Podozrenie na neveru
Ahojte-.S manželkou sme spolu už 25 rokov a máme 3 deti, 2 ešte navštevujú ZŠ. Sme obyčajné manželstvo, nižšia stredná trieda, vyskakovať moc nemôžeme, ale hladom netrpíme. Občas nejaká drobná hádka. Pred 3 rokmi som mal nejaké zdravotné problémy, bol som hospitalizovaný a musím dlhodobo užívať lieky. Vedľajší účinok týchto liekov môže byť aj nechuť na sex a impotencia. Frekvencia sexu u nás klesla na cca 1x za týždeň. Pred tým to bývalo asi tak každý druhý deň. Dovtedy bývala iniciatíva vždy z mojej strany. Ak si myslíte,že teraz ma žena prehovára tak ste na omyle. Kúpila si pár erotických pomôcok a uspokojuje sa sama. Nič jej v tomto nevyčítam. Radšej nech si to spraví sama, ako by jej to mal robiť niekto iný. Už veeeľmi dlho mávame styk len s prezervatívom. Teraz tá čerešnička na torte. Pred pár dňami som jej našiel medzi vecami antikoncepčné vaginálne čípky Pharmatex. Balenie 10ks v krabičke ich bolo 9. Čo si mám o tom myslieť? Ktoré je to už balenie? :(
Teraz neviem, ci sa chces poradiť co dalej alebo nam tu ides opisovať detaily vášho sexu
@tamky123 hej to je presne taky ako sa vravi pes ktory steka ale nehryzie opisovat bude aky je sexualny king aj ked jeho zena uz ma davno ineho a to o com on basni zaziva ona inde a clovek sa jej ani necuduje po tom co si precital
Počúvaj chlapec, tie tvoje vyzvedacky o sexuálnom živote žien sú už uchylne. Ale dobre si začal, dúfam, že ešte ti ruka netrpne
Bavíte sa tu s úchylom, čo si leští bimbasa nad komentmi 🙈🙈. Určite by si žena schovala pharmatex pod šaty vedľa mužovho oblečenia. A ešte čapíky, ktoré by sa v teple rozpustili a dokonca aj v krabičke, aby si to muž všimol.
Ty musíš byť dobrý degeš 🙈
Ak to mala žena schované medzi oblečením, tak to má na sex s iným, sorry. Komentáre, že kto by si to už len schovával tam, keď máš vedľa aj ty svoje veci, nezaručujú nič, nie každý je dostatočne vynaliezavý. Čiže ja si myslím, že niekoho má. Ak ste mali sex každý druhý deň a teraz je to reálne raz za mesiac (alebo aj menej), tak je to príliš veľký skok. Tým samozrejme nechcem povedať, že jej to dáva právo si nájsť milenca. Ja by som sa jej na tvojom mieste nič nepýtala, lebo takto sa nič nedozvieš. Ale sleduj tie čípky, či ďalší nezmizne a všímaj si aj ženu, kam chodí, ako sa správa, či si s niekým píše atď.
No ja ako žena po 45 by som sa určite nespoliehali na pharmatex pri milencovi🤦podľa mňa tvoja žena chce niečo nové vyskúšať. Možno ju už nebaví sex s prezervativom...len ešte nevedela ako ti to má predostrieť. No aspoň v hľadaní si bol rychlejsi😂
Ďakujem Vám za komentáre, postrehy, návrhy a doporučenia. Budem si musieť viacej všímať správanie mojej ženy a asi pohľadať nejakého právnika. Možno budem aj ja čoskoro členom klubu rozvedených.☹️ ďakujem za titulovanie na úchyla. Tu na MK som pár-krát našiel riešenie ohľadom ZŤP a pracovného práva, ale toto som dal radšej anonymne. Prepáčte ak som niekoho pohoršil
@luccija viem, že nemusia byt v chladničke. Som farm.laborantka, tak skladovanie ovládam. Ale v lete ich nebudem dávať pod oblečenie, kde sa môžu rozpustiť. Ale mimo toho skladovania normálny chlap nepríde na ženské fórum rozoberať ako rád líže svoju ženu...len troll alebo úchyl..

@tamky123 Ďakujem😢