icon

Podozrenie na neveru

jaanonym
6. jan 2026

Ahojte všetci
..chcem sa spýtať ci poznate najväčšiu "ľahkú zenu "v Liptovskom Mikuláš..Budu mi stačiť iniciály mena a priezviska . Nemám rada klamstvo a potrebujem len vedieť pravdu. O tej žene sa potrebujem porozprávať s niekym kto ju pozna a vie , že je materialistka.. Ma partnera ...robí predavacku...len toľko môžem prezradiť.
Ďakujem za pomoc a pridanie sa do tejto diskusie

anonym_0cb75c
6. jan 2026

Vsetkym predavackam v Mikulasi teraz kolektivne stiahlo ritky

ivicatolic
6. jan 2026

@jaanonym nepoznáme, ale keď budeš vedieť, pošli foto, či jej právom patrí titul,😊

anonym_6cfec6
6. jan 2026

@jaanonym hlupy prispevok novy profil. Nuda. 30 000 obyvatelov. Velka dedina. Kazdy kazdehonpozna, ohovara a ten tvoj mozno aj zahyba.

domkakvet
6. jan 2026

@jaanonym ak ti je muz neverny tak si to vyries s nim a vies kolko predavaciek moze mat rovnake inicialy.

anonym_170813
6. jan 2026

A.N. Moze byt? 😃

simsalabim
6. jan 2026

@jaanonym v Mikulasi poznam iba jednu zaletnicku, inicialy GB. Ale o co ti ide tymto prispevkom? Nie je to jej zivot a do neho teba nic?

anonym_b654b1
6. jan 2026

Olga? priezvisko na G, al stara raspla to je

jaanonym
autor
7. jan 2026
@domkakvet

@jaanonym ak ti je muz neverny tak si to vyries s nim a vies kolko predavaciek moze mat rovnake inicialy.

@domkakvet každý si riešime ako komu vyhovuje...nepýtala som sa ako to mam riešiť

jaanonym
autor
7. jan 2026
@anonym_b654b1

Olga? priezvisko na G, al stara raspla to je

@anonym_b654b1 myslím, že viem koho myslíte ale ta to nebude ...

jaanonym
autor
7. jan 2026
@ivicatolic

@jaanonym nepoznáme, ale keď budeš vedieť, pošli foto, či jej právom patrí titul,😊

@ivicatolic 😅🤣 to by som jej neurobila nech už je to akokoľvek

jaanonym
autor
7. jan 2026
@simsalabim

@jaanonym v Mikulasi poznam iba jednu zaletnicku, inicialy GB. Ale o co ti ide tymto prispevkom? Nie je to jej zivot a do neho teba nic?

@simsalabim nie toto nie... jej život áno, samozrejme , pokiaľ mi nelezie do kapusty a keď áno tak si chcem sadnúť vo štvorici 🤣a vydiskutovat si to

anonym_582bfe
7. jan 2026
@jaanonym

@simsalabim nie toto nie... jej život áno, samozrejme , pokiaľ mi nelezie do kapusty a keď áno tak si chcem sadnúť vo štvorici 🤣a vydiskutovat si to

@jaanonym daj sa prosím ťa liečiť :D tvoj muž je kohút pekne povedané ked sadne na lep niekomu a ty si tiež mimo ked si si takého kohúta našla a ešte ideš vyrábať telenovelu.

simsalabim
7. jan 2026
@jaanonym

@jaanonym ale toto si treba vydiskutovat s muzom, nie s nou. On by nemal liezt do kapusty niekomu inemu.

anonym_b654b1
7. jan 2026
@jaanonym

@anonym_b654b1 myslím, že viem koho myslíte ale ta to nebude ...

@jaanonym fakt? Ona na pokeci peniaze pytala

jaanonym
autor
7. jan 2026
@anonym_582bfe

@jaanonym daj sa prosím ťa liečiť :D tvoj muž je kohút pekne povedané ked sadne na lep niekomu a ty si tiež mimo ked si si takého kohúta našla a ešte ideš vyrábať telenovelu.

@anonym_582bfe áno, dnes sa mi už nepodari ale zajtra sa určite pôjdem dať liečiť. Prajem nech sa darí

jaanonym
autor
7. jan 2026
@anonym_b654b1

@jaanonym fakt? Ona na pokeci peniaze pytala

@anonym_b654b1 to vážne? To je sila 😅

anonym_ae1e27
7. jan 2026
@jaanonym

@anonym_582bfe áno, dnes sa mi už nepodari ale zajtra sa určite pôjdem dať liečiť. Prajem nech sa darí

@jaanonym skus L.B

anonym_b654b1
7. jan 2026
@jaanonym

@anonym_b654b1 to vážne? To je sila 😅

@jaanonym Gorbenko sa tusim vola

ivicatolic
7. jan 2026
@jaanonym

@ivicatolic 😅🤣 to by som jej neurobila nech už je to akokoľvek

@jaanonym veď sranda 🙂

anonym_b654b1