Podráždenosť pre výzor
Zdravím, neviem či mi tu niekto pomôže ale som chlap a potreboval by som sa trocha vyrozprávať. Mám 26 rokov a necítim sa byť pekný. Trápi ma môj vzhľad. Žiadny sval (cvičím asi 9 mesiacov ale som ešte strašne slabý a nič nie je na mne vidieť), som nízky - nič atraktívne pre ženy. Robím čašníka a keď vidím mladé dievčatá nemám ich chuť ani obsluhovať a pošlem tam radšej kolegyňu. Závidím lepšie vyzerajúcim chalanom, že na nich ženy pokukujú a na mňa sa ani jedna nepozrie. Viem, že dôležité je charizma ale ja chcem ženu priťahovať aj fyzicky a nie len psychicky. Nemám chuť ani pracovať a je mi smutno keď sa chalani bavia o tom ako hentá a hentá ich sleduje na instagrame alebo na nich zazerajú. Cítim sa taký neatraktívny pre ženy najmä v posilke. Škaredá tvár, ploché brucho a chudé ruky. Makám v tej posilke a nič nie je vidno.
Ak mas co ponuknut (a nie je nutny vzhlad), tak sa zene zacnes zdat pritazlivy a sexy aj ked nie si klasicky fesak. To je jednoduchy fakt.
Ak vies byt sarmantny, mily, nevtieravo vtipny, tak uz mas co ponuknut a mas rovnake sance ako pekni muzi. Pretoze zien je viac ako muzov a neveria si ovela viac ako muzi. Takze je vela tych, co pozoruju iba zo zalohy a popritom si uz vsimaju viac veci ako iba “waw, to je fesak”. A tam mas uz velke sance, lebo sa im zdas pritazlivy pre svoje vlastnosti.
Ak si o tebe daka mysli, ze si mily a zlaty, tak sice to este nie je vyhra, ale je to sanca, lebo dvere ochoty bavit sa s tebou uz otvorene su. A dalej je to na tebe.
Ako casnik mas tooooolko moznosti, ako trenovat spravnu komunikaciu s opacnym pohlavim. A ty miesto toho posles kolegu alebo kolegynu a bezis do posilky. Ach jo.
@ondro1122 Mne už fakt rozum stojí! Máš 26, podľa všetkého si panic, ktorý o ženách vôbec nič nevie, bojí sa ich a nemá s nimi vôbec žiadnu skúsenosť, ale budeš nám tu písať, aké sú a ako by každá okamžite letela za krásavcom, akonáhle by sa objavil a prejavil záujem. Úplne všetky ti tu píšeme, že to tak vôbec nie je, ale ty si stále ideš svoje. Keby za mnou osobne prišiel Koleník, ktorý by nebol gay, alebo akýkoľvek iný nádherný sexi chlap (lebo hoci tomu nebudeš veriť, Koleník sa mi vôbec nepáči) a sľuboval by mi úžasný sex a lásku až za hrob, tak by som ho poslala niekam. Pretože mám svojho chlapa, ktorého milujem. A ktorý je nádherný, príťažlivý a sexi. Pretože krása je v očiach toho, kto sa pozerá.
Ja tu tiez čucham fobiu z podvedenia.a musim sa smiat, že krasavcom..jeden škaredy chalan, sladkymi rečičkami zvadzal a aj sa mu to podarilo..ja mam skor dojem, že ženy nespokojne vo vztahu nehladaju krasu, ale pochopenie
@ondro1122 asi naozaj nechapes co Ti viaceri chcu povedat...
Podvadzaju aj skaredi ludia, "zapozerat" do ineho chlapa sa vie aj nie najkrajsia zena... ten chlap moze byt aj skaredsi od jej chlapa... lebo toto nema nic s vyzorom... a castokrat si praveze ti menej pekni chcu nieco dokazovat, preto podvadzaju... ci Ty to sudis podla seba??? Keby si bol sarmantny ako Kolenik, hladal by si topmodelku a potom by si stretol krajsiu od nej, tak by si ju hned vymenil??? Ci ako??? Ved ty nevies o zenach vobec nic a tymto stylom ziadnu nezbalis... ak to chces zmenit, pracuj na sebavedomi, inteligencii a spoznaj trocha zeny, najdi si najprv kamosky... mozno potom pochopis, akych chlapov hladame...
Keď dospeješ pochopíš, že krása nie je všetko.
@januska12323 Tak vystizne a presne 🙂 Autor ma mozno mensie komplexy a bude sa citit lepsie ked bude so sebou spokojny, co aj moze byt pravda a moze takto rychlejsie nabrat novu znamost. Ale! Ci prave na vyzor nechce nalakat presne tie kočky o ktorych sa vyjadril, ze su v skratke povrchne. Zabudni na vyzor, bud sam sebou, prirodzeny a vesely a ta spravna ta bude mat rada takeho aky si a nebudes sa musiet bat, ze ta opusti pre ineho. Ked ju budes dusit,nedoverovat jej a budes ziarlit na krasavcov so svalmi, tak ti utecie tak ci tak 🙂
@moonlight1210 " Takze je vela tych, co pozoruju iba zo zalohy a popritom si uz vsimaju viac veci ako iba “waw, to je fesak”. A tam mas uz velke sance, lebo sa im zdas pritazlivy pre svoje vlastnosti." - Nechápem tejto vete, že "pozorujú iba zo zálohy"
Inak zasa sa spomínajú vlastnosti ale opakujem sa, že ja neverím, že môžem ženu priťahovať fyzicky. To, že niekoho priťahujem psychicky neznamená, že budem priťahovať aj fyzicky, teda klapať to nebude. Sú aj dievčatá, ktoré vždy keď prišli mi nechali 2 eurá trinkgelt (aj keď platili kartou) ale to podľa mňa nič neznamená. Jednoducho ja ani nemám chuť nič robiť a psychológ mi len poradí to čo vy. Som asi na prvý pohľad sympoš ale vôbec nie krásavec.
@karolinakr Toto uznávam, že je pravda.
@ondro1122 “ Jednoducho ja ani nemám chuť nič robiť a psychológ mi len poradí to čo vy.”
No to si potom hlavne clovek slabej viery a slabej vole, chtivy rychlych vysledkov, a tam nepomoze nic.
Sorry, ze ti to takto hovorim, ale pocut to musis.
Plus, mozes byt na prvy pohlad sympos, ale fňukny ma rado naozaj iba male percento zien. Ze ich chcu ist zachranovat. A aj tie to casom prejde.
Svoje moznosti miesto rozsirovania si okliestujes ty sam. A za ciel, ako ich “rozsirit”, si stanovujes veci pre vacsinu zien nie az tak podstatne (vid behanie do posilky v nadeji, ze svaly pritiahnu vytuzenu pozornost zien).
@ondro1122 napíšem ti už len poslednú správu, lebo si podľa mňa fakt beznádejný prípad, aby si to pochopil, ale tak možno motyka vystrelí..poznala som chlapov, ktorí ma na prvý pohľad nejak extra nezaujali, ale keď sme sa dlhšie bavili (napríklad kolegovia) a cítila som sa v ich prítomnosti dobre, začali mi byť veľmi sympatickí a príťažliví. Naopak, poznala som kopu chlapov, že wow, fešák, presne ten dojem, ktorý by si ty chcel vzbudzovať, ale keď otvorili ústa, dovidopo, viac som ich prítomnosť nevyhľadávala. Vezmi si z toho čo chceš alebo aj nič. Good luck!
Inak to je pravda, že zamilovat sa môžeš aj do človeka, čo na 1.pohĺad nie je tvoj typ, lebo vyžaruje niečo, je sympaticky
Ja som hrozne rada počuvala Lasicu, a ten krasavec rozhodne nebol, ale žrala som ho..
@ondro1122 ziadna mlada nepovedala ze som fesak 😂😂😂 ty si odkial?
V zivote som chlapovi nepovedala ze je fesak. Dobre som ho vyprášila a došlo mu to aj samé 😃
To som v zivote nepocula aby baby hovorili chlapom ze su fesaci... To ti moze tvoja babka povedat ale nie partnerka.
@babulkomale On to čakal tu, na fóre. Že mu tu budú chodiť komplimenty, prípadne rovno súkromné správy so žiadosťou o stretnutie. Keď mu baby po pravde písali, že to nie je žiadny prúser a že vyzerá normálne, tak to mu nestačí. 🤷🏻♀️😁
@babulkomale asi tak. Tiež som nikdy žiadnemu chlapovi, ktorý mi napríklad poslal fotku, nenapísala, že je fešák. To poviem tak 13-rocnemu synovi, keď sa pekne "nahodí". Maximálne napíšem, že je sympoš, lebo vzhľad proste nie je to naj, čo ma zaujíma a ani nechcem, aby mal druhý taký pocit.
@h2 ahaaaaa ☝️
@tinamary Každý sa na niečo pekné rád díva....v príspevkach a komentároch som na tejto stránke neraz čítal, že vydaté ženy s deťmi sú hotové z iných dobre vyzerajúcich chlapov, ktorí sa nachádzajú v ich okolí...všetky písali, že to boli FEŠÁCI...často aj títo krásavci majú charizmu takú že až...a toho sa práve bojím...Príde svalnatý alfasamec s charizmou a dobrým humorom a bude chcieť moje dievča...nooo asi jej pomotá hlavu nie ?...není to tak, že všetci fešáci sú nafúkaní a arogantní...isto by sa potom rozhodla pre neho
@moonlight1210 "No to si potom hlavne clovek slabej viery a slabej vole, chtivy rychlych vysledkov, a tam nepomoze nic". - Toto je pravda to nezazlievam.
"Svoje moznosti miesto rozsirovania si okliestujes ty sam. A za ciel, ako ich “rozsirit”, si stanovujes veci pre vacsinu zien nie az tak podstatne (vid behanie do posilky v nadeji, ze svaly pritiahnu vytuzenu pozornost zien)". - Behám do posilky z dôvodu toho, že na chalana nemám dobrú fyzickú silu (časom sa to zlepšilo) a robím niečo so sebou chápeš...Nechcem byť kulturista ale nabrať silu trocha...Mám možnosti ale moja hlava myslí asi tak, že mňa by žiadna úprimne nijaká neľúbila iba by si to najprv myslela tak, že by si povedala, že "aký sympaťák" ale potom vo vzťahu by túžila po niekom inom...kto je lepšie stavaný...Sympaťák môže byť aj fešák a to mi nehovor že nie :D...Ja viem, že sa to zdá, že ja si tie scenáre sám vymýšľam ale reálne sa to môže stať....Dievčatá v mladom veku často nevedia čo chcú tak ako chalani
@karolinakr Áno...ja mám rád usmievavé dievčatá.. hlavne také milé a nech vidno, že sa usmievajú úprimne
@ondro1122 a vsimol si si v tych prispevkoch a komentaroch aj to, ze tie zeny co usli od svojich partnerov za tzv.fesakmi mali so svojim aktualnym partnerom nejaky problem? Bud to chybala pozornost, alebo sex, alebo pomoc v domacnosti atd. Bez vetra sa ani listok nepohne a ruku na srdce..ak by si mal svoju priatelku s ktorou si maximalne spokojny vo vsetkych oblastiach a mal by si ju naozaj rad, opustil by si ju len kvoli tomu, ze by mala o teba zaujem krajsia od tej tvojej?? Asi nie dufam, alebo? Ved to nie je o fesakoch a krasaviciach. Je to o laske a dovere. Ked ta bude mat rada nebude mat dovod utekat za inym. Je dobre ze sportujes to naozaj len pokracuj.
@ondro1122 A ty si napísal, že nie si krásavec, aby sa tomu všetci čudovali a písali ti, že si???
Počuj, už len poslednú radu ti dám, lebo už mi tak trochu ideš na nervy: ak chceš peknú milú usmievavú babu, budeš musieť vyvinúť nejakú aktivitu, aby si ju zbalil. Čiže osloviť ju, niekam pozvať atď. Nemôžeš čakať, že ťa zbalí ona. To by neurobila, ani keby si bol úžasný namakaný vysoký fešák. Toto je na tebe. Keď niečo chceš, tak za tým choď!
@biibiana No ono nemyslel som to tak, že utiekli ale že na nich v hlave myslia a že sa im o nich sníva..to by ma trošičku zlomilo aj.. aj keď sa to zdá smiešne asi...keby som bol zamilovaný tak by som to neurobil...túžim po láske vlastne aj sa pri niekom prebúdzať ale či ja budem pre svoju partnerku znamenať to čo ona pre mňa to je ťažko povedať a či sa nestane toto čo som napísal už
@biibiana Môj osobný názor...Vymenil by ju za krajšiu 😁 na to si sa ho pýtať nemusela...človek, ktorý ma v hlave bordel, tak ako tento mladík, bude mať bordel stále...cvičením si ten bordel neuprace...
Ak sa on obáva, že mu dievča utečie za krajším...je to jeho zmyšlanie, čiže podľa mňa by ani neváhal a utekal by aj on, za tou krajšiou 🙂
@ondro1122 spamätaj sa, týmto prístupom budeš stále sám...ženy priťahuje charizma muža, jeho správanie, jeho názory a nie svaly 🙂 môžeš byť aj kulturista, ale ak ti z úst vychádzajú takéto názory, tak sa nečudujem, že si sám ...

@ondro1122 už si s tým fakt trápny. Koleník napríklad výzorovo absolútne nie je môj typ, ale charizmu veru narozdiel od teba má, respektíve pôsobí veľmi príjemne. Čiže áno, ja by som ho pred tebou fakt uprednostnila. Dokonca aj ako gaya 🤣