icon

Po viac ako roku mi poslal správu - ospravedlnenie za bezcitný rozchod

27. feb 2023

Zdravim, bola som rozrusena z kontaktovania ex. Po viac ako roku poslal ospravedlnujucu správu za velmi bezcitny rozchod. Neviem co si myslieť. Chcel ma rozrusit? Pocitit takú potrebu až o rok? Nie je treba pripomínať bolesť. Alebo si mám myslieť že to myslel úprimne.

Strana
z4
autor
5. mar 2023

@asocial ale nič o tom nevieš, a ani o nom nič nevieš aky bol. Ja som normalna tak sa nevyjadruj ze sa kto s kym rozisiel. Rozisla som sa s nim ja prvá. Tak nepis co nevieš.

akiana
5. mar 2023

@asocial Autorka chce pocut, ze tomu chlapovi stale chyba, ze ju miluje, a ze s novou priatelkou urcite nie je stastny. Bude tu mutit diskusiu, kym jej to niekto nepotvrdi. Pritom on debil bohvie co chcel, ale dokopy asi nic, kedze sa uz dalej neozval. 3 dni to pribudaju psychoanalyzy o tom, ze co vlastne chcel nejaky typek, ktoreho tu ani jedna nepozname.

miroslava21
5. mar 2023

Haloo, po roku sa ti ozve ex, rozoberas do najmensieho detailu co napisal, preco napisal, zalozis diskusiu kde maju cudzi ludia ti napisat co vlastne tym sleduje a ty nas tvrdohlavo presviecas ze uz si za vodou a je ti ukradnuty 🙈
Ked mi je niekto ukradnuty tak precitam sms, vymazem sms, neodpisujem, neriesim a nezakladam diskusiu s cudzimi ludmi preco mi napisal 😉

autor
5. mar 2023

@akiana pisala som viackrát ze nie. Tak nepis tieto slová. Koniec

akiana
5. mar 2023

Pozri, toto na tvoj zaujem fakt nevyzera. Didkusiu si zalozila 27.2. a ako je tyzden dlhy, den co den to riesis a z par smsiek od byvaleho po roku sa snazis vyvestit jeho potencialnu citovu situaciu, partnersky stav, kognitivne pohnutky a zamery. Ty si tu urobila z uplnej hovadiny hotovy doktorandsky vyskum, a teraz pises dizertaciu s moznymi zavermi vyskumu. Uz ti tu ludia napisali asi vsetky moznosti, ktore existuju, a ty furt nie si spokojna a riesis to dalej, az kym ti niekto asi neda falosnu nadej, na ktoru evidentne cakas.. Tolko energie na niekoho, o koho nemas ziaden zaujem? Koho sa snazis oklamat, samu seba, alebo svoje okolie?

akiana
5. mar 2023

*nezaujem

A aj keby niekto z nas mal zazracnu sondu na dialkove citanie myslienok a povedal ti, aky mal byvaly zamery - bude sa ti zit lahsie? Co hodlas s touto informaciou urobit? Dalej sa uzierat a dokola sa pytat preco preco preco ako trojrocne dieta? To ti pomoze?

Strana
z4