Podráždenosť pre výzor
Zdravím, neviem či mi tu niekto pomôže ale som chlap a potreboval by som sa trocha vyrozprávať. Mám 26 rokov a necítim sa byť pekný. Trápi ma môj vzhľad. Žiadny sval (cvičím asi 9 mesiacov ale som ešte strašne slabý a nič nie je na mne vidieť), som nízky - nič atraktívne pre ženy. Robím čašníka a keď vidím mladé dievčatá nemám ich chuť ani obsluhovať a pošlem tam radšej kolegyňu. Závidím lepšie vyzerajúcim chalanom, že na nich ženy pokukujú a na mňa sa ani jedna nepozrie. Viem, že dôležité je charizma ale ja chcem ženu priťahovať aj fyzicky a nie len psychicky. Nemám chuť ani pracovať a je mi smutno keď sa chalani bavia o tom ako hentá a hentá ich sleduje na instagrame alebo na nich zazerajú. Cítim sa taký neatraktívny pre ženy najmä v posilke. Škaredá tvár, ploché brucho a chudé ruky. Makám v tej posilke a nič nie je vidno.
@ondro1122 teraz si ma dobre pobavil s tými ženami, ktoré chodia same na kávu 😄, že pasívne čakajú kým ich stretne šťastie 😄. Chodievam sama na kávu. Mám doma manžela, dve deti (menšie má rok a pol) a ver mi, že dať si kávu sama v “tichu” v kaviarni je skvelý relax. Pokiaľ tam neprídu zoznamovania sa chtiví muži 🙈, to už aj tá káva osamote potom stráca význam a utekám kade ľahšie 😄.
@ondro1122 toto nie je o vyzore, ale o tvojom postoji k sebe samemu. Ja pracujem s ludmi, a musim ti povedat, ze velakrat ma oslovi aj starsi muz, ci taky, ako hovoris ty, ze nevyyzera dobre. Svojim pristupom, komunikaciou, humorom, recou tela.
Este ti napisem, ze moj manzel, ked ma zacal "obhanat", sa mi nepacil, bolo to aj sposobene cerstvym rozchodom. A teraz je to pre mna najpritazlivejsi muz na svete. A ma 75 kil, vela bicykluje
@ondro1122 ISte, ale to ci sa niekomu pacis/nepacis je vec nazoru, nie pausal. Ta, ktora by sa pacila tebe, sa vobec nemusi tvojmu kamosovi a naopak. A to co hovoria chlapi v posilke, ze ich nejaka sleduje a pise im, to nemusi byt pravda, moze to byt naopak, oni sleduju tu babu. Vela sa nakeca. Mozno ten chalan denne oslovi 30 bab, z toho sa vzdy jedna najde co zareaguje a potom ho sleduje. Kto vie. Neber to vazne, neber seba az tak vazne a menej posudzuj druhych. Ze tebe nikto nic nepise, bude zrejme o inom, zrejme si plachejsi, uzavretejsi. Ja netvrdim, ze statisticky krajsi, lepsie fyzicky stavany muz nema vacsie sance, aj baba, ktora vyzera lepsie, bude ju zrejme oslovovat viac muzov. Ale to neznamena, ze takto sa stastnejsie s niekym zoznami. Ber to tak, ze s prepacenim, takto mozno filtrujes aj kopec balastu, zlatokopky, jednorazovky a pod. Nezostava ti ine, ako na sebe dalej makat, vytrvat a denne oslovovat tie baby, aj medzi zakaznickami. Zazartovat, byt mily, pozorny, preniest tu charizmu. Takze zakaznicky obsluhuj ty sam. Priprav si nejake komplimenty, small talk, ktore nebudu oplzle a otravne, a netykaju sa vizaze. Ak si netrufas, zacni so starsimi paniami, tie to skor ocenia a potom sa presuvaj k mladsim, ako budes mat viac istoty.
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/aky-typ-muza-sa-vam-paci-2/?page=5&scrollto=first
@lilitela Však jasné každý má svoj vkus a každému sa páči niečo iné....neurážal som ženy, ktoré chodia samé na kávu...to tu dámy zle pochopili...iba tie namyslené, ktoré chodia väčšinou samé a myslia si o sebe veľa...asi by som mal prestať všetko riešiť lebo to zo mňa robí mrzáka a zatrpknutého debila...a z linku som sa dozvedel, že ženy chcú Talianov takže by som nezabodoval
@ondro1122 mne sa pačia kocky na bruchu a vyholene prsia..S takto chlpatym by som ne, ale je tu vela žien naopak, co chcu chlpatých..
@karolinakr Kocky na bruchu to sú roky práce..hlavne spodné brucho je ťažké vypracovať...veľké plus ženy možu brať, že do tej posilky vôbec chodím a snažím sa....aj veľké ruky sa ženom páčia bohužiaľ nemám ich ale snáď všetko časom
@ondro1122 budes sa čudovat, aj ja robim brušaky a kliky 😉
@ondro1122 vies o tom, ze to vobec nie je o tom, ako vyzeras? Poobzeraj sa okolo seba, ci su vo vztahu, alebo zenati iba Sami Adonisovia. Jasne, ze nie. Laska nie je o krase. To by som bola slobodna aj ja 😂😂😂😁
@ondro1122 Prečo si myslíš, že keď budeš mať tehličky na bruchu a vymakané ruky, budú po tebe baby šalieť? My, ženy, nie sme tak veľmi zamerané na vzhľad svojho partnera, ako vy, chlapi, u ktorých "škaredá" nemá šancu. A vôbec si nemysli, že každá chce tmavého chlpatého Taliana. Mne sa tieto "opičie" typy nepáčia, môj chlap má menej chlpov, než ja (keby som im nechala voľný priebeh, čo samozrejme nenechávam).
Mily autor, videla som fotky tvoje. Vyzeras uplne v pohode, podla mna mas dobru postavu. ALE.
V tvojom pripade je problem inde. A to teraz vobec nemyslim v zlom, ale ty mas hrozny komplex menejcennosti a budes ho mat aj ked budes vyzerat ako Dwayne Johnson. Ty odhanas zeny sam a ani netusis o tom. Tie zeny vidia a citia ze niesi spokojny so sebou, ze si neveris.
Kolko x som ja stretla krasnych muzov a ked otvorili usta, brala som sa rychlo prec.
A naopak! Kolko x som ja stretla priemerne az podpriemerne vyzerajucich muzov a ked otvorili usta, ostala som z nich paf. Prisli mi neuveritelne sexy svojim vyzarovanim, humorom, zdravym sebavedomim. A o takych muzov maju zeny zaujem! Nie o krasavcov. O krasavcov maju zaujem presne tie pipky na kave ktore sa tebe nepacia.
Vnimas to cele UPLNE zle, uplne naopak. Mal by si pracovat na sebe, ale nie fyzicky. Mal by si navtivit terapeuta, bez srandy teraz a nie v zlom.
@joannita Mám komplexy lebo dneska je in dobre vyzerať...niekedy fakt neverím, že ženy úprimne ľúbia niektorých svojich mužov...jednoducho si vyberú dobráka a len najlepšieho otca pre svoje deti ale či to je zo zamilovanosti to ťažko povedať....hlavne aby to nebol tyran a staral sa o rodinu...ale ako mladistvé by o takého nezakopli, pretože na aférky by ich nepriťahoval...ale priťahoval ich fešák
@ondro1122 videla som tvoje fotky a musim skonstatovat, ze vyzeras normalne. Ale v prvom rade musis mat zdrave sebavedomie. Bez toho to bohuzial nejde a z teba vyzaruje ta negativita voci sebe a zufalost. Ziadna zena takeho chlapa nechce a moze pri tom vyzerat neviem ako dobre.
Ja mam od dokonalosti velmi daleko, ale sebavedomie mam normalne a zdrave. Ani jeden z mojich partnerov nebol v tomto smere "dokonaly". Moj terajsi ma mensie brusko, nema ziadne vymakane svaly ani nic podobne. Vyzera normalne, ale je sebavedomy a vie co od zivota chce.
@ondro1122 To v podstate by ziaden Slovak nezabodoval, lebo takych "Talianov" je tu malo. 🙂
@ondro1122 pokial budes mat super povahu, neodide za lepsie stavanym chrapunom. Ale pozriet sa moze, co sa vsetci neobzrieme, ked ide okolo ferrarri? Ale kto z nas by ho doma chcel? Vela to zerie, ma to nizky podvozok na nase cesty, atd 🙂
Mne vlastne nie je jasne, ci chces aferku alebo trvaly vztah. Preto sa vratim k tomu povodnemu, ak chces vyzerat lepsie, bud trpezlivy, verim, ze to pride. Mimochodom, sance mas velke, lebo az na par jedincov, ktori na sebe makaju, su sportovci, musim skonstatovat, ze bieda. Neviem, mozno zle byvam, ale minule som sedela u nas na namesti a pozeram okolo seba ludi, co idu na zmrzku a 80% parov co dosli, tak zena kocka, relativne stihla, celkom fajn upravena, ale chlapi, des a hroza, pupkati, tucni, atd.
Zle si spajas, ze iba "vyzorovo pekni ludia" su hodni lasky. Znova napisem, ze baba, ktora sa ti bude pacit a budes do nej zamilovany, moze dalsim 10 chlapom pripadat nesympaticka.
Mam kamosa, a ten ked mi napise cez fejsbuk, tak vkuse citam iba, ako ho zdravie neposlucha a ako by chcel deti, ale nema ich. Uz to trva vyse dvoch rokov, moje rady nereflektuje, hoci chapem, ze nie je povinny, a mne to pride strasne otravne, pretoze som ako butlava vrba, a to ma nebavi, hoci ma ludia zaujimaju, no nie dokola to iste. To zas nie som povinna ja pocuvat.
Takze myslim, ze je fajn, ze si sa tu vykecal, a teraz zacni realne robit nieco s tym co ti tu vicere baby nezavisle na sebe napisali, a to s tym svojim postojom. Ked zacnes inak uvazovat, zmeni sa ti mozno vela veci v zivote.
Ake su tvoje pozitiva? Daj nejake.
Aby ma niekto nechapal zle, je mi v zasade jedno, kto ako vyzera je to jeho osobna vec, akurat som si vtedy pomyslela na tom namesti, ze tie matky po dvoch detoch dokazu vyzerat lepsie, ako ti ich muzi a vieme, ze muz to ma omnoho lahsie sa starat o vyzor.
@lilitela Práve pre tento dôvod neverím ženám, že sú fakt zamilované do takých chlapov 😁 jednoducho to tomuu neverím...vieš čo ? Som čoraz viac podrazdenejší...no ale to hlavne kvôli tomu, že podľa mňa niektoré (jasné aj chlapi) to vlastne iba hrajú jak milujú svojho partnera a pri tom v hĺbke duše myslia ako by ich pretiahol nejaký fešák
@ondro1122 A načo si vôbec hľadáš babu, keď by si jej aj tak neveril, že by ťa mohla milovať a stále by si ju podozrieval, že chce, aby ju každý jeden krajší od teba pretiahol? To si vážne myslíš, že ženy nemilujú svojich manželov, keď nevyzerajú, ako z juhoamerickej telenovely, alebo talianskeho módneho časopisu? A že každá sníva len o nezáväznom sexe s nejakým namakaným fešákom? S týmto prístupom si ani žiadnu nehľadaj. Máš úplne pomýlené životné hodnoty.
@ondro1122 Smutné čítanie táto diskusia, ty proste chceš za každú cenu byť ten alfa samec čo má báb na každý prst desať. Kôli tomu nepotrebuješ dobre vyzerať, stačí ak zmeníš prácu, začneš dobre zarábať a kúpiš drahé auto 😂
Ale vážne. Slovenské príslovie vraví že ku každej fazuli sa palica nájde. Určite si už videl páriky 70+ Pripadalo ti že sú spolu kôli vzhľadu?
Poradím ti to čo by som poradila babe. Je super že cvičíš a staráš sa o seba, ale rob to kôli sebe, preto že ťa to baví. Partnerka ti do života príde keď to budeš najmenej čakať. Si mladý teš sa zo života a nerieš pitchoviny ako vzhľad lebo sa nenazdas a budeš mať 50 na krku a pocit že si život premarnil honbou za dokonalosťou ktorá neexistuje lebo vek jednoducho neodzubes.

@ondro1122 Čo ty vlastne chceš? Keď príde k vám do podniku skupinka dievčat, pošleš tam kolegyňu, keď príde jedna sama a nepozerá na teba, je nadutá, keď zase pozerá, tak ty si ju nevšímaš. Kamošom závidíš baby z Instagramu, pritom ty by si takú nechcel... Tak ja už neviem, ako si to teda predstavuješ. Ale vo väčšine prípadov platí, že babu si musíš zbaliť sám, nikto iný to neurobí za teba, ani ona sama nie.