Podvádzanie vo vzťahu. Kde je chyba?
Ak vas podvedie manzel, Pre dlhodobe odopieranie mu milostneho ci sexualneho vyzitia, Je to chyba manzela ci manzelky?.. Manzelky ze mu zamerne nieco odopierala, alebo manzela ze odopierane hladal inde?..
Poviem to takto, sex k manzelstvu partnerstvu jednoducho patri, a ked zeny tuto moznost chlapom odopieraju, nemozu sa cudovat ze to chlap hlada inde…
@anonym_autor nikdy nie je chyba len v jednom
Je to chyba obidvoch. Manželky lebo ostáva v manželstve aj keď nespĺňa základnú funkciu a manžela pre to isté plus hľadanie šťastia inde.
@anonym_autor je chyba oboch, že žijú v nefunkčnom vzťahu. A neexistuje žiadny relevantný dôvod na neveru. Ak je niekto nespokojný vo vzťahu a niečo mu chýba, s druhou stranou sa nedá nijako spolupracovať, tak je správne ten vzťah proste ukončiť a potom s čistým štítom ísť ďalej.
@anonym_autor ak to neklape, treba to ukončiť, nie zvať tretieho do partie.
tak ked si mu nedala sex co si cakala? zle je, ked ma vsetko aj tak hlada inde
@anonym_autor veď sú rôzne typy nevery. Niekedy je to z dôvodu, že muž alebo žena nežijú intímne so svojím partnerom, preto hľadajú inde, niekedy to kľudne ťahajú doma aj s milenkou alebo milencom a niekedy aj keď je milostný život doma viac ako uspokojivý, tak inú inam, možno preto, lebo je príležitosť, alebo si chcú niečo dokazovať
@anonym_autor 99% mužov potrebuje sex a je to ich základná požiadavka vo vzťahu, to 1% čo nemá potrebu je anomália ktorá by mala byť vyhladena
dá sa to v tomto prípade nazvať neverou ak je ten vzťah nefunčný?
Hlavne jej
Nevravim ze jeho nie, mal sa najskor rozist
Ked to nemam doma, hladam inde…..
@anonym_autor chyba je na oboch stranach, neriesenie problemov, ktore potom takto vyeskalovali
Pokiaľ manzelka nemá zdravotné ťažkosti gynek a úrol. Rázu. Musi mat sex s manzelom. Je to jedna z jej povinnosti. Je normalne ze muz to hľadal inde.
Pokiaľ manzelka nemá zdravotné ťažkosti gynek a úrol. Rázu. Musi mat sex s manzelom. Je to jedna z jej povinnosti. Je normalne ze muz to hľadal inde.
@anonym_0d6227 POVINNOSŤ???!!! To akože sex potrebuje a užíva si len chlap a žena mu ho poskytuje, lebo je to jej povinnosť? Haló, toto hlásali prudérni moralisti pred 200 rokmi!
Ale k otázke, na dobrý aj zlý vzťah treba vždy dvoch
@anonym_autor ako tu uz bolo spominane v minulosti jeden p.farar sa k tomu vyhadril: ak jeden z partnerov odopiera milovanie tomu druhemu bez zdravotnych problemov a ten druhy si najde pomer mimo vztahu tak vina je 50:50. A je jedno ci sa to tyka muza alebo zeny. Vacsina ludi s tym v diskusii suhlasila.
@anonym_0d6227 nie, nie je to žiadna povinnosť ...
@anonym_0d6227 povinnosť? Musí? 😂 A keď manželovi nestojí, tak jej musí zabezpečiť milenca? Tebe to dobre hrabe
@anonym_0d6227 prosim ta, pozri sa do kalendara aby si zistila aky je dnes datum.
no este ze svet nie je ciernobiely.
tak aj to ze zena sex odopiera moze mat pricinu. chlap ma blbu hygienu, je neprijemny, nevazi si ju, nevzrusuje ju, zivot s nim ju nenaplna, on si sex vynucuje az sa jej sprotivil .... moznosti je neurekom.
za mna dovod na neveru neexistuje. pretoze v dnesnom svete sa da z nefunkcneho vztahu odist pokial nie je mozna spolupraca. nikto nikoho nema ako nutit byt vo vztahu ktory nefunguje. ano sex patri k partnerstvu ale je nevynutitelny.
o vztah sa treba starat aj v tejto oblasti. ak ti sex odopiera, nechce na tom popracovat naco ho umelo udrzivat? sa posun oficialne dalej
Moja kamoška nespí s mužom 10rokov ,zacalo to tak ze nezvládla odchod dieťaťa z domu . Bola utrapena hľadajúc neustále pochopenie od muža ,odmietala sex čím dalej tym viac az sa prestal snažiť aj muž. Bezne fungovanie v domácnosti aj mimo nej majú zohrané, nevedia si predstavit žiť kazdy sam, napriek tomu, ze nemaju spolu sex sa majú radi. Ja aj viacerí známi sme videli jej muza s jednou ženou veľakrát, aj ako vchádzajú do jedného hotela. My sme presvedceni ze je to jeho milenka ale ktovie.
@anonym_0d6227 nie, nie je to žiadna povinnosť ...
@danica2711 podľa náboženstva ano.... Manzel a manželka majú povinnosti aj sexual e a majú si vyhovieť obaja v posteli. Manzel musí uspokojit manzelku a manželka muza (pokiaľ sú zdraví a nemajú zdravotné problémy)
To jr uplne normalna vec.. A uprimne nedokážem si predstaviť od opierať milujucemu a krásnemu môjmu manzelovi pôžitok ktorý má z nášho sexu a ja mam tiež pôžitok a skutočne trpíme obaja keď mám týždeň menzes alebo sme chori dva tri týždne a sex nemôže byť takže áno.. Napr môj manžel by nedal dlho bez sexu potrebuje to nutné so svojou manželkou a bez toho je nervózny podráždený a nevrlý. Prenho je sex veľmi dôležitý. Ako jedlo. Ako pre každého chlapa. Pokiaľ toto zeny nepochopia tak muz si vždy nájde milenku.
Nehnevajte sa. Ale od opierať len tká z rozmar sex je uplne psycho podľa mňa a nema sa to robiť. Problémy sa budú potom nabalovat aj v iných oblastiach života a vzťah sa bude rúcať. Muz chce od vzťahu sex jedlo dobre a pokojnú manzelku doma usmievavu pri kt. Cíti pokoj to je jediné čo muz chce... Kým to zeny nepochopia vždy bude muz hládať inde. Rozprávala som. Sa s x mužmi a aj so sexuologičkou mojou veľmi dobrou kamoškou. Muz potrebuje plný žalúdok a prázdne gule to je cele keď to sprosto poviem.
Ale je to tak. Maju to tak zariadené z evolučného hľadiska.
@viestta
@anonym_c5acfa
@biba_18
Vy sa zienky naučte trosku co chlap potrebuje doma
Prečítajte si aspoň nejakú knižku o tom
@anonym_autor ako tu uz bolo spominane v minulosti jeden p.farar sa k tomu vyhadril: ak jeden z partnerov odopiera milovanie tomu druhemu bez zdravotnych problemov a ten druhy si najde pomer mimo vztahu tak vina je 50:50. A je jedno ci sa to tyka muza alebo zeny. Vacsina ludi s tym v diskusii suhlasila.
@greywolf samozrejme.. Pokiaľ nie sú zdravotne problémy tak musia mst sex obaja a musia ho chcieť
@danica2711 podľa náboženstva ano.... Manzel a manželka majú povinnosti aj sexual e a majú si vyhovieť obaja v posteli. Manzel musí uspokojit manzelku a manželka muza (pokiaľ sú zdraví a nemajú zdravotné problémy)
To jr uplne normalna vec.. A uprimne nedokážem si predstaviť od opierať milujucemu a krásnemu môjmu manzelovi pôžitok ktorý má z nášho sexu a ja mam tiež pôžitok a skutočne trpíme obaja keď mám týždeň menzes alebo sme chori dva tri týždne a sex nemôže byť takže áno.. Napr môj manžel by nedal dlho bez sexu potrebuje to nutné so svojou manželkou a bez toho je nervózny podráždený a nevrlý. Prenho je sex veľmi dôležitý. Ako jedlo. Ako pre každého chlapa. Pokiaľ toto zeny nepochopia tak muz si vždy nájde milenku.
Nehnevajte sa. Ale od opierať len tká z rozmar sex je uplne psycho podľa mňa a nema sa to robiť. Problémy sa budú potom nabalovat aj v iných oblastiach života a vzťah sa bude rúcať. Muz chce od vzťahu sex jedlo dobre a pokojnú manzelku doma usmievavu pri kt. Cíti pokoj to je jediné čo muz chce... Kým to zeny nepochopia vždy bude muz hládať inde. Rozprávala som. Sa s x mužmi a aj so sexuologičkou mojou veľmi dobrou kamoškou. Muz potrebuje plný žalúdok a prázdne gule to je cele keď to sprosto poviem.
@viestta
@anonym_c5acfa
@biba_18
@anonym_0d6227 tak su muzi ktori tiez sex nepotrebuju casto. kopec nestastnych zien to tu pisalo. potom su muzi co maju sex kazdy den doma a aj tak maju milenky. a stale nevieme preco zena sex odopiera. mozno jej muz nieke taky krasny a milujuci ako ten tvoj.
je fajn sa na vec pozerat z nadhladu a nie zo svojej perspektivy. to ze to mas takto ty neznamena ze ini to maju rovnako. nevieme co potrebuje ona ani co od nej chce on. mozno furt otravuje s anlom, ju to boli a znechutil sa jej cely. mozno sa nedobre umyva .... nevieme nic. ak je nespokojny nech jej to povie. nech skusia najst riesenie a ked nie je vola ani cesta nech sa rozvedie a skusa stastie inde.
Monogamia je nezmysel.
@anonym_0d6227 povinnosť? Áno, je to jeden z dôvodov na rozvod, keď spolu intímne nežijú, ale nie je to povinnosť!
@viestta
@anonym_c5acfa
@biba_18
@anonym_0d6227 tak hadam muz nie su len gule a zaludok. Ak ano, tak sa necudujem, ze takto rozmyslas. Muz je clovek, rovnako ako zena. Jeden aj druhy maju svoje potreby, ktore maju byt naplnene. Ked sa vztah dostane az tak daleko, ze zena odmieta sex, tak tam bude ten chybajuci sex tym najmensim problemom.

To je co za úvaha.