icon

Pocit viny po rozchode

26. jún 2025

Ahojte, rada by som si vyliala nachvíľku svoj žiaľ a pokiaľ by bol niekto ochotný mi dať svoj pohľad na vec, možno niekto prechádzal niečím podobným, tak by som bola vďačná.
Rozhodla som sa rozísť s priateľom, ale prežívam v sebe strašný pocit viny a ľútosti voči nemu a jeho situácií aktuálnej. Zároveň ma trápi i to, že možno sa bude na mňa za to nahnevaný a bude časom veriť, že som ho nikdy nemala rada, keď som sa rozhodla odísť a odísť v jeho osobnej biede. Ja ho však mám veľmi rada, lenže som si uvedomila, že samej mi je jednoducho ľahšie než s ním.

Strana
z2
retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
enmery
27. jún 2025

Prosím Ťa, aj kolegyňa za Tebou bola v dobrom, lebo jej na Tebe záleží a nechce Ťa vidieť takto žiť a chcela Ti pomôcť s psychiatrom. V utorok je júl. Od júla minulého roka ho riešime a nič. Ted Bundy zavraždil brutálne desiatky žien, treba ho ľutovať? Ja si myslím, že skôr tie ženy. Urob konečne od 15stky správnu vec a pomôž sebe. Ponúk na stretnutia si tu mala,bola skupina, kolegyňa. Otvor sa konečne okrem nás terapeutovi a psychiatrovi tak naozaj a začnú sa diať zázraky. Nie je to Tvoja hanba a ani Tvoje zlyhanie☝️

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
enmery
30. jún 2025

🤦‍♀️ Baby, zbytočne nedávajte pozornosť. Všetky ruky boli podané, skupina, kolegyňa, téma na 100 strán, ona furt bude riešiť Vladka alebo úchylka predtým, hnevať sa na neliečenú mamu a pritom sama sa liečiť nechce....a život beží a roky v prdeli. Ty už fakt začni riešiť seba a konečne si daj povedať a začni sa liečiť. A to je úplne celá najlepšia rada.

autor
Autor odpoveď zmazal
enmery
30. jún 2025

A čo stratíš liečbou?Že na plné ústa povieš odborníkom to, čo nám za ten rok a niečo?Zhoršiť sa Ti stav nezhorší, na hranici Ťa neupália, naopak zistíš, koľko ľudí bojuje so zdravotnými problémami prejavujúcimi sa na psychike a vzťahoch. A vieš čo sa dokonca môže stať?Že sa rok po liečbe budeš cítiť úplne inak ako teraz. A k Vladkovi Ti škoda písať odstrihnúť. To sa rieši už od júla 2024. On je ako zhnitá mandarínka medzi zdravýmii-ak ju čím skôr nevýhodíš, pleseň prejde na všetky.

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
sherynkamalinka
1. júl 2025

ona chorobne potrebuje niekoho pozornsť, ked nemá jeho, píše sem.. 🙂

enmery
1. júl 2025
@sherynkamalinka

ona chorobne potrebuje niekoho pozornsť, ked nemá jeho, píše sem.. 🙂

@sherynkamalinka To nevadí, že hľadá to vypočutie. Len keby si za ten rok z toho niečo vzala a chcela si pomôcť...

autor
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
1. júl 2025

No vidis, psychologicka ti to pomenovala, tak sa mozes objednat a makat na sebe. Aha, a uz mazeme, tak nic, pa.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2