icon

Podozrenie na neveru

28. júl 2023

Ahojte-.S manželkou sme spolu už 25 rokov a máme 3 deti, 2 ešte navštevujú ZŠ. Sme obyčajné manželstvo, nižšia stredná trieda, vyskakovať moc nemôžeme, ale hladom netrpíme. Občas nejaká drobná hádka. Pred 3 rokmi som mal nejaké zdravotné problémy, bol som hospitalizovaný a musím dlhodobo užívať lieky. Vedľajší účinok týchto liekov môže byť aj nechuť na sex a impotencia. Frekvencia sexu u nás klesla na cca 1x za týždeň. Pred tým to bývalo asi tak každý druhý deň. Dovtedy bývala iniciatíva vždy z mojej strany. Ak si myslíte,že teraz ma žena prehovára tak ste na omyle. Kúpila si pár erotických pomôcok a uspokojuje sa sama. Nič jej v tomto nevyčítam. Radšej nech si to spraví sama, ako by jej to mal robiť niekto iný. Už veeeľmi dlho mávame styk len s prezervatívom. Teraz tá čerešnička na torte. Pred pár dňami som jej našiel medzi vecami antikoncepčné vaginálne čípky Pharmatex. Balenie 10ks v krabičke ich bolo 9. Čo si mám o tom myslieť? Ktoré je to už balenie? :(

autor
28. júl 2023

@marikaan to o takýchto veciach sa kolegyne bavia??? Ámen tma. Pred Bohom si prisaháte vrnosť a byť spolu v dobrom aj zlom v zdraví aj chorobe....😢

autor
28. júl 2023

@diaszoky občas chodí s kamoškami z Pilatesu sadnúť na pivko, ale nikdy som neskúmal či je to pravda...

marikaan
Autor odpoveď zmazal
autor
28. júl 2023

@marikaan Vedia ale nevyzradia...

luccija
28. júl 2023

Tak sleduj či použije ďalšie cipky

autor
28. júl 2023

@marikaan a tie kolegyne čo si spomínala, kolko mali rokov?

autor
28. júl 2023

@luccija to mám v pláne. Ale čo ak to bol len chviľkový úlet keď som bol v nemocnici? Chýba tam jeden. Ak si ich niekam preloží, nebudem prehľadávať celý byt....

marikaan
Autor odpoveď zmazal
autor
28. júl 2023

@marikaan a tá čo má toho zajačika je ktorá?

diaszoky
28. júl 2023

Ako lucijia pise posleduj ci vezme cipok a tak ju konfrontuj

marikaan
Autor odpoveď zmazal
autor
28. júl 2023

@marikaan moja má 45...😕

luccija
28. júl 2023

V nemocnici si bol pred 3 r pozri sa na dátum spotreby

aandrea9
28. júl 2023

@viestta no....ak ich nedrží kvôli milencovi ale manželovi tak snad nema dovod ich schovávať 🤷‍♀️

zuzana9393
28. júl 2023

Ak sa spýtať, určite ti budeme všetky radi keď napíšeš jej vysvetlenie. My sme tu také zvedavé 🙂 držím palce, aby to dobre dopadlo. Inak podľa toho ako opisujes vás sex.zivot tak to nie je vôbec žiadna katastrofa.

autor
28. júl 2023

@luccija 4/25

autor
28. júl 2023

@zuzana9393 žiadna katastrofa? Veď predtým to bolo skoro každý ďeň. A ja som bol iniciátorom. Ja som dobiedzal že poďme na to. Ona teraz nepovie nič. Ak jej chýba sex,nech povie poďme na to.

zuzana9393
28. júl 2023

Tak ja to napríklad tiež mužovi nepoviem,,poďme nato", lebo možno sa mu nebude chcieť a my ženy odmietnutie znasame ďaleko ťažšie ako vy chlapi. Ale tak uvidíš čo ti povie

diaszoky
28. júl 2023

Tak mi to pride, ze ich kupila nedavno

autor
28. júl 2023

@diaszoky neviem, akú to má trvanlivosť...

diaszoky
28. júl 2023

No ked to ma do aprila 2025 tak podla mna boli kupene nedavno

autor
28. júl 2023

@diaszoky ak by to malo trvanlivosť 5 rokov, tak to bolo akurat ked som ležal v nemocnici....

diaszoky
28. júl 2023

☹️

mamina7070
28. júl 2023

a ako casto mate teraz normalny vaginalny sex ?

autor
28. júl 2023

@mamina7070 raz za mesiac? Väčšinou jazyk alebo prsty...

autor
28. júl 2023

@mamina7070 A aj to tak, že spravím ja ju a ja už potom fajku alebo rukou väčšinou nechcem.

mamina7070
28. júl 2023

no tak to sa necudujem ze jej to nestaci 😔 to vies ale aj sam a ked ti uz nic nevycita ohladom tohto a je len ticho tak sa uz zariadila inak

autor
28. júl 2023

@mamina7070 a to vždy potrebuješ mať vtaka dnu???

tamky123
28. júl 2023

Podla mna toto pise uchyl…

autor
28. júl 2023

@mamina7070 prstami jej premasírujem také body o ktorých nikdy ani nevedela