Podvádza ma. Ako ho konfrontovať?
Ahojte. Zistila som ze ma asi podvadza? Jedna baba co Som si myslela, ze moze s nou podvadzat pridala fotku z jeho vytahu, (viem to podla podlahy a praskline v podlahe, a vzhladu vytahu) ze je to u neho. Mam spravenu tiez fotku v tom vytahu ale asi spred roka, a nikam som ju nepridavala(len pre seba). Presne sedi vsetko, zdrkadlovy odraz. Inde nemohla byt, lebo on ju dakedy sledoval, ale ako sme spolu ju prestal... je to mala nova bytovka v hl.meste s par bytmi a v ktorych inych by bola. Ach jaj🙈.. no jedna sa o priatela, a budem to s nim musiet ukoncit. A prave vtedy ta fotka,ked som povedala ze sa nevidime lebo musim nieco robit a mam povinnosti.
Viem ze to pride ako blby dokaz ale ako ho mam konfrontovat ohladom tohto? Tusila som, hladala som aj nasla "dokaz".. uz len povedat dost. Rozmyslam ze mu proste nenapisem, kompletne prerusim s nim kontakt lebo to budu nejake vyhpvorky typu, bola u neho na pracovne atd, pricom to moze byt, ale nie bez mojej pritomnosti a bez mojho vedomia.. jemu by sa tiez nepacilo keby chodim s kadejakym kamaratom von toboz ku mne do bytu on.
Ako na tuto situaciu? Prosim srandu a vtipky bokom, skutocne sa pytam. Sme spolu 1,5 roka.
prosím ťa a to kde sú tie majstrovstvá v hokeji? 😀
@sasa1310 ja neviem ci aj boli ci co tu uz bolo 🙈 povedal mi iba ze pozera hokej ako vzdy lebo su dolezite zapasy. Ja sport vobec nesledujem, ani ma nenapadlo sa nad tym zamyslat 😁
ja ako skalná fanušička sledujem playoff, teraz je vo finale poprad a zvolen. Len sa treba trošku zaujimat dievčata 🙂 a tieto týždne naozaj prebiehajú.
@sasa1310
Myslim si, ze keby to bolo v poriadku, vobec by si nemusela uvazovat a dumat tymto smerom. Ale asi to v poriadku nebude. Nie si si nim ista atd atd. Bud to chces ukoncit tak, ze mu to narovinu povies, alebo vecnymi vyhovorkami, ako a preco sa nestretnete. Treba si zvazit, ktorym sposobom co dosiahnes a ziskas. Ale zacni si zit svoj zivot, novy a stastny a bez neho!
Ahoj, odhliadnúc od toho čo sa medzi vami deje ti poradím aby si to z kratšej cesty ukončila. A to hneď z niekoľkých dôvodov. Prečítala som si tvoje príspevky nižšie a ty si v podstate ani raz nenapísala že ho ľúbiš, nechceš ho stratiť, záleží ti na ňom a podobne. Skôr naopak, vyjadruješ sa že si bola už od začiatku hlúpa, že mu neveríš, podozrievaš ho... Toto nieje zdravý vzťah a poviem to tak na plnú pusu, myslím, že to nieje žiadny vzťah. Možno to u vás začalo tak, že ste sa stretávali ako kamaráti, neskôr to prerástlo v milenecký vzťah ale ďalej sa to zrejme neposunulo, kedž sama píšeš, že viac z neho necítiš. S tým prsteňom to bola preňho len trápna situácia z ktorej sa nešikovne vyvliekol nezmyselnou výhovorkou. Ponížila si samú seba keď si sa ho opýtala ci je zásnubný, bez toho že by to on predom naznačoval.
Len sa zbytočne trápiš pre niečo, čo za to nestojí. Nevideli ste sa niekoľko dní, každému zdravému mužovi, čo máva pravidelný sex by už tak brnelo v rozkroku že by za tebou prišiel aj o jednej nohe. Myslíš že mu stačí len vaša online komunikácia?
Viem, povedala som to možno troška drsne, ale ver mi že ti to vravím láskavo tak ako matka svojej dcére. Určite si správna baba a zaslúžiš si viac a nielen to aby si bola pre niekoho výplň v diári.
A aby som len netrepala do vetra ale aj ti dačo poradila... Navrhni mu stretnutie-nie v byte aby sa ťa nesnažil obmäkčiť sexom.. Niekde v meste, v parku.. A tam mu povedz o svojich pocitoch. Hlavne o nich, nie o nejakých dohadoch a fotkách vo výťahu. Tú samozrejme môžeš spomen<ť okrajovo, ale nestavaj na tom, lebo sa ti to môže vypomstiť. Povedz mu o tom, že už dlhsiu dobu necítiš z jeho strany záujem, nevieš na čom vlastne si, v akom ste vzťahu, že mu nedôveruješ a máš podozrenie že má niekoho iného. Nekrič, neplač, ukáž že si žena, nie puberťáčka. Zaslúžiš si slušné jednanie. Sama uvidíš jeho reakciu keď mu oznámiš že uvažuješ o rozchode. Ak mu na tebe záleží, bude o teba bojovať. Nie, nebude ťa prosiť, vymýšlať výhovorky, vravieť ti môj hlupáčik ako si to môžeš myslieť.
Naopak, bude sa chcieť o tom vážne rozprávať, rozobrať tvoje pocity a možno ti povie aj on nejaké výtky ktoré má voči tebe.
Ty ho poznáš najlepšie lebo ani jedna z nás tu na MK s ním niesme. Sama uvidíš aká budee jeho reakcia
Každopádne ti držím palce aby to dopadlo tak nech si šťastná. Ver tomu, že vzťah ťa musí napĺňať, nedávať ti priestor na depky a žiarlivosť. A ak to tak necítiš tu, niekde inde určite čaká junák ktorý ti tento pocit dokáže dať.
A ty ak sa zzjaví nejaká trápna fotoa v jeho výťahu, mávneš rukou, že tebe by to tvoj drahý neurobil pretože si si istá jeho láskou a dáva ti ppcítiť že si jediná. V tomto vzťahu to bohužiaľ tak nieje
Ja by som sa ho určite opýtala len to či unho bola. Uvidíš podľa jeho reakcie. Ak máš však pocit, že to spolu ťahajú už nejaký ten piatok, tak si pobal svoje veci a dovidenia.
Sa vykasli na takého PAKA ktorý ti uz teraz pili nervy.... to ani vzťah nie je.. nie to ešte slovo svadba spomínať.
sprav ako Ty chceš a potrebuješ, aby si to vyriešila, je to celé také povrchné.
@banderaska29 ale to nie sú majstrovstvá.
Autorka,mňa by zaujímalo,na základe čoho mas tieto pochybnosti? Že s tebou nechcel alebo nemohol byť jeden spomínaný večer??? Alebo čo je ešte za tým viac? Máš pocit,že mu nevyhovuje s alebo máte neuspokojivý sex alebo čo vlastne? Lebo stále nechápem,prečo by mal mať akože aj ďalšiu? A prečo si si taká neistá? Môže mať aj inú,to áno,ale ty sama musis vedieť do akej miery mu vyhovujes alebo nevyhovujes ty a zariadiť sa podľa toho. Načo mu niečo vyčítať? Ste slobodní ľudia, môžete si robiť obaja čo chcete.
@anita6666 bol pred par mesiacmi na pracovnom stretnuti s nou. Robia v rovnakom obore, od vtedy ju registrujem, aj jeho spravanie. V ten den sme boli dohodnuti, ze si spravime vecer a on len ze nemoze lebo ma pracovne stretnutie.. ale predtym to nazaval rande zo srandy aj ked to bolo dokopy asi 4 ludia na tej veceri (neviem ci chcel aby som ziarlila ale brala som to zo srandy tak ako to hovoril). Ja som to neriesila, a potom postupne som si zacala vsimat male zmeny v jeho spravani. Stale vravi ako som najkrajsia a podobone dristy co muzi hovoria, ale uz mi to nepride take uprimne, proste akokeby mal rec tela inu alebo ako to povedat.. brala som to len ako moj pocit a neriesila to. Nic ine co sa tyka sexu, vyeltov a prespavania sa nezmenilo.
Teraz majstrovstva v hokeji? Tie budu este len o par dni
To tu myslíš vážne...že fotka z výťahu ...a nejaká baba ? Preboha tak toto by ma nenapadlo niekoho takto sledovať a kvôli tomu sa rozchadzat tvl..čo ti praaaasssiii 😆 jak to doapdlo vlastne ?koniec či

casto zvyknem panny "spoznat" podla ich konania/spravania a hlavne podla ich osudu....zvlastne🙂