icon

Pocit viny po rozchode

26. jún 2025

Ahojte, rada by som si vyliala nachvíľku svoj žiaľ a pokiaľ by bol niekto ochotný mi dať svoj pohľad na vec, možno niekto prechádzal niečím podobným, tak by som bola vďačná.
Rozhodla som sa rozísť s priateľom, ale prežívam v sebe strašný pocit viny a ľútosti voči nemu a jeho situácií aktuálnej. Zároveň ma trápi i to, že možno sa bude na mňa za to nahnevaný a bude časom veriť, že som ho nikdy nemala rada, keď som sa rozhodla odísť a odísť v jeho osobnej biede. Ja ho však mám veľmi rada, lenže som si uvedomila, že samej mi je jednoducho ľahšie než s ním.

Strana
z2
balerina2025
26. jún 2025

v zivote musis pozerat na seba. ak si sa necitila stastna, tak si si vybrala tu druhu cestu
ludia v zivote lutuju ovela vaznejsie veci. ver.

ajka19
26. jún 2025

ľútosť nie je láska

zuzanka.zuzu
26. jún 2025

niekedy aj správne/vhodné načasovanie rozchodu je znak (bývalej) lásky 🤷 veru aj ja mám v živote ľudí ktorí ma opustili keď som ich najviac potrebovala...

autor
Autor odpoveď zmazal
denkabemommy
26. jún 2025

Po tvojom komentári ako to chalan vníma, buď rada, že si sa ho zbavila. Tam nie je priestor na ľútosť. Nemôžeš ľutovať niekoho, kto z teba pije energiu, čas a tipujem, že aj peniaze. Uži si svoj život, si strojcom výhradne svojho šťastia, nie toho jeho 🙂

monikabull
26. jún 2025

Prosím ťa, ako sa môže normálny zdravý človek dostať do "osobnej biedy"?......Nepracuje? Je závislý? Alebo je to niečo psychické, alebo rodinné?.....Si zodpovedná za jeho "biedu"?....

viestta
26. jún 2025

Vies, komu niet rady, tomu niet pomoci. Ano, predpokladas spravne, bude ta obvinovat zo vsetkeho. To taki ludia zvycajne robia. Ale to nie je tvoja vina, ak tvoja pomoc nebola prijata. Lebo pomahat mozes len tym, ktori si pomoct nechaju.

anketkarka
26. jún 2025

Keby si ho ľúbila, tak s ním neskončíš. Ten pocit Ti možno manipulatívne podsúva on. Myslím, že mu je jedno čo bolo. Dôležité je, že teraz ho už neľúbiš a je koniec. Keď som sa na výške rozišla s priateľom, tiež som mala také pocity ako Ty, a potom som zistila, že pravdepodobne už vtedy riešil inú.

sevrin
26. jún 2025

Ak si to ty moja ex, tak trp!

slaskou1975
26. jún 2025

A nie je to len “akože”? Cítiš alebo necitis vinu? Ja v tých textoch pocit viny moc nevidím priznám sa. Lebo odisla si od neho v jeho osobnej biede? Len mi to príde byt nezlučiteľné so slovami že bude veriť ako aj to že to opakuješ že ho máš rada. Toto mi akosi nesedi a priznám sa, skôr mi to príde ako keby si ospravedlňovala svoje rozhodnutie a nie pocit ľútosti nad ním 🤔

slaskou1975
26. jún 2025

Ja neviem.. ak na niečom “fičal” tak ani sa radšej neobzeraj späť. To nás mozes prísť zachraňovať rovno všetkých.

autor
Autor odpoveď zmazal
slaskou1975
26. jún 2025

Ako je to prosím ťa drasticky odísť? Ako ste sa rozišli keď spolu spávate do rana? Aká je to zhoršená situácia? Nechápem.. prepáč, príliš všeobecne píšeš na to, aby sa dalo zareagovať. Aj by som ti poradila, ale z toho textu si môžem len veci domýšľať. Trápila si sa vo vzťahu a napriek tomu sa mu snažíš pomôcť. Nebudeš ty mať mesiášsky syndróm? Asi ako som mala ja? 😁 potom si skôr polož otázku, čo by sa stalo ak mu nepomôžeš?

mondolina
26. jún 2025

nie 1 x tu píšeš, že?

slaskou1975
26. jún 2025

Aj mne to tak príde 🙃

som_realistka
26. jún 2025

Boze, ved napis rovno, co sa dialo. Byvali ste spolu, zivila si ho a on si nehladal pracu, bol agresivny, alebo uziva srogy, alebo zavisly na tipovani? Cokolvek z toho je dovod na rozchod, nie si matka Tereza aby si mu obetovala zivot.

konicekmodry
26. jún 2025

Nie vy ste sa nerozisli😉a nepis omacky, v hadankach ked hladas pomoc.To si mame domyslat?Aky vyznam maju potom tie rady?Zivis socku ktora nerobi a droguje?Kolko ma rokov 40+?
Ty si tu už niekolkokrat pisala, dobre tipujem…

mondolina
26. jún 2025

Dievčatá pamätáte si ten príspevok s vyše 100 stranami? veď to tu už vyše roka rozoberá. Kto ho nájde dostane ♥️

autor
Autor odpoveď zmazal
konicekmodry
26. jún 2025
@mondolina

Dievčatá pamätáte si ten príspevok s vyše 100 stranami? veď to tu už vyše roka rozoberá. Kto ho nájde dostane ♥️

@mondolina Bingo aj mna ona napadla , ten jej styl pisania a v hadankach, je do oci bijuci,zeny jej tam radili na x-stranach.Idem to pohladat.

mondolina
26. jún 2025

prečo nepokračuješ v starej téme? tam ťa už prestali ľutovať?

konicekmodry
26. jún 2025
@mondolina

prečo nepokračuješ v starej téme? tam ťa už prestali ľutovať?

@mondolina Uz to mam, vsetko zmazala , ale zeny zalozili skupinu, aj ta sa rozpadla lebo autorka si isla stale svoje
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/urobila-som-nieco-zle-2/?page=6&scrollto

konicekmodry
26. jún 2025

@enmery aj @bielasovicka Bude vediet viac

enmery
26. jún 2025

Toto sa rieši od júla 2024. Ešte predtým zalozila o ňom pár tém. On je narcis, huli, ona mu dopĺňa chladničku, chcela mu zaplatiť aj 2000 dlh v sociálnej, sex žiadny, pozerá po iných, uráža ju. Sama ma OCD a ďalšie problémy psychické, predtým mala tiež o 15 rokov staršieho slizáka, ktorý ju využíval. Chlapec potrebuje svoju obeť. Od júla nevie pochopiť, že nemá dočinenia s normálnym človekom. Za voj život si môže sám. A od júla ona odmieta pomoc odborníkov. zbytocne niečo písať. Ona čaká ma zázračnú vetu vďaka ktorej sa on zmení na človeka bez poruchy osobnosti a milujúceho partnera a tým pádom zmizne aj jej OCD atď. Smutné. Ale kto si nechce dať pomôcť, nepomôže jej nikto.

slaskou1975
27. jún 2025

A nechceš prísť zachrániť radšej mňa? Nemáš náhodou iniciálky SM? ☺️

autor
Autor odpoveď zmazal
slaskou1975
27. jún 2025

Nemusíš cítiť vôbec nič ☺️. Zachráň samu seba ak máš vôbec pred čím. Už som raz písal/a v jednom odkaze, nerob chybu ako som robil/a aj ja.. aj veľa lásky zabíja vzťah. Pozri si napríklad toto video: https://m.youtube.com/results?sp=mAEA&search_qu... Možno sa v tom najdes.

retatka
27. jún 2025

Ja som si s ňou doteraz písala, chcela som jej pomôcť, bolo mi jej ľúto, ale proste ona je chorá a potrebuje odbornú pomoc .To už bolo aj na mna veľa, tie choré myšlienky dokola .Nie, nikdy sa nerozišli, len on používal taktiku trestanie tichom.Ona sa mu podhadzovala, zúfalo vypisovala, vyvolávala, žiadala jeho pozornosť .On jej vulgárne nadával, to hádam za celý život som nepočula toľko oplzlosti, čo ten chlap používal , aký slovník mal.On je socka, hulič z Pokecu, klamár, nepracuje, miluje ženy, podvádza , nemá nič vo veku 46 rokov.Ale našiel naivnú peňaženku , tak sa jej bude samozrejme držať ako správny narcis.On ju len používa pre svoje potreby.Obaja potrebujú psychiatra lebo to zle skončí .

retatka
27. jún 2025
@enmery

Toto sa rieši od júla 2024. Ešte predtým zalozila o ňom pár tém. On je narcis, huli, ona mu dopĺňa chladničku, chcela mu zaplatiť aj 2000 dlh v sociálnej, sex žiadny, pozerá po iných, uráža ju. Sama ma OCD a ďalšie problémy psychické, predtým mala tiež o 15 rokov staršieho slizáka, ktorý ju využíval. Chlapec potrebuje svoju obeť. Od júla nevie pochopiť, že nemá dočinenia s normálnym človekom. Za voj život si môže sám. A od júla ona odmieta pomoc odborníkov. zbytocne niečo písať. Ona čaká ma zázračnú vetu vďaka ktorej sa on zmení na človeka bez poruchy osobnosti a milujúceho partnera a tým pádom zmizne aj jej OCD atď. Smutné. Ale kto si nechce dať pomôcť, nepomôže jej nikto.

@enmery Presne Enmery, bola to škoda našeho času

sherynkamalinka
27. jún 2025

🙂))

Strana
z2