Pochybnosti pred svadbou: Ako sa rozhodnúť?
Ahojte. Baby poraďte🙏dávam to anonymne keďže sem chodí svokra a aj švagriná. Takže zajtra mám svadbu. Vydávam sa po 10rocnom vzťahu. Máme teraz pol ročného chlapčeka♥️lenže... Mám pochybnosti...po pôrode sa zmenil. Intímne nežijeme spolu. A odkedy som doma tak sa o všetko starám sama. On nezapne ani len práčku či mycku. Predtym robil aj doma všetko. Už som mu to hovorila. Zacal pomáhať a vydržalo to deň. Vždy je unavený po práci a ja mám viac času vraj. S malým nebol vonku ani raz. A teraz neviem čo🙏ja ho ľúbim ale čo ak budem slúžka aj naďalej? Nemyslím že by sa zmenil. Keby nemám malého tak svadbu buď ,zruším alebo sa dozvediem. Ale pri dieťaťu to už nie je len tak🫤čo by ste urobili?
Všetko je zaplatené, zober si ho, poriadne sa tam nažer a keď ťa to celé omrzí tak podaj návrh na rozvod :D
Dieta nepotrebuje svadbu ale rodicov ktory spolupracujú a podporujú sa. Spokojnu mamu. Si v tomto vzťahu v pohode? Píšeš že doteraz pomahal po dieťati to už nerobí. Ako to maju jeho rodicia? Ma tento vzor z domu že žena sa stará o domacnost a deti? Potom ho nezmenis. Tiež muž nemá doma pomáhať. Je to aj jeho špinavé prádlo riad jedlo a dom. Ak to takto po tvojom pôrode neberie a dieta domácnosť sú iba tvoje a v podstate ta ma istú načo sa už snažiť po dieťati mám vystarane žena už neodide nie je to ktovieco. Možno si dúfala že vďaka dieťaťu ho dostanes k svadbe ale či to bol šťastný krok ? Aj tak čo už navymyslas tesne pred svadbou. Keď tak sa rozvedies len už to bude ťažšie.
@anonym_autor no neviem či je správne hrnúť sa do svadby, ale to si si mala ujasniť skôr a nie noc pred sobášom 🥲 ísť do manželstva s toľkými pochybnosťami z tvojej strany nie je úplne ok, premýšľať o rozvode keď ešte ani nie ste svoji tiež nie…
Po pôrode sa zmení aj veľmi vela žien a chlapi sa s nimi kvôli tomu nerozvedu...v dobrom aj v zlom, alebo o čom je to potom?
Keby si sa zajtra nevydala, rozišla by si sa?

@sevrin ako vieš, že čo napísala sú 100%udaje?
@laila22 ja ľuďom verím, že sú úprimní a píšu čistú pravdu.