icon

Po viac ako roku mi poslal správu - ospravedlnenie za bezcitný rozchod

27. feb 2023

Zdravim, bola som rozrusena z kontaktovania ex. Po viac ako roku poslal ospravedlnujucu správu za velmi bezcitny rozchod. Neviem co si myslieť. Chcel ma rozrusit? Pocitit takú potrebu až o rok? Nie je treba pripomínať bolesť. Alebo si mám myslieť že to myslel úprimne.

autor
4. mar 2023

@dianka555 a preco tato otazka?

autor
4. mar 2023

@karolinakr verila by si ospravedlneniu a za rok ak by ťa už v minulosti viacnasobne klamal?

dianka555
4. mar 2023

@autorka či si taká naivná a čakáš že budete spolu?

toskanka
4. mar 2023

@autorka Keď ho už poznáš, aký je, nemala si reagovať. Zbytočne ťa to rozrušilo. Ponaučenie: zablokovať ho.

autor
5. mar 2023

@dianka555 nie, vobec nie o to nemam záujem. A on nie je naivný? Myslel si ze tomu uverím? Len uz nezistim ci to bolo úprimné

autor
5. mar 2023

@toskanka keď mne to blokovanie vzdy pripadalo take detinské.

autor
5. mar 2023

@toskanka a mam mu to vrátiť? Rozrusit ako on mma? Mam byt taka zakerna?

tykat
5. mar 2023

@autorka jemine, po roku sa ozve ex lebo sa mozno ozral/mozno nema prachy/mozno ta chce namotat na MLM/mozno nema kde zasunut... a ty na to tyzden myslis? Vymaz, zablokuj, neries. Vybavene.

toskanka
5. mar 2023

@autorka Aj mne blokovanie pripadá detinské, ale niekedy sa to proste vyžaduje. Chceš, aby sa ti ešte niekedy ozval?

autor
5. mar 2023

@toskanka nemyslim. Ale hneva ma ze mi napisal tam kde som to necakala lebo inde bol bloknuty. A rozrusit ho ako on mňa by bolo aké pre neho? Toto ma hneva

autor
5. mar 2023

@tykat hneva ma ze si dovolil to spraviť kde berie tu drzosť.

tykat
5. mar 2023

Ja chapem ze ta to na*ralo "ako sa opovazil?" ale povedz si ci ten cas co nad tym budes premyslat nema vacsiu cenu ako odpoved co tym ziskas. Nenechaj sa vtiahnut do minulosti.

autor
5. mar 2023

@tykat a on ma tam ťahať mohol a rýpať? Mam chuť vrátit to

maminkadeticiek
5. mar 2023

Toto dokaze len zena,takto sa v tom cvachtat a rozpitvavat to a analyzovat,konspirovat a dumat.Uvedom si ze on uz ani nevie,ze ti pisal.Garantujem ti ze chlapa nerozrusis.Obzvlast bezcitneho.Vyser sa na to.

tykat
5. mar 2023

Tak hlavne, neklesni na jeho uroven.

autor
5. mar 2023

@tykat tak určite nie to bola uvaha, a už vobec ak má niekto vzťah vypisovať ex?

dianka555
5. mar 2023

A čo ti vlastné napísal? Prepáč a to bolo všetko?Či je šťastný no ktovie. Asi áno ale jedine preto že sa trápiš a on je na koni, má priateľku, bývalá na neho čaká a stále sa trápi aj keď tvrdí že nie. Myslíš že aj sa niekde takto o tebe vyjadruje a rieši prečo si mu odpísala? Na inom fóre, s kamarátmi asi nie. Kašli na neho.

autor
5. mar 2023

@dianka555 nečaká na neho, už si rieši iné. Ty akosi vkladas kontext ktorý ani tak nie je. Prečo to robíš? Napisala som stokrat rozrusil ma, ze ho mrzi ze sme sa rozisli v zlom a ze zmeniť to uz nemôže. No veru nemôže. Tak?

lila1988
5. mar 2023

Nemuselo to byt cielene v zlom. Tiež som sa po 10 rokoch ozvala ex, s ktorým som sa rozišla, neodpisovala som mu, keď ma prosil o stretnutie po rozchode a aj sme sa po tom mojom ozvani sa stretli. Mala som pocit, že niektoré veci zostali medzi nami neuzavreté, mala som to potrebu dat na správnu mieru a uzavrieť to aj nejako v sebe. A bolo to z mojej strany dobre rozhodnutie. Síce je dnes tazko za vodou, utvrdila som sa v tom, že to rozhodnutie v tom čase bolo správne, lebo to, čo mi na jeho povahe prekážalo, to aj zotrvalo a bol by to problem vo vztahu. On sa chcel stretnut (stretávať) opäť, ale už na stretnutí som to dala na správnu mieru, že sa jedná o jednorázovú záležitosť a chcela som mu vysvetlit, prečo som sa už neozvala. Možno ani on tá nechcel raniť, len vysvetlit ti, prečo sa vtedy tak zachoval a možno k tebe pociťoval dlh a chcel si to dat do poriadku.

autor
5. mar 2023

@lila1988 však hej ale ta komunikácia nebola velmi príjemná, a ja som si ju už nezelala, a už vobec v inom vzťahu

dianka555
5. mar 2023

Tak uľavil svojmu svedomiu že ho mrzí že ste sa rozišli v zlom a ospravedlnil sa ti. To je všetko. To by som aj ja tak urobil že mu je ľúto ako som sa zachoval, ospravedlnil a očistil si svedomie ak on nejaké má.

lila1988
5. mar 2023

Ja som úplne nepochopila, tebe neprislo v poriadku, že potom udržiaval konverzaciu, kde nechal pozdravovat inych? Možno chcel nejak pokracovat v konverzacii a nenapadlo mu nič iné. Ono človek sa tazko v mužoch vyzna, ale podľa mna nebol tam negativny zamer. Aj to, že bol schopny sa cez mužskú ješitnosť ozvat je podľa mna v pohode, nevidim tam snahu ubližovať ti. Treba odpustiť a ist dalej, je to veľmi oslobodzujuce

autor
5. mar 2023

@dianka555 ale veď som bola slušná, este som sa, spytala ci, sa mu ulavilo tak sa nevyjadril. Vsak normálne poviem že hej. Alebo áno. Ale nič, ja neviem čo ešte čakal že budem celá rozliata z toho veď mohol byť rád že som mu to dovolila ked sa chcel uľaviť. Lebo nemusela som.

autor
5. mar 2023

@lila1988 naco pozdravovať znamich keď už nič rok s niekym nemáš, rozides sa v zlom. Nie je to vhodné. Veď ja, som bola ohladuplna, aj keď som si na 100% istá ze ak by som to ja urobila, on by mi to neumožníl. Ved sme prezili aj pekne veci tak ale sme rozni, niekto by to neumoznil.

akiana
5. mar 2023

Ja by som sa skor ako nad jeho pohnutkami zamyslela, preco to stale riesis a dokola rozpitvavas, aj ked do hlavy mu ziadna nevidime, a teda ti nikto nikdy na 100% nepovie, ake ma dovody ta kontaktovat. Chces ho naspat? Mas k nemu este city? Ries skor to.

autor
5. mar 2023

@akiana NIE. Nechcem ho, ublizoval mi a ja už si nedam od neho ublizovat aj keď som ho veľmi lubila.

akiana
5. mar 2023

Ale vidis, ze minimalne ta stale dokaze rozhodit. Blokni ho a blokni tieto nekonecne uvahy vo svojej hlave. Nedavaj mu uz moznost, aby ta negativne ovplyvnoval.

autor
5. mar 2023

@akiana Lebo to chcel, chcel do mňa rýpať prečo citil on potrebu a tiež ho myšlienka priviedla k tomu aby ma rozrusil. Mal mi dat pokoj ked ma iny vzťah

akiana
5. mar 2023

Staci. Je uplne jedno, co robi on, co chce on, aky ma alebo nema vztah. Je to pre teba uplne irelevantne. Tu ide o teba a toto ti fakt nerobi dobre. Takto on nemusi ani pohnut prstom a stale ti zamestnava mysel.

asocial
5. mar 2023

Nič v zlom, bez urážky, ale toto je iné psycho. Z jedného nevinného ospravedlnenia a konverzacneho "pozdrav Joža" si spravila úplny cirkus. To nie je rypanie a keď si bola takáto aj predtým, tak sa ani nečudujem, že sa s tebou rozišiel .

Štýlom mi pripomínas jednu, čo sme istý čas prispievala, no nebola ok..