Podvádzanie s prostitútkami
Ahojte skôr ako ma začnete súdiť nepíšem tu na to ale aby som sa vyrozpravala na koľko toto nemôžem nikomu povedať. Som vydatá 2 roky s manželom sme tvorili pár 10 rokov. Deti ešte nemáme nakoľko sa nám nedarí ale obaja chceme mať deti. Ja mladá stihla starajúca sa o seba zena karieru mám zabezpečenú darí sa mi on mlady podnikatelsky chlap ma svoj biznis v ktoroom sa mu taktiež dari. Nás sexualny zivot uplne super bez preblemov ( vyskúšané všelico). KEd sme spolu chodili videla som ze navstevuje na pokeci sexzoznamku bolo to však iba vtedy ked sme boli pohadaní tým padom som to pripisovala tomu ze mi to robi naschvál. AKo sme sa zobrali asi pred 3 mesiacmi prisiel domov opity vzala som mu telefon a skoro som odpadla zabudol si vymazať historiu a tam mal hned otvorenú stranku amaterky.sk kde si pozeral ku...y v okoli samozrejme jednej z nich aj volal ale podla toho co som videla asi neuspesne pretože nezdvihla, pokračovala som v prehrabavani dalej a nasla som ho prihlaseneho na pokeci na nicku ktorý mal vymysleny a mal ho založený rok !!!!!! to co som sa vsetko docitala v sprácach ma odrovnalo kym ja som bola v práci on si vyslovene hladal ku..y za peniaze !!!!!! dokonca u jednej normlane aj bol doma !! nomrlane ponukal peniaze ze hlavne diskretne a seriozne ze sa potrebuje urobiť a podobne sracky, vtedy sa mi zrutil svet nikdy by som too do neho nepovedala nielen ze ponizil mna ale aj seba ponizuje s nejakymi hlupimi spinavymi pi...i na co to vlastne robi ??!!! a ako dlho ???! samozrejme uchlacholi ma chdoil za mnou plakal ja som nakoniec s ni ostala aj ked voci nemám ziadnu doveru .... toto bolo vsetko pred tromi mesiacmi .. teraz zase prisiel opity ...... pozrela som telefon histroia samozrejme vymazana ale zabudol na polohu kde som krasne videla ako v poslednych meisacoch navstevuje hotely, chaty , vyhladava to v gps .... ak ste sa niekto s tymto stretli prosim napiste , Ďakujem za kazdy jeden koment som na prasky o tomto co som nasla teraz som mu este nepovedala .. viem aka by bola reakcia ty len stale nieco na mna hladasa vobec to tak nieje
@doda2 zaujímavé, že váhas, aj keď nemáte deti. Ja osobne by som sa zbalila, odišla a už by ma nikdy viac nemohol takto ponizit. Stretla by som sa až na súde. Moja, prajem ti veľa síl a odvahy. Ty poznáš, čo je správne, len máš strach to urobiť. Strach, že prídeš o to, čo si budovala. No polož si otázku, je toto ozaj to, čo v živote chceš? Určite nie. Vráť sa z kratšej cesty. Ešte kým v tom vzťahu nie sú deti. Tvoj muž má zjavne nejaký problém, ked si potrebuje dvíhať ego týmto ubohym spôsobom. On iný nebude, bude to robiť stále a stále častejšie. Kiež by podobne stránky ani neexistovali, hneď by bolo menej problémov...
@acrobaleno tak tak. Veď kedysi sa chlap naháňal aby čo to ulovil, naporcoval a po kusoch dotiahol domov. Plus strach zo šeliem, boj o korisť a o život. Kde mu ostala energia na sulozenie s kde čím? Keď mal chuť a silu OK, ale dostal pekne po pysku od alfa samca, lebo zrali hlavne oni, vodcovia a ich potomkovia. Mohol chcieť samec šíriť svoje gény, keď vedel ze potrava sa ťažko získava, zima je dlhá a pod.... Najesť dostali mláďatá vodcov, ostatne nemali nárok. A čím bol človek vyspelejsi, tým viac si uvedomoval a plánoval, aj chlap sa vyvíjal, takže mu cvaklo, že čo naplodi, to bude musieť nachovat. Takže už dávno pradavno sa jeho správanie začalo odlanat od pudov zajacikov, ktorým je jedno co, kde, kedy, s, kým. Odvolavky na gény a pod sú fakt smiešne výhovorky. Rovnako aj predstava že ženy nemyslia na iných chlapov, nemajú chúťky, že len ta pec, plienky a strikovanie im chodia hlavou je fakt vtipná
@marseillefan dakujem za odpoved 😊. Ani mne sa to uz moc nechce rozpitvavat a spamovat tu diskusiu, len by som este dodala, ze aj uplne verny muz moze mat pocetne potomstvo s dobrymi genmi, ak si najde vhodny protajsok a zabezpeci rodinu. Taky Boris Becker napriklad, aj ked mal viac official partneriek, si vzdy hladal plus minus ten isty typ zeny, ktory podla mna geneticky vyvazuje jeho svetly fenotyp.
@mamutka Tak vieš, aj teraz sú takí čo plodia a nestarajú sa, ale tí sú inteligenčne asi na úrovni našich jaskynných predkov. 😂 Toto je iba výhovorka, lebo si nevedia udržať vtáka ohniváka v gatiach, hlavne keď má doma ženu. Musia sa nejako ospravedlniť, tak sa pobúchajú do hrudi pästičkami alá King Kong a ja veľký samec. Veď sú aj liečenia pre tých, čo sú závislí od sexu. 😂
@marseillefan na tebe vidno, ze tvoje zitie tu na zemi je len pozemske. Ale pozor su chlapi, a cudoval by si sa mozno, ktori naozaj miluju svoje zeny, vazia si ich, a je pre nich rodina na prvom mieste. U mna by tak pozemsky chlap, ktory rozmysla len tym co ma medzi nohami nemal ziadnu sancu. A to co tu spominas, ego a super ego a neviem co, to su teorie! To je doba new age. Su to sekty ktore toto propaguju. NAD VSETKYM JE BOH! mozno momentalne tomu neveris, ale ked bude umierat a odchadzat z tohto sveta, tak ho stretnes ci chces, ci nechces, ci veris ci neveris👏😉a ver tomu, ze to je jedina istota ktoru mame vsetci istu. Vseeeetko ostatne je diskutabilne. A najma tieto hluposti o sexualite... Ked je chlap uboziak tak sa len uspokojuje kade chodi. Ale je chlap "spravny chlap" tak vie, ze na to ma svoju manzelku.
@zara1357 to je úplne v poriadku a ja v žiadnom prípade takéto správanie mužov neobhaujem. Len je bohužiaľ situácia taká, že ak by každá žena mala byť úplne principiálna a každý chlap úprimný, tak polovica žien zomrú ako panny.
@dilino súhlasím.. formálne to je v tvojom prípade jednoduchá formalita https://rozvod.org
@marseillefan čítala som tvoje príspevky, úplne súhlasím 😉 je to tak, muži sú takto nastavení a vlastne za to nemôžu 😆 sexuálny pud je najsilnejšia hybna sila, veľa som pochopila po prečítaní "myšlienky a úvahy" od Freuda... odporúčam 👌👌

@marseillefan Jasne, muz ma tooolko spermii na tooolko deti, hlavne ze teraz nielen zeny maju problemy s otehotnenim, ale aj muzi. Slabe nevykonne spermicky 😂 Inak henta teoria alfa samcov, to je taka red pill teoria, ze az. A je to smiesne, ze ty, taky inteligentny ju obhajujes tiez. To je teoria iba pre takych, ktorym “nieco” chyba k normalnemu fungovaniu, co sa nevedia zaradit do spolocnosti ako takej. Ale asi nema zmysel diskutovat na tuto temu. Drzim palce, nech ti neujde a nepodvedies zenu.