icon

Podviedla som nového muža s ex. Čo teraz?

25. feb 2025

Rozchádzam sa s partnerom, nežijeme spolu , ani sme nikdy nežili. Boli sme spolu 1 rok. Rozchádzame sa a ja som medzi tým spoznala jedného chlapa, s ktorým som sa stretla dva krát. No mám v pláne sa stretnúť snim znova a otázka znie. Urobila som nedávno chybu, stretla som sa s ex kvôli nejakým veciam ktoré som mu chcela vrátiť. On je manipulátor a vždy ma vedel dostať tam kam chce bohužiaľ.. ešte nejaké city k nemu mám ale už nikdy by som sa k nemu nevrátila, mám k nemu pocity hlavne zrady a nedôvery. Strašne mi ublížil... Problem je že dnes keď si bol po veci a som sa snim vyspala bohužiaľ . Veľká chyba. A otázka znie. Keď som sa stretla s tým novým 2 x Tak vlastne teraz čo mám mu o tom povedať alebo keď sa to dozvie čo potom ? Je to zrada voči tomu novému ? Alebo ako reagovať čo robiť teraz ? Cítim sa strašne... Ďakujem

beata_k
25. feb 2025

Som nevedla, ze ak s niekym 2x vypijem kavu, tak som s nim uz vo vztahu.

autor
25. feb 2025

@beata_k tak nie ale že či bude mať dotyčný o mňa záujem ak zistí že sa ešte "taham" s bývalým.

beata_k
25. feb 2025

Bude, ak sa s nim prestanes tahat a nepovies mu to na 3-tej kave

ukulela
25. feb 2025

1. Nebuď labuť a ex už k sebe nepúšťaj. Pobaliť veci do vreca a podať....
2. Po 2 kavach chceš toto riešiť? Ok... nemáte záväzok, nič, tak prečo? .. ale neviem, ci je ok začínať vzťah, keď to v hlave ešte stále nemáš upratané.

really8
26. feb 2025

Mne sa pacia tieto veticky: som sa s nim vyspala bohuzial. Inde si pouzila ze zivot to tak zariadil to vyzeralo na lepsiu temu ale prehnala si to aj tam uz

3petka
26. feb 2025

S novým partnerom ešte spolu ani pomaly nechodite tak načo zbytočne mútiť vodu.
A si dospela zena tak ak s niekým späť nechceš tak s ním nespi, preboha. Či čo máš mozog na gombík?

mon29
26. feb 2025

@3petka inak toto som aj ja vravievala, ze akoze co nevies sa ovladat😆 kym neprisiel niekto, kto sa na mna iba pozrel a ma vyplo...mohol byt aj najvacsi kreten, jeho blizkost ma odrovnalo.. Chcela nechcela.. 😆

ina2405
26. feb 2025

@really8 áno, ja tiež rozmýšľam, ako sa dá s niekým len tak nechcene vyspať. Ešte k tomu s bývalým, ktorý mi ublížil😳
Autorka pridaj, ani Evita by ti takéto niečo nevydala.

lenkakravcova
26. feb 2025

No na mieste toho muža, nech sa ti dozvie čo najskôr. Takú ženu mať to je potešenie. Nechce ex ale vyspí sa s ním "bohužiaľ" 🤣 Akože keď sa do niekoho zahladis neskôr tak to už dôvod bude keď teraz si tohto schopná?

dadka1997
26. feb 2025

Načo začínaš nový vzťah, keď nemaš vysporiadaný starý vzťah

grof_monte_christo
26. feb 2025

Ako sa dá vyspať s niekym, s kým sa rozchadzam, lebo si nerozumieme?

3petka
26. feb 2025

@mon29 hej ale teba vyplo z muža z ktorého si bola hotová, teda si sa s ním chcela vyspať. Autorka ale nechcela.

madeincssr
26. feb 2025

Keby tak toto napisal muz (ze tiez nechcel, ale...), to by bol 🔥.

domkakvet
26. feb 2025

Za mna to je zrada voci novemu partnerovi.

torysheer
26. feb 2025

Čo teraz?? Urovnať si to v hlave. Keď si sa s ním vyspala asi to nemáš v sebe ešte ukončené....hráš to na dve strany a čakáš kam ťa to zavedie....či nový vzťah alebo ,,romantický návrat". V prvom rade si musíš upratať vo vlastnej hlave

gerber58
26. feb 2025

Načo si hľadaš noveho chlapa keď k tomu predtým niečo cítiš? Hladas naplaste, nenechas to vyhnit a mozno ublizujes druhemu co ta ma rad. Nie je ti to blbe? Asi nie si tiez moc charakter, ked sa vyspis s chlapom, ktory z teba robil kravu. Nebud ani s jednym, lebo ani jedneho z nich nemilujes

mimirka32
26. feb 2025

S tym novym este nie si vo vztahu, tak mu nehovor nic. Nikoho si nepodviedla

pochod
26. feb 2025

No ty si číslo. Iste si uz aj s tým novým stihla spat .. Tento tvoj pôvodny ex s ktorým sa rozchadzas ma šťastie, ze to len rok trvalo 😂

madeincssr
26. feb 2025

@mimirka32 toto by si povedala aj keby autorom takehoto vlakna bol muz?

mimirka32
26. feb 2025

@madeincssr samozrejme. Ved sa s tym chlapom stretla 2x. To sa ma v podstate cudziemu cloveku spovedat s kym spava?

madeincssr
26. feb 2025

@mimirka32 cize keby muz zacinal vztah so zenou (dve stretnutia), napr. s tebou a vyspal by sa s ex, bolo by to v poriadku?

lienka.7
26. feb 2025

@autorka snáď aspoň používaš ochranu a nebudeš tu po čase vypisovat, ze nevieš s kým to vlastne mas...🤦‍♀️
Inak máš super "charakter" 👌 napadlo pomenovanie rozhoďnozka😉

mimirka32
26. feb 2025

@madeincssr bolo by v poriadku, ze mi to nevesia na nos

huxy
26. feb 2025

@mimirka32 😲

ukulela
26. feb 2025

Zase zmenený názov ... Po 2 kavach to nie je nový partner. Takže ani podvod. Akurát je pravda, že zakladatelka nemá v hlave čisto po poslednom vzťahu. Už len to, že nepíše "rozišli sme sa", ale "rozchadzame sa". Čo na Tom môže po ročnom vztahu bez spoločného bývania tak trvať?

mantilka
27. feb 2025

Mám pocit, že si spala aj s tým druhým. Autorka , keď chces radu odpovedz...veď si tu anonymne.