Podviedla som nového muža s ex. Čo teraz?
Rozchádzam sa s partnerom, nežijeme spolu , ani sme nikdy nežili. Boli sme spolu 1 rok. Rozchádzame sa a ja som medzi tým spoznala jedného chlapa, s ktorým som sa stretla dva krát. No mám v pláne sa stretnúť snim znova a otázka znie. Urobila som nedávno chybu, stretla som sa s ex kvôli nejakým veciam ktoré som mu chcela vrátiť. On je manipulátor a vždy ma vedel dostať tam kam chce bohužiaľ.. ešte nejaké city k nemu mám ale už nikdy by som sa k nemu nevrátila, mám k nemu pocity hlavne zrady a nedôvery. Strašne mi ublížil... Problem je že dnes keď si bol po veci a som sa snim vyspala bohužiaľ . Veľká chyba. A otázka znie. Keď som sa stretla s tým novým 2 x Tak vlastne teraz čo mám mu o tom povedať alebo keď sa to dozvie čo potom ? Je to zrada voči tomu novému ? Alebo ako reagovať čo robiť teraz ? Cítim sa strašne... Ďakujem
@beata_k tak nie ale že či bude mať dotyčný o mňa záujem ak zistí že sa ešte "taham" s bývalým.
Bude, ak sa s nim prestanes tahat a nepovies mu to na 3-tej kave
1. Nebuď labuť a ex už k sebe nepúšťaj. Pobaliť veci do vreca a podať....
2. Po 2 kavach chceš toto riešiť? Ok... nemáte záväzok, nič, tak prečo? .. ale neviem, ci je ok začínať vzťah, keď to v hlave ešte stále nemáš upratané.
Mne sa pacia tieto veticky: som sa s nim vyspala bohuzial. Inde si pouzila ze zivot to tak zariadil to vyzeralo na lepsiu temu ale prehnala si to aj tam uz
S novým partnerom ešte spolu ani pomaly nechodite tak načo zbytočne mútiť vodu.
A si dospela zena tak ak s niekým späť nechceš tak s ním nespi, preboha. Či čo máš mozog na gombík?
No na mieste toho muža, nech sa ti dozvie čo najskôr. Takú ženu mať to je potešenie. Nechce ex ale vyspí sa s ním "bohužiaľ" 🤣 Akože keď sa do niekoho zahladis neskôr tak to už dôvod bude keď teraz si tohto schopná?
Načo začínaš nový vzťah, keď nemaš vysporiadaný starý vzťah
Ako sa dá vyspať s niekym, s kým sa rozchadzam, lebo si nerozumieme?
Keby tak toto napisal muz (ze tiez nechcel, ale...), to by bol 🔥.
Za mna to je zrada voci novemu partnerovi.
Čo teraz?? Urovnať si to v hlave. Keď si sa s ním vyspala asi to nemáš v sebe ešte ukončené....hráš to na dve strany a čakáš kam ťa to zavedie....či nový vzťah alebo ,,romantický návrat". V prvom rade si musíš upratať vo vlastnej hlave
Načo si hľadaš noveho chlapa keď k tomu predtým niečo cítiš? Hladas naplaste, nenechas to vyhnit a mozno ublizujes druhemu co ta ma rad. Nie je ti to blbe? Asi nie si tiez moc charakter, ked sa vyspis s chlapom, ktory z teba robil kravu. Nebud ani s jednym, lebo ani jedneho z nich nemilujes
S tym novym este nie si vo vztahu, tak mu nehovor nic. Nikoho si nepodviedla
No ty si číslo. Iste si uz aj s tým novým stihla spat .. Tento tvoj pôvodny ex s ktorým sa rozchadzas ma šťastie, ze to len rok trvalo 😂
@mimirka32 toto by si povedala aj keby autorom takehoto vlakna bol muz?
@madeincssr samozrejme. Ved sa s tym chlapom stretla 2x. To sa ma v podstate cudziemu cloveku spovedat s kym spava?
@mimirka32 cize keby muz zacinal vztah so zenou (dve stretnutia), napr. s tebou a vyspal by sa s ex, bolo by to v poriadku?
@madeincssr bolo by v poriadku, ze mi to nevesia na nos
Zase zmenený názov ... Po 2 kavach to nie je nový partner. Takže ani podvod. Akurát je pravda, že zakladatelka nemá v hlave čisto po poslednom vzťahu. Už len to, že nepíše "rozišli sme sa", ale "rozchadzame sa". Čo na Tom môže po ročnom vztahu bez spoločného bývania tak trvať?
Mám pocit, že si spala aj s tým druhým. Autorka , keď chces radu odpovedz...veď si tu anonymne.

Som nevedla, ze ak s niekym 2x vypijem kavu, tak som s nim uz vo vztahu.