Podvádzanie manžela
Dobrý deň, chcem vedieť Váš názor. Mam manžela ktorý chodí pracovať do švajčiarska. Prišla som mu už niekoľko krát na hole fotky, ktoré si preposielal so ženami, na podivné konverzácie, kde spomínajú ako sa robili cez videochaty. On nemá názor žeby to bol podvod ja som zúfalá. Ale najhoršie na tom ze nedávno som zistila ze je v zoznamke kde si hľadá ženy v jeho blízkosti vo Švajčiarsku. Uverila by ste niektorá z Vás tomu, ze sa s nimi nestretáva? Aký dôvod by mal na to hľadať si ženy v blízkosti z mesta kde on pracuje. Ďakujem vopred za názory
takto nejako si to ja predstavujem z jeho strany (klame a este z teba robi blbu):
No ty so veru tiez divna ked odfajcis muza ze pozeras telku. Mozno je problem ten ze sa citi odstrceny, sam,nenaplneny a preto robi take chobotiny ake robi.
@ivik4 ja nehovorím ze s nim nevolám ale proste nechce sa mi celý večer stráviť na telefóne a aj nehovorím že není chyba aj na mojej strane ale myslím ze nespokojnosť sa dá riešiť aj inak ako neverou... Ale to je jedno mne hlavne išlo o názor iných žien ci by tiez neverili že sa aj nestretáva 🙂
Ťažko je sa vyjadrovať, lebo každá minca má dve strany, to je proste tak. Chyba bude niekde uprostred. Ale na margo toho prečo si túto tému založila, tak tiež by som neverila, že je to iba také, že nič. Toto by mi už teda riadne blikala kontrolka.
@davina888 ahoj. Môj robil dlhú dobu v Nemecku až pri Švajčiarskych hraniciach takže cirka ako tvoj, snažil sa chodiť raz za mesiac domov ale kvôli korone sa nie vždy dalo. Ono mala by si tiež trošku na neho pozerať že je tam úplne sám na veľmi dlhú dobu a ten telefonát s tebou a deťmi je pre neho naozaj jediný spôsob kontaktu. Mám doma dve deti. Keď tam začal pracovať staršia mala rok , mladšiu som teprv čakala. A aj keď neskôr mali iba rok a pol a mladšia bola novorodenec takže som mala za celý deň úplne sama na dve deti, doslova bez akejkoľvek pomoci toho až nad hlavu tak nikdy som ho neposlala do hája s tým že "sa mi nechce". Jasné že nás chcel vidieť , deti aj mňa, vedieť čo robíme , ako sa máme , ako deti rastú, že tam bol osamelý. Telefonovala som s ním hodiny aj keď som mala tiež plno roboty ale aj on je súčasť našej rodiny a zaslúži si starosť , vidieť deti, či sa mi to "hodí" alebo "chcem" alebo nie. Vždy bol neskutočne nadšený keď mohol aspoň cez watsup vidieť deti , hovoriť s nami , keď mohol so staršou klábosiť. Povedal že to jediné ho tam držalo na nohách keď nás aspoň na pár hodín videl, keď sa nám mohol vyrozprávať ako sa cíti, čo robil, keď mohol nás počúvať, pozerať fotky , videá ako sa celé dni máme , čo robíme. On bol z tých videohovorov vždy nadšený že keď videl ako deti niečo stvárajú tak si to screenshotol aby sa neskôr na tom zasmial.
Samozrejme , čo sa týka tvojho muža jeho správanie je bezpochyby obrovská chyba ale podľa toho čo tu píšeš je tá chyba pravdepodobne na oboch stranách. Možno sa cíti od teba odvrhnutý, osamelý a toto ti robí napriek aby si mu venovala viac pozornosť. Celkovo , podľa toho ako sa obaja prezentujete nemyslím že je pre vás dobré keď robí v zahraničí.
Nemáte k sebe dôveru, nekomunikuje , chlap naháňa iné ženy len aby mal od nich pozornosť keď ty mu ju nechceš dať. Sú ľudia čo to zvládajú roky rokúce takto fungovať ale k tomu treba veľa dôvery , komunikácie a lásky. Čo si vy dvaja nedávate.
Mal by hľadať miesto bližšie aby ste boli aspoň na víkendy spolu a mali by ste navštíviť dobrého manželského poradcu. Lebo takýmto spôsobom to neustojíte.
istotne by vam prospelo, byt viacej spolu. ono nie kazdy je takto fungovat a nie kazdy vztah taketo odlucenie znasa v pohode. no je to o toleranciia hlahve dovere z oboch stran

@davina888 Tak ty radšej večer pozeráš telku akoby si mala volať s mužom? Ja som mala tiež muža vonku, každý večer sme spolu telefonovali, tiež som mala doma aj deti.