icon

Podviedol ma počas tehotenstva

15. aug 2025

Som zúfalá smutná a bolava na duši môj muž má podviedol a som tehotná v šiestom mesiaci je mi hrozné priznal sa mi dnes

Strana
z2
zuzanka.zuzu
15. aug 2025

to je debil 🙈 nikdy nikdy nikdy sa nepriznávať 🙈

zuzubb007
15. aug 2025

Blbec bude ti dobre s bábätkom samej, hlavne ani neuvažuj odpustiť mu, nech si zbalí veci a adios

pribinak
15. aug 2025

Nemal zábrany podviesť tá tehotnú ….ten tá bude podvádzať s každou druhou sukňou

Zlata moja, lepšie ti bude bez neho

minenkaa
15. aug 2025
@zuzubb007

Blbec bude ti dobre s bábätkom samej, hlavne ani neuvažuj odpustiť mu, nech si zbalí veci a adios

ivik4
15. aug 2025

Svina 😔
Mrzi ma to

zuzubb007
15. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa čo otázniky, čo nechápeš?

ika02
15. aug 2025

Ahoj, ja som na neveru prišla, keď som bola v 4.mesiaci a mala som 3,5 ročné druhé dieťa. Zvládla som to a verím, že aj Ty sa to dáš. Zváž, či mu vieš a chceš odpustiť (ak on chce ostať), no ak to urobil už teraz, čo bude robiť, keď budeš lietať okolo bábätka, budeš unavená, nervózna a budeš mať oveľa menej času naňho aj na intímnosti.

deti95060810
15. aug 2025

hňub

jamidea
15. aug 2025
@zuzubb007

@zuzubb007 to je teda rada

user62056819
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
15. aug 2025
@jamidea

@zuzubb007 to je teda rada

@jamidea presne

minenkaa
15. aug 2025
@zuzubb007

@minenkaa čo otázniky, čo nechápeš?

@zuzubb007 to je čo za blbost,snáď je na nej ako sa s tým vysporiada a či ho zbalí

anonym_80531e
15. aug 2025

@anonym_autor Je mi luto, ze sa ti take nieco stalo, nie je to fer. Ale nechapem

co presne muz teraz chce? Chce aby si mu odpustila a zila s nim aj dalej?
Alebo chce odist za druhou...?

doriiis
15. aug 2025

Sipim trolla

autor
15. aug 2025
@doriiis

Sipim trolla

@doriiis nie som troll kiežby som bola troll😭😭😭😭

zuzubb007
15. aug 2025
@minenkaa

@zuzubb007 to je čo za blbost,snáď je na nej ako sa s tým vysporiada a či ho zbalí

@minenkaa prečo chlap, ktorý podvedie raz podvedie znova, ale áno je to na nej ako chce svoj život prežiť s tým súhlasim, a čo jej radíte? Ostať a žiť spokojný život akoby sa nič nestalo?

vler
15. aug 2025
@zuzubb007

@minenkaa prečo chlap, ktorý podvedie raz podvedie znova, ale áno je to na nej ako chce svoj život prežiť s tým súhlasim, a čo jej radíte? Ostať a žiť spokojný život akoby sa nič nestalo?

@zuzubb007 zalezi aj na tom ci odchod a rozchod je vobec realna moznost...skor nie

minenkaa
15. aug 2025
@zuzubb007

@zuzubb007 kto píše o živote, ako by sa nič nestalo,nevera nemusí vždy znamenať koniec vzťahu a to že podvedie,podvedie aj druhý krát je blbost
Sedí skôr ,každý podvádza

saskia_98
15. aug 2025
@minenkaa

@zuzubb007 kto píše o živote, ako by sa nič nestalo,nevera nemusí vždy znamenať koniec vzťahu a to že podvedie,podvedie aj druhý krát je blbost
Sedí skôr ,každý podvádza

@minenkaa s ty by si si lahla vecer ku chlapovi ked vies ze ta podviedol ? A este v tom najzranitelnejsom obdobi ? Chystala by si mu s laskou ranajky a starala sa ? Ja veru nie. Ten by tak rychlo mal pobalene veci, ze by nestihol ani usta otvorit. Co spravil raz, spravi zas.

minenkaa
15. aug 2025
@saskia_98

@minenkaa s ty by si si lahla vecer ku chlapovi ked vies ze ta podviedol ? A este v tom najzranitelnejsom obdobi ? Chystala by si mu s laskou ranajky a starala sa ? Ja veru nie. Ten by tak rychlo mal pobalene veci, ze by nestihol ani usta otvorit. Co spravil raz, spravi zas.

@saskia_98 kde píšem toto všetko
Veď nevere niečo predchádzalo a ono ked sa chce všetko sa dá vyriešiť v dobrom
Ja by som mužovi nechystala raňajky nikdy a je jedno čo by robil

zuzubb007
15. aug 2025
@saskia_98

@saskia_98 presne súhlasím s tebou, niektoré ženy sú naozaj ochotne tolerovať čokoľvek smutné, a ešte obraňovať muža, tak by letel, že by sa čudoval, pre mňa je nevera koniec všetkého môže sa potom muž aj plaziť no nie papa

minenkaa
15. aug 2025
@zuzubb007

@saskia_98 presne súhlasím s tebou, niektoré ženy sú naozaj ochotne tolerovať čokoľvek smutné, a ešte obraňovať muža, tak by letel, že by sa čudoval, pre mňa je nevera koniec všetkého môže sa potom muž aj plaziť no nie papa

@zuzubb007 ak myslis mna ,tak kde obranujem neveru alebo chlapa

zuzubb007
15. aug 2025
@minenkaa

@zuzubb007 ak myslis mna ,tak kde obranujem neveru alebo chlapa

@minenkaa nevera nemusí znamenať koniec, a podvedie aj druhýkrát je blbosť sama si to napísala, nesúhlasím ani s jedným tvrdením, ja som v tomto striktná

marca12
15. aug 2025

To je debil. Uz ked podviedol naco sa ti s tym chvalil? Sustred sa teraz na seba a babatko,aj ked je to tazke netrapit sa. Ale pamataj jedno,nie je to tvoja chyba. Podviest bolo jeho rozhodnutie.

minenkaa
15. aug 2025
@zuzubb007

@minenkaa nevera nemusí znamenať koniec, a podvedie aj druhýkrát je blbosť sama si to napísala, nesúhlasím ani s jedným tvrdením, ja som v tomto striktná

@zuzubb007 a kde presne obranujem neveru a napisala som ešte,že podvádza každý
To,že si ty striktná v tomto ,druhému to nemusí vyhovovať

anonym_5d7b3f
15. aug 2025
@minenkaa

@zuzubb007 a kde presne obranujem neveru a napisala som ešte,že podvádza každý
To,že si ty striktná v tomto ,druhému to nemusí vyhovovať

@minenkaa je vo svojom živle 😆😆

vilma7
15. aug 2025
@marca12

To je debil. Uz ked podviedol naco sa ti s tym chvalil? Sustred sa teraz na seba a babatko,aj ked je to tazke netrapit sa. Ale pamataj jedno,nie je to tvoja chyba. Podviest bolo jeho rozhodnutie.

@marca12 pretože je to debil a takto si chcel uľaviť, ze to prehodil na jej plecia. Chrápanie jeden...z úprimnosti a lásky to určite nebolo.

7komorova
15. aug 2025

@anonym_autor take deti su, nemala si si robit

anonym_45cdb8
15. aug 2025

@anonym_autor Ahoj mila autorka, po prve je mi strasne luto co si prezila, a ako on na to reaguje ? ako bude dalej ? pi druhom pred 2 tyzd.som prisla na to, ze manzel chcel mat styk so zenami ,hladal ,kukal, a tiez som tehotna, takze ja viem o com pises. Zeny su najzranitelnejsie v takom obdoby, odvtedy sa mi zhnusy, a ako by uz nezil..uz to nebude ako predtym 😟

Strana
z2