icon

Podvádzanie manžela

davina888
8. nov 2021

Dobrý deň, chcem vedieť Váš názor. Mam manžela ktorý chodí pracovať do švajčiarska. Prišla som mu už niekoľko krát na hole fotky, ktoré si preposielal so ženami, na podivné konverzácie, kde spomínajú ako sa robili cez videochaty. On nemá názor žeby to bol podvod ja som zúfalá. Ale najhoršie na tom ze nedávno som zistila ze je v zoznamke kde si hľadá ženy v jeho blízkosti vo Švajčiarsku. Uverila by ste niektorá z Vás tomu, ze sa s nimi nestretáva? Aký dôvod by mal na to hľadať si ženy v blízkosti z mesta kde on pracuje. Ďakujem vopred za názory

Strana
z2
irusa
8. nov 2021

uverila ???? veď je to zjavné.... podvádzať sa nemusí len fyzický....

mamina0078
8. nov 2021

Stretávať sa osobne nemusí to by som mu ako tak verila ale môže mu stačiť napr. vzrušenie len cez chat alebo video a to keby som zistila tak by som sa cez to asi nevedela preniesť a s najväčšou pravdepodobnosťou by sa stal mojím ex.

pribinak
8. nov 2021

Žiaľ, tieto vzťahy či manželstva na diaľku sú veľmi rizikové.

davina888
autor
8. nov 2021

@irusa aj ja mam ten názor ale stále by som sa s tým zmierila skôr ako to keby to bolo fyzicke

davina888
autor
8. nov 2021

@mamina0078 ale myslíš ze to nieje dosť okate že keď si hľadá tie ženy v jeho blízkosti tak asi mu nejde len o online romaniky?

mala_zabka
8. nov 2021

Jasné, že nie. Čo si myslí, že seno žerieš? Ja chápem, že si sa upla na nejaké svetielko nádeje, že o nič nejde, ale podľa mňa sama dobre vieš aká je to blbosť... A mimochodom, podvádzanie je to v momente, keď sa TY cítiš podvedená. Nie vtedy, keď on povie 🙄

davina888
autor
8. nov 2021

@mala_zabka to si napísala veľmi trefne 🙂

dievcacitajucelist
8. nov 2021

@davina888 ja nerozumiem tým chlapom / ženám je vo vzťahu a hľadá si kade tade iné "vzrušenie" mali by ste seknuť so vzťahom na diaľku...nech si muž nájde robotu doma...asi ma určite potreby a tým ze ste od seba uspokojuje si ich takto...alebo je od základu kurevn** ale to už musíš ty vedieť...ty ho poznáš najlepšie

luccija
8. nov 2021

@davina888 a aký dôvod už musíš mať, aby si uverila?🙂

mamina0078
8. nov 2021

@davina888 tak ja ho nepoznám ty musíš vedieť aký je... ale ako píšem bez ohľadu nato, či by sa môj partner stretával s nimi alebo nie s najväčšou pravdepodobnosťou by sa stal mojím ex.

davina888
autor
8. nov 2021

@luccija hahahá tak ja verím len proste on to tak poprekruca spraví zo mňa paranojidnu ženu že ja už sama neviem ja mam pocit ze jeho by som prichytila a by mi zatrepal že či viac verím svojim očiam ako jemu 😆😆😆😆

retatka
8. nov 2021

Ako často ste spolu ?Ked si hľadá ženy v blízkosti bydliska ,tak žiadna nieje tak naivná ,že mu uverí ,že sa nestretávajú ...no či by to bolo tak alebo onak ,je to nevera .Tú pozornost cez videohovory,chaty má venovať tebe a nie cudzím ženám ...u mňa by to bola konečná .

davina888
autor
8. nov 2021

@retatka chodí tam na 6 týždne doma je dva ale ne klape nám to veľmi dosť sa hádame ale aj tak si myslím ze také veci sa riešia inak spoločnými komrpimismy podradnou a ne takto :(

simona1998
8. nov 2021

@davina888 manžel , nemanžel, fyzické , nefyzicke podvádzanie , je to podvádzanie takze dovi dopo chalanko , otvorila by som mu dvere už aj s kuframi v ruke :D

annamalaga
8. nov 2021

@davina888 zmier sa s tým , že tento chlap potrebuje k životu viac žien.

oli18
8. nov 2021

Vacsina chlapov vonku maju milenky. Nie miestne, ale Slovenky, Polky, ktore tam tiez pracuju. Znamych dcera tak mala zanateho Slovaka. A ak sa doma spravaju nezvycajne, je to jasne.
Su zalubeni inde a doma trpia.

ivik4
8. nov 2021

Bola by si extremne hlupa naivna hus keby si mu verila. Ja by som ani brvou nemyhla a takehoto chruna by som zo svojho zivota odpisala raz a navzdy

klejkaez
8. nov 2021

@davina888 vies ono vzrusovat sa cez kameru s inymi zenami je ok? Preco na tej kamere teda niesi ty ked uz🙂??
Jasne ze je to nevera. Byva dlho preč

orta
8. nov 2021

toto by som mu teda neverila a neviem si predstavit, zeby som aj nadalej s takymto clovekom zostavala, ved to by som furt myslela na to co robi, kde a s kym a teda by ma to psychicky znicilo

nika523
8. nov 2021

Jasné že sa stretáva ale aj keby sa nestretával len cez kameru to je tiež nevera, neodpustila by som mu a ešte keď prekrúca a z teba robí debila.... Odpustila by som mu možno keby sa ospravedlnil, oľutoval to a prisahal že to viac nespraví ale že sa správa že je to ok a zatĺka a z teba robí paranoidnú ? Tak to nie to znamená že mu to vôbec nie je ľúto a bude to robiť vždy a s takým chlapom by som nebola

bilancia
8. nov 2021

a jemu by nevadilo, keby sa ty len tak robis s niekym cez video? boha jeho. Niektore tieto argumenty ma vedia tak nasrat,

leuska1991
8. nov 2021

@davina888 preco prepisuju nadpis nechapem. Ze,,podvadzanie manzela a vobec ste take nepisali

ankare
8. nov 2021

Je mi to ľúto. Držím palce!

sandokanka36
8. nov 2021

tak to mi je luto, ale neverila by som mu ani nos medzi ocami, je evidentne, ze si hlada niekoho na sprijemnenie dlhych chvil ked nie je s tebou.

davina888
autor
8. nov 2021

@sandokanka36 no on to ešte aj dáva za vinu mne že keď chce volať s nami večer že ja poviem ze pozerám telku ale ako mame 8 ročne dievčatko starám sa o domácnosť chodím na výšku a proste človek potrebuje vypnúť ale ze on sa nudí.

misickaa4
8. nov 2021

@davina888 nie, neuverila...

tyaja5
8. nov 2021

otazka je co s tym chces robit. ako to ze by sme mu my neverili je jedna vec, ale ty si schopna a ochotna mu odpustit, ked tusis co sa deje?

emilius03
Odpoveď bola odstránená
katkati
8. nov 2021

Neuverila. A never ani ty.

mariska1989
8. nov 2021

@davina888 ja by som si urobila nejaký ten nik de chodí a sňať by ťa kontaktoval daj si že si desí poblizku a hľadáš partnera do postele a už len čakaj .aj dohodni stretnutie .fotky nájdeš aj na netu dosť a uvidíš čo sa bude robiť a budeš vedieť na 100% .ale môj názor je že ťa už pekných pár x podviedol .

Strana
z2