Podráždenosť pre výzor
Zdravím, neviem či mi tu niekto pomôže ale som chlap a potreboval by som sa trocha vyrozprávať. Mám 26 rokov a necítim sa byť pekný. Trápi ma môj vzhľad. Žiadny sval (cvičím asi 9 mesiacov ale som ešte strašne slabý a nič nie je na mne vidieť), som nízky - nič atraktívne pre ženy. Robím čašníka a keď vidím mladé dievčatá nemám ich chuť ani obsluhovať a pošlem tam radšej kolegyňu. Závidím lepšie vyzerajúcim chalanom, že na nich ženy pokukujú a na mňa sa ani jedna nepozrie. Viem, že dôležité je charizma ale ja chcem ženu priťahovať aj fyzicky a nie len psychicky. Nemám chuť ani pracovať a je mi smutno keď sa chalani bavia o tom ako hentá a hentá ich sleduje na instagrame alebo na nich zazerajú. Cítim sa taký neatraktívny pre ženy najmä v posilke. Škaredá tvár, ploché brucho a chudé ruky. Makám v tej posilke a nič nie je vidno.
@ondro1122 v tvojom prípade by som asi zmenila niečo na tvári a vlasoch. Problem je podľa mňa skôr plešina a taka čudná brada akoze fyzicky by to bolo ok podľa mňa teda.
@majloo ,presne, keď na neho pozerám, pripomína mi môjho bývalého ex, s ktorým som bola 17 rokov, podobne štíhla postava, ustupujúce vlasy, príjemná tvár. A to som si povazovala, že akého fešáka som si našla. Bola som fakt že spokojná, ako vyzerá. Problém máš v hlave milý autor. Je až neuveriteľné, aké divné existencie s otrasným vzhľadom mi živote kurizovali. S veľkým pupkom, zamastene vlasy, neupravený výzor, zato egá mali na rozdávanie. 😂
@ondro1122 , nie každá žena hľadá silového chlapa. Mne sa napríklad vždy páčili také chlapcenskejsie typy. Na každý typ muža sa niekto nájde, komu sa to páči. A ide aj o postoj, obliekanie. Môj ex vždy vystupoval rázne, rozhodne, mal rešpekt u ľudí. Obliekal si čierne tričká obtiahnuté, dobre padnuce rifle, bundy.... skrátka nepôsobil ako také chlapatko. 😊
Vo svojej praci casnika mas skvelu prilezitost lebo stretavas novych ludi. Kazdy den mozes zbehnut nejaky novy socialny experiment a ak nieco nevyjde tak zajtra pridu ini. Dohodni sa s kolegynou ze zeny do 30 odteraz obsluhujes len ty. Ak sa trochu strapnis tak tvoje sebavedomie len ziska lebo si uvedomis ze zeny vyzor az tak neriesia.
Cvic dalej, nie kvoli tomu aby si lepsie vyzeral ale kvoli drzaniu tela a dobremu pocitu, ze si nieco pre seba urobil. Vyzor menit nepotrebujes.
@ondro1122 ked som ja ako vytiahnuta vysokaaaaa pubertacka dokazala nabrat za rok 9 kil svalov vo fitku, nejak to musi ist aj u teba.
Kopa skaredych chlapov ma zeny, niektori aj pekne...asi mas malo testosteronu. Lebo normalny chlap si vzdy mysli, ze je neodolatelny. Takze je to v hlave.
@ondro1122 nestresuj sa zbytočne a nezaoberaj sa tým, lebo len tak si sám pridávaš problémy…vyzeráš dobre, som si istá, že existuje x žien, ktoré by po tebe hneď vyštartovali 😅 netráp sa fyzickou silou, to príde 🙂
Môj muž bol chudší ako ty, celý život sa trápil tým, že nevie pribrať ani nabrať…za 4 roky žitia so mnou v jednej domácnosti pribral asi 15kg, následne začal cvičiť, vyrysoval sa…takže nerieš fyzickú silu, stačí ti nájsť si ženu, ktorá ti bude pravidelne vyvárať kvalitnú stravu a potom to príde 😅😅 Držím palce ;)
@majloo mi hovor, ja som vysoka, ale taky Semir z Kobry 11, ajajaaaaj 😃
Skor krpane idu po vysokych.
@babulkomale Je pravda, že mám prácu pri ktorej strácam testosterón ale tak či tak sotva vydvihnem 60 kg na bench
Ale je pravda, že stresujem každodenne a to tiež asi nepridáva na sile
@ondro1122 stracas? Dobry casnik je vzdy sexi. Prestav si to v hlave.
A tie vlasy by sa mi pacili viac keby si mal tu hlavu oholenu.
@babulkomale Tým, že som celý deň na nohách a behám a behám a robím niekedy aj 16 hodín tak áno strácam...nehovoriac o tom, že už ma bolia kolená a pri takej práci sa ťažko priberá
Myslim si, ze hlavne by si mal zmenit myslenie. Napriklad zena si vazi skor prijemne vystovanie, humor a podobne. Ved nemusis pribrat, mozno by to chcelo zmenit len imidz a hotovo, no hlavne tu mienku sam o sebe, to vela spravi
@petranelkova Keď vidím ako sú všetky hotové z môjho trénera a z ostatných z posilky fakt si nemôžem veriť
@ondro1122 joj, ja že dáš fotky bez hlavy, len postavu, toto radšej vymaž. Ale kým to tu je. Vyzeráš super, pekná tvár aj postava, čo by mnohí iní chlapi za to dali. Takže, ako ti iní píšu, problémom bude skôr psychika. Si priveľmi fixovany na svoj výzor. Uvolni sa, nerieš sa tak, nie si modelka ktorú idú o päť minút fotiť na titulku Vogue. Naozaj vyzeráš dobre, relax.
A neporovnavaj sa s trénermi v posilke. To je náplň ich práce vyzerať ako Rambo, tvoja nie. Mne sa inak oveľa viac páčia normálni chlapi, že vidno aj nejaký sval, ale nie takí napumpovani. Kebyže sa tu všetky porovnávame s nejakými chudymi 20r modelkami, tak sme všetky na práškoch.
@ondro1122 chcel si vediet, ci progres vidno... ANO... vidis ho aj sam... na prvych fotkach sa o svaloch hovorit neda, na tych dalsich uz ano... aj ked to mozno ide pomaly, sam vidis, ze to ma vyznam... a niekto musi makat viac, niekomu to ide rychlejsie... taky je zivot... takze nevzdavaj to a cvic dalej...
A to ostatne je iba v nastaveni v hlave... nemas sebavedomie, neveris si... skus sa prihovorit obcas babe, ktora sa Ti paci... v praci mas vela prilezitosti... a popracuj aj na vyzore - navstiv barbera, vona, oblecenie je tiez dolezite, nech Ti niekto poradi... drzim palce ✊️
@ondro1122 prosím Ťa nepreháňaj.Ved na rukách je vidno progres aké máš svaly.Ploche brucho vieš čo by zaňho dal môj muž?😂máš to v hlave.Ako čašník máš milión príležitosti byť milý, vtipný pokecať...ja mám rada zoviálnych casnikov.Trocha si ver!si v pohode chalan a dosť starý na to, aby si sa neriadil tým, kto čo píše na Instagrame a sleduje, vypisuje....hlavu hore.Ano, máš pomenej vlasov asi geneticky, ale dnes sa nosia šiltovky, krátke vystrihane vlasy....
Podľa fotiek si úplne normálny chlap. Porieš si psychiku a nájdeš aj frajerku.
Presne to som isla napisat. Nie je nic horsie ako hanblivy chlap. Ako sa hovori cloveka spoznas podla reci. Staci, ze mas slabsi/hanblivejsi prejav a to zenu odradi. Vyzeras dobre, tam problem nebude. Vlasy by som este skratila, daj to strojcekom dole uplne na max 0,5mm. Nechaj strnisko take 2tyzdnove je top 👍 zeny na chlapoch miluju sebavedomie, vzdy maj svoj nazor a stoj si za nim. Ziadne neviem..mozno.. atd. Bud ano alebo nie. Bud rozhodny! 😀 Ak mi rozumies. Chlap je pre zenu stelesnenie ochrany a nic s tym nema vyska v cm. Najdes si seberovnu nizsiu damu. Neries sa a zameraj sa na ine veci potom to pride. A fotky by som na tvojom mieste radsej vymazala..pre istotu..do buducna a mozno ta tu niekto aj spozna a uz budu reci, ze ten Ondro sa riesi.. 😀 Drzim palce. 👍
Čo sa svalov tyka, to trva aj roky, preto sa nevzdavaj po 9.mesiacoch..Mne sa pačia vyholene prsia i brucho..Co sa vlasov tyka, ako vyzeraš holohlavy
Niečo by sa dalo este poriešit
Ale hovorim, myslim, ze za 3 roky budeš uplne inač vyzerať
A ked si 16hod na nohach, vela chodiš, vela schudneš..nemaš čas sa tam najest, nečuduj sa, ze svaly nerastu obrovskym oblukom, ale vaha ide dole
Prosím ťa, ja som si cielene vybrala chudého, nízkeho a ešte aj plešatého... A nie, bohatý fakt nebol 🤣 akurát z neho veľmi zreteľne žiarila životná spokojnosť a to, že nerieši blbosti - a to proste bolo mega sexi.
Pozrela som na tvoje fotky, vyzeráš úplne normálne, vôbec nie si vychudnutý, stačí dobre padnúce oblečenie, úsmev na tvár a nejaká záľuba, o ktorej vieš nadšene rozprávať a bude to top 😁
Ja by som ti odporucala zajst k dobremu holicovi/ barberovi, ti dnesni vedia s chlapmi robit zazraky.🙂
@thoughtfulweirdo daj to prečítať mužovi🙂
Vôbec nie si škaredý chlap

Okej rozumiem povedzme, že nie som taký škaredý ale skôr ma trápi tá fyzická sila....tvárov vyzerám ako chlap ale silovo fakt nie...no môj progres bude trvať asi tak 2 roky