icon

Pochybnosti o vzťahu

lajla611
29. mar 2025

Ahojte. Chcela by som od vas len radu, alebo skúsenosť. Ide o to, že skoro dva roky mam priateľa, mam 30 rokov, prednim som mala vážny 7 ročný vzťah, ktory skončil že ma podviedol. Dva roky som bola sama, a tento moj novy vztah zacal pekne. Lenže moj problem je v tom, že sa mi priateľ prestava vyzorovo páčiť. Zo začiatku mi to nevadilo, totižto je trochu pri sebe, ma tak 20 kíl viac akoby mal mat. Ako nie je vyslovene tučný, len je macatejsi, ma brucho. Ako nikdy som neriesila výzor, len ja uz sama neviem ci to ma budúcnosť. Aj ked on sam mi povie, že bude sa hýbať, tak mu to vydrží chvíľu. Ako keby mu to bolo jedno. A ide aj o jeho zdravie. Ja som velmi aktívna, on nie, ale to by som aj prekusla. Len neviem co v bude dalej, lebo ako keby ja ho postupne prestávam ľúbiť aj ked inak mi je s nim dobre. Je mi to ľúto, že to tak je, ale ked sa naňho pozriem nie som.hotová z neho, v tvári sa mi velmi.

janickacrazy
29. mar 2025

@lajla611 no neviem, keď ti to na začiatku nevadilo, tak zrazu ti to vadí? V tvojom veku už by si mala riešiť úplne iné veci u partnera. Či je spoľahlivý, pracovitý, či chce mať svadbu, deti, či sa podieľa na domácich prácach, či ti je oporou, keď máš nejaký problém, atď.

rozculena
29. mar 2025

ak ti zo začťiatku nevadilo,ako vyzerá,ale teraz ti to už vadí,tak to nie je ten pravý

thereisabear
29. mar 2025

Keby bol ten pravý, tak sa nepýtaš, či je ten pravý. Takže nie je.

pralinka25
29. mar 2025

ja vidim problem v tom ze ty si aktivna a on nie. to sa do buducna este zhorsi. je tu x tem kde zena lamentuje ze ten jej len lehni na gauci a vsade chodi s detmi sama. on aktivnejsi nebude.

romiada
29. mar 2025

@lajla611 to že Ty si aktívna a on moc nie, ta bude časom viac štvať ako to že ma kila navyše. Ani to že popisuješ,že sa začne hybať a dlho mu to nevydrží naznačuje vlastne tvoju frustraciu,že nemá motivaciu byť kvoli tebe "lepší" (v tvojom ponímaní krajší, chudší). Spadli Ti ružové okuliare a zrazu vidíš chyby. Najdi si športovca, ktorý bude viac sekírovat Teba kvoli sportu, výzoru, atď. Asi to potrebuješ. Byť naročná na druhých ,ale aj na seba. To myslim pozitivne teraz. Každy z vas ma asi iný vibe a potreby.

mimi2018
30. mar 2025

@lajla611 nie je vhodný pre teba, takže rozchod.