Podviedol ma počas tehotenstva
Som zúfalá smutná a bolava na duši môj muž má podviedol a som tehotná v šiestom mesiaci je mi hrozné priznal sa mi dnes
Blbec bude ti dobre s bábätkom samej, hlavne ani neuvažuj odpustiť mu, nech si zbalí veci a adios
Nemal zábrany podviesť tá tehotnú ….ten tá bude podvádzať s každou druhou sukňou
Zlata moja, lepšie ti bude bez neho
Svina 😔
Mrzi ma to
Ahoj, ja som na neveru prišla, keď som bola v 4.mesiaci a mala som 3,5 ročné druhé dieťa. Zvládla som to a verím, že aj Ty sa to dáš. Zváž, či mu vieš a chceš odpustiť (ak on chce ostať), no ak to urobil už teraz, čo bude robiť, keď budeš lietať okolo bábätka, budeš unavená, nervózna a budeš mať oveľa menej času naňho aj na intímnosti.
hňub
@anonym_autor Je mi luto, ze sa ti take nieco stalo, nie je to fer. Ale nechapem
co presne muz teraz chce? Chce aby si mu odpustila a zila s nim aj dalej?
Alebo chce odist za druhou...?
Sipim trolla
@minenkaa prečo chlap, ktorý podvedie raz podvedie znova, ale áno je to na nej ako chce svoj život prežiť s tým súhlasim, a čo jej radíte? Ostať a žiť spokojný život akoby sa nič nestalo?
@zuzubb007 kto píše o živote, ako by sa nič nestalo,nevera nemusí vždy znamenať koniec vzťahu a to že podvedie,podvedie aj druhý krát je blbost
Sedí skôr ,každý podvádza
@zuzubb007 kto píše o živote, ako by sa nič nestalo,nevera nemusí vždy znamenať koniec vzťahu a to že podvedie,podvedie aj druhý krát je blbost
Sedí skôr ,každý podvádza
@minenkaa s ty by si si lahla vecer ku chlapovi ked vies ze ta podviedol ? A este v tom najzranitelnejsom obdobi ? Chystala by si mu s laskou ranajky a starala sa ? Ja veru nie. Ten by tak rychlo mal pobalene veci, ze by nestihol ani usta otvorit. Co spravil raz, spravi zas.
@minenkaa s ty by si si lahla vecer ku chlapovi ked vies ze ta podviedol ? A este v tom najzranitelnejsom obdobi ? Chystala by si mu s laskou ranajky a starala sa ? Ja veru nie. Ten by tak rychlo mal pobalene veci, ze by nestihol ani usta otvorit. Co spravil raz, spravi zas.
@saskia_98 kde píšem toto všetko
Veď nevere niečo predchádzalo a ono ked sa chce všetko sa dá vyriešiť v dobrom
Ja by som mužovi nechystala raňajky nikdy a je jedno čo by robil
@saskia_98 presne súhlasím s tebou, niektoré ženy sú naozaj ochotne tolerovať čokoľvek smutné, a ešte obraňovať muža, tak by letel, že by sa čudoval, pre mňa je nevera koniec všetkého môže sa potom muž aj plaziť no nie papa
To je debil. Uz ked podviedol naco sa ti s tym chvalil? Sustred sa teraz na seba a babatko,aj ked je to tazke netrapit sa. Ale pamataj jedno,nie je to tvoja chyba. Podviest bolo jeho rozhodnutie.
To je debil. Uz ked podviedol naco sa ti s tym chvalil? Sustred sa teraz na seba a babatko,aj ked je to tazke netrapit sa. Ale pamataj jedno,nie je to tvoja chyba. Podviest bolo jeho rozhodnutie.
@marca12 pretože je to debil a takto si chcel uľaviť, ze to prehodil na jej plecia. Chrápanie jeden...z úprimnosti a lásky to určite nebolo.
@anonym_autor take deti su, nemala si si robit
@anonym_autor Ahoj mila autorka, po prve je mi strasne luto co si prezila, a ako on na to reaguje ? ako bude dalej ? pi druhom pred 2 tyzd.som prisla na to, ze manzel chcel mat styk so zenami ,hladal ,kukal, a tiez som tehotna, takze ja viem o com pises. Zeny su najzranitelnejsie v takom obdoby, odvtedy sa mi zhnusy, a ako by uz nezil..uz to nebude ako predtym 😟

to je debil 🙈 nikdy nikdy nikdy sa nepriznávať 🙈