Podozrenie na neveru
Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.
Ak mate normalny vztah, normalne by som s nim zacala rozhovor, bez vyhovoriek, s argumentami a jasnymi otazkami. Ziadne ze Ta zmietne zo stola ze "co blaznis" a nebude sa o tom chciet rozpravat. Nech sa paci, pozrieme si maily spolu, bez pripravy, mazania, vyhovoriek.
A netvarila by som sa ako ziadna tajnostkarka ani detektivka ani nic. Priama komunikacia, priame riesenia. Vsetko ostatne mi pride v takychto situaciach trapne. Neviem preco by som ja dalsich x noci mala nespat a trapit sa a nechavat ho tam uzivat si s nejakou milenkou aby som ho tam akoze prekvapila nejaky den. Ak mam nejaky problem, otvorim usta a slusne to riesim. Bez hysterie. Drzim Ti palce aby to tak nebolo... Ale je to neprijemne zistenie a obavam sa ze to nebude len tak ...
@anonym_autor fuuuhaaa , noooo ak nechceš aby šiel , konfrontuj ho pred . No každopádne uvidíš ako zareaguje .
@anonym_autor všetko ako doteraz, pekne v kľude....a hor sa na výlet, pekne preveriť 😆👍👉
Tiež by som išla pozrieť do tých Tatier. Nech je zábava.
Ja by som asi búchala okamžite na neho z tým čo som našla a čo to má znamenať
Ale asi by som to chcela vidieť kto je tá “vyvolená “ a čím je lepšia ako ja
Išla by som na výlet do tatier a pockala si ho na recepcii
Lepšie 1 krát vidieť ako 10000 výhovoriek 🤦♀️
@anonym_autor daj vedieť...je to napínavé 😆👉
@ivicatolic taktizovať si uložím a budem to sledovať !!! Tiež má to zaujíma
Klame z jasného dovodu, je mi to ľúto.
Nedopustila by som aby tam išiel, povedz mu, že ideš s ním do Čiech, že sa nechceš doma nudiť a urobíš si tiež výlet..
Niektoré ženy to majú "čierne na bielom" a ešte veľký transparent ako samé Tatry ..no stále pochybujú.🤔
Hybaj tam a prever si to na vlastné oči.Na tajnáša,len sleduj 1 deň ,aby ťa nespoznal ..A keď ich budeš vidieť sa aspoň bozkať sa na ústa(nie iba pri sebe stáť),potom vytiahni panvicu a zaje* ho 🙄
@ivicatolic taktizovať si uložím a budem to sledovať !!! Tiež má to zaujíma
@anze25 nech ho hlavne nevyplaší...😁😆😁😆🕷️🕷️🕷️🕷️
Len keď tam prídem tak čo? Mám čakať niekde na parkovisku kým nevýjde z hotela von? Alebo sa rovno opýtať na recepcii ktorá je jeho izba? Ani neviem či by mi o tom mohli dať informáciu. A keby som ho tam naozaj s niekým uvidela tak ani neviem čo by som vlastne urobila. Neviem si predstaviť že by som tam robila nejaký cirkus. Ale je pravda že by sa aspoň nemal na čo vyhovoriť.
je to typ oscaroveho herca, takze by som ho tam pockala vo virivke s prossecom a rozvodovymi papiermi
@anonym_autor prekvapiť v Tatrách, budeš mat dokaz
Len keď tam prídem tak čo? Mám čakať niekde na parkovisku kým nevýjde z hotela von? Alebo sa rovno opýtať na recepcii ktorá je jeho izba? Ani neviem či by mi o tom mohli dať informáciu. A keby som ho tam naozaj s niekým uvidela tak ani neviem čo by som vlastne urobila. Neviem si predstaviť že by som tam robila nejaký cirkus. Ale je pravda že by sa aspoň nemal na čo vyhovoriť.
@anonym_autor si jeho manželka takze taku info ktorá je jeho izba by ti mohli dat. A potom uz len zaklopať ka dvere a vybavene
@anonym_autor povedz mu, že ideš s ním, že máš blbý pocit..
Že si vybavila deťom varovku, máte deti? Koľko ste spolu?
Pobalila by som si veci a aspoň na pár dní vypadla, k rodičom, kamoške, na výlet, hocikam a na stole by som nechcela len ten vytlačený mail s rezerváciou, čo si našla, pochopí a podľa jeho reakcie by som už uvidela čo ďalej...
To by ma zaujímalo, v akom zamestnaní sa chodí na služobky cez víkend. Doteraz si mu to verila? Keď už tak párkrát bol tak jasné že ide zase, teda nie na služobku ale na prietrtky
Alebo ho ešte môžeš prebehnúť, checknúť sa na recepcii (predpokladám, že máte rovnaké prezvisko + máš ten mail s rezerváciou) a počkať ho na izbe pekne 😅
tak môže ísť s kámošmi, alebo kámošom a tam ponaháňajú nejaké babuľky.
To by ma zaujímalo, v akom zamestnaní sa chodí na služobky cez víkend. Doteraz si mu to verila? Keď už tak párkrát bol tak jasné že ide zase, teda nie na služobku ale na prietrtky
@bomba36 už takto niekoľko krát bol a z toho som bola asi 2 krát s ním. Nejdem špecifikovať jeho zamestnanie pretože by ma tu mohol podľa toho niekto spoznať ale je to tam úplne bežné že pracujú a cestujú aj cez víkendy.
@anonym_autor povedz mu, že ideš s ním, že máš blbý pocit..
Že si vybavila deťom varovku, máte deti? Koľko ste spolu?
@anonym_4aafae máme 1 dcérku. Sme spolu už 14 rokov.
@bomba36 už takto niekoľko krát bol a z toho som bola asi 2 krát s ním. Nejdem špecifikovať jeho zamestnanie pretože by ma tu mohol podľa toho niekto spoznať ale je to tam úplne bežné že pracujú a cestujú aj cez víkendy.
@anonym_autor počkaj ho na recepcii v hoteli
Ja som masochistka, takze by som to chcela vidiet na vlastne oci, aby to pochopil na sto percent aj moj mozog...a teda hlavne aby nemal žiadne vyhovorky a nemohol ma opit suchym rozkom...
@anonym_autor počkaj ho na recepcii v hoteli
@anonym_bc528f ešte predtým kým sa ubytuje
Konfrontácia zoči voči je najlepšia. Tam nema kam uhnut. Ked ho budes konfrontovať teraz iba na základe mailu tak sa môže z toho vykrutit
Alebo ho ešte môžeš prebehnúť, checknúť sa na recepcii (predpokladám, že máte rovnaké prezvisko + máš ten mail s rezerváciou) a počkať ho na izbe pekne 😅
@anonym_b8cc65 tak toto je iný level 🤭 to by má nenapadlo 😂 a ešte by som na recepcii povedala nech o mne nehovori že to prekvapko 🤭😂
Konfrontácia zoči voči je najlepšia. Tam nema kam uhnut. Ked ho budes konfrontovať teraz iba na základe mailu tak sa môže z toho vykrutit
@anonym_ca7f10 a ešte aj odvolá pobyt v hoteli. to určite. Ja by som tam určite išla.
Asi ho teda počkám na recepcii alebo pred hotelom. Check in by tam mal byť o 14:00 takže prídem tak, aby som tam bola skôr. On aj tak odíde v piatok ráno takže mne stačí keď vyrazím pred obedom. Ale neviem či to dám.
@anonym_ca7f10 a ešte aj odvolá pobyt v hoteli. to určite. Ja by som tam určite išla.
@anonym_1b4be9 ja tiež, chcela by som to vidiet na vlastné oči. Tak je to nepriestrelné

Prekvapila by som ho tam