icon

Rozvod ako riešenie nekompatibility vo vzťahu

3. nov 2025

Je podľa vás dôvod na rozvod ak som dlhodobo nešťastná , podráždená ,nervózna (dlhodobo myslím roky) lebo aj napriek milión hádkam a rozhovorom ma manžel nevie nikdy sám od seba pochváliť, neváži si ma, nikdy nemá potrebu ma potešiť, najväčší dôvod na hádku je náš sexuálny život ja mám naňho chuť stále a chcela by som to častejšie a on ani po tyzdni na mna nevie “skočiť” stále dookola sa na tom hádame , jemu stačí malo a mne nie , je pre mna nudný partner. Čo si myslite ?

anonym_367c1e
•
3. nov 2025

@anonym_autor a čo si myslíš ty?

zuzanita1609
•
3. nov 2025

A dôvod, prečo si si ho brala? Či ako je už známe,ked si dúfala,že sa po svadbe zmení a on dúfal,že sa nezmeníš?

oceanahory
•
3. nov 2025

@anonym_autor A preco by si mala ostavat dobrovolne nestastna? Samozrejme, ze je to dovod na rozvod.

telefon00
•
3. nov 2025

@anonym_autor niekedy je to opačne, že ten čo najviac plače, že je zanedbavaný... je ten problém a ani o tom nevie 😎.

anonym_7de400
•
3. nov 2025

@anonym_autor my fakt nemôžeme tušiť, prečo tvojho muža nevzrušuje nešťastná, podráždená, nervózna žena.

anonym_518d8f
•
3. nov 2025

Ak si myslíš, že budeš potom šťastnejšia, tak smelo do toho

brrunetkaa
•
3. nov 2025

Ja by som tiež ,,neskákala” na niekoho, kto je stále podráždený. Keď nie si spokojná, a komunikácia nepomáha, tak to ukonči.

madeincssr
•
3. nov 2025

@anonym_autor ty si na partnera (aspon obcas) mila, pozorna, pochvalis ho?

anonym_0a5518
•
3. nov 2025
@anonym_7de400

@anonym_autor my fakt nemôžeme tušiť, prečo tvojho muža nevzrušuje nešťastná, podráždená, nervózna žena.

@anonym_7de400 super trefa 👍🤭

anonym_4b8b35
•
3. nov 2025

Možno ma dôvod prečo na Teba neskáče, nechváli ťa?Zamysli sa nad sebou.

mimi2018
•
3. nov 2025

@anonym_autor zacni od seba, začni sa meniť ty..rozvodom nič nevyriešis..nie si šťastná akurat tak sama so sebou.