziadnu zaujimavejsiu babu "na rane", alebo nejaka ho nechala, a napadla si mu ty. Predtym, nez to na teba skusi, vsak potrebuje zistit, kde priblizne sa nachadzaju jeho sance. Mozno uz si s niekym novym, mozno nemas zaujem - nemoze to vediet. Tak skusa nieco "neutralne", ako ahoj co nove, prepac za rozchod, ako sa mas, atd. Podla tvojej odpovede sa zariadi. Pretoze si len plan B.

Ak by rozchod lutoval a chybala by si mu, bez ohladu na tvoju reakciu by ti to proste vyklopil hned, aj to muzi niekedy robia, ak citia uprimnu lutost. Kazdopadne, ak by boli jeho zamery jasne, vedela by si to a nemusela by si sa pytat tu.

autor
1. mar 2023

@dianka555 ale nehovor ako to môžeš takto napísať

autor
1. mar 2023

@dianka555 ja nemám záujem už o neho

autor
1. mar 2023

@jennky13 ale dostala, len tie slova ktore boli vyslovene a lzi bolia dlho. A vobec, ak je niekto šťastný v novom vzťahu preco to nepovie na rovinu? Ale ani sa nevyjadri a napise ze je unavený. To je tiež chore

autor
1. mar 2023

A nedospele

karolinakr
1. mar 2023

nahodou ja by som to prijala

gabika0825
3. mar 2023

Kašlať na neho, neodpisovať a nereagovať 😊 mal sa snažiť vtedy a ospravedlniť tiež. Nie po roku. Čo teraz čaká? Že mu odpustíš všetko a budete spolu? To je hra na city. Chce zistiť či ho máš ešte stále rada a že či si sa už preniesla cez rozchod. Zrejme si niekde všimol že sa máš lepšie ako on a žiješ šťastný život, možno už pri niekom inom, možno nie. Ale vidí že sa máš dobre a vtedy sa byvalym najlepšie ozýva. Kasli na neho vôbec sa nenehaj rozrušiť. Veľa šťastia

autor
4. mar 2023

@gabika0825 áno, chcel ma rozrusit ak by som to urobila ja, nereagoval by. Veď nech je šťastný, ak je, načo sa mu treba omluvat, asi mu to kazala jeho priateľka.

karolinakr
4. mar 2023

Tak vieš niekto je zatrpknuty, ked nedostane ospravedlnenie a niekto, ked dostane
Ty musis vediet, ake mal umysly

dianka555
4. mar 2023

A okrem tej sms ťa kontaktoval? Či si mu odpísala a už nič?