Podviedol ma počas tehotenstva
Som zúfalá smutná a bolava na duši môj muž má podviedol a som tehotná v šiestom mesiaci je mi hrozné priznal sa mi dnes
@minenkaa nesúhlasíš s radou aby autorka od hňupa odišla. tak čo vlastne radíš??
@biba_18 vyriešiť to ,tak aby bolo dobre,ja neviem prečo a čo bolo u nich doma,nepoznám ani jedného
Určite ale nesúhlasím s radou
,,hlavne ani neuvažuj odpustiť mu, nech si zbalí veci a adios”
Ak sa rozhodnú to skončiť ,tak fajn ,ale čo je toto za radu
Ja neviem....iné ženské po pôrode,či po pôrode ešte ako tehotné si nevedia podať samé vreckovky a muž musí byť s nimi on a podobne a tu má byť z hodiny na hodinu ženská samostatná aj s bruchom. A keď nie je blba,lebo ... Ja som sa nedostala ani aký mali a majú vzťah,ani čo sa vlastne stalo,že je debil je jasné. Ale riešiť to hneď,že dovidenia a možno iba lebo byt je jeho hmmm. By som chcela vidieť všetky akoby s hrdosťou práva,ťahali do krízaku, podnájmu a boli schopné sa všetky samostatne sa živiť,lebo slovenské súdnictvo ....ale však dobre
@anonym_autor Autorka, ako sa mas ?
kde sa vzal ten narativ, ze ked podviedol raz, podvedie znova? naozaj ma to zaujima... stalo sa to dobrej kamoske, poznam okolnosti, poznam zbezne aj jej muza a viem, ze od vtedy ju viac nepodviedol. a funguju uz roky snad este lepsie, ako pred tym.
Tak ženy neviem ani opísať ako my je hrozne som doma u mamy s mužom sme šli od seba on to chcel tiež už nevládzem...🥹🥹🥹 naposledy keď prišiel domov s práce ešte som upratovala a on že prečo není navarené a to som celý deň upratovala a svoju dcéru nechce vraj ťa jeho milenka je pekna a nechce deti lebo si nechce ničiť postavu a radšej sa rozhodol pre ňu ako pre nás 🥹🥹🥹🥹aj sa zato vynim lebo proste som pribrala ako som tehotná a necítim sa dostatočne atraktívna a muž že nikdy neschudnem lebo ženy čo majú deti už nikdy nebudú také ako kedysi
To je debil,to je debil.Ani slzu nevyron za takym idiotom,nestoji ti za to.Mama ti s malou pomoze,uvidis a bude vsetko super.A o vyzivne poziadaj,a aj na seba,lebo si bez prijmu len na rodicaku,ci materskej potom ked sa babo narodi.Hlavne neplac,naozaj si nezasluzi ani 1 slzu.
A neboj aj schudnes,ja som mala 58kil pred tehotenstvom a po 5tich porodoch mam stale 58 az 60kil.Takze sa neboj,ze neschudnes.Mne sa najlepsie chudlo pocas kojenia,to isli kila tak rychlo dolu,ze az.
Tak ženy neviem ani opísať ako my je hrozne som doma u mamy s mužom sme šli od seba on to chcel tiež už nevládzem...🥹🥹🥹 naposledy keď prišiel domov s práce ešte som upratovala a on že prečo není navarené a to som celý deň upratovala a svoju dcéru nechce vraj ťa jeho milenka je pekna a nechce deti lebo si nechce ničiť postavu a radšej sa rozhodol pre ňu ako pre nás 🥹🥹🥹🥹aj sa zato vynim lebo proste som pribrala ako som tehotná a necítim sa dostatočne atraktívna a muž že nikdy neschudnem lebo ženy čo majú deti už nikdy nebudú také ako kedysi
@anonym_autor ak je toto skutocne tak on je korunovany k.k.t ked hento vypustil z huby. ste manzelia?
@anonym_autor ak je toto skutocne tak on je korunovany k.k.t ked hento vypustil z huby. ste manzelia?
@pralinka25 áno
@pralinka25 áno
@anonym_autor najdi si dobreho pravnika. vysud co sa da. alimenty na manzelku aj na dceru. odkladaj si vsetky blocky co platis pre seba aj pre babo.
@anonym_autor och boze, tak je mi luto, 😭 v dnesnom dobe zeny maju problemy s muzmy, kde zijem nestiham sledovat , ze jeden necha druheho...a spytam sa v com je lepsi ten druhy? Momentalne aj ja mam problem s muzom, takze viem ake mas pocity 😭
@anonym_autor och boze, tak je mi luto, 😭 v dnesnom dobe zeny maju problemy s muzmy, kde zijem nestiham sledovat , ze jeden necha druheho...a spytam sa v com je lepsi ten druhy? Momentalne aj ja mam problem s muzom, takze viem ake mas pocity 😭
@netti87 to mi je ľúto tiež ze máte problémy s vašim mužom 😭ach mi ženy to máme ťažké

💣 Uf... veľmi ťažká a emotívna situácia. Viac vrstiev bolesti – zrada, strata dôvery, tehotenstvo, neistota-čo ďalej. Daj si čas na spracovanie šoku, týždeň dva, aj viac – si tehotná, tvoja prvoradá úloha je myslieť na svoje zdravie – stres cez teba ovplyvní negatívne dieťatko. Nemusíš hneď robiť definitívne rozhodnutie. Teraz sa nerozhoduj ostať s ním pod vplyvom strachu, že budeš s dieťaťom sama. Niekedy je lepšie byť sama s dieťaťom v pokoji, ako vo vzťahu, kde vládne nedôvera, stres. Tým nehovorím, že máš ostať, ani ísť. Keď chvíľu počkáš, situáciu budeš o pár dní vidieť jasnejšie. Vyhni sa „radám“ ľudí, ktorí ťa budú posúvať k rozhodnutiu, kým sama nie si pripravená.
Asi by som neriešila teraz hneď, si ublížená, výmena názorov nedopadne dobre. Vydýchaj sa najskôr a po nejakom čase zvoľ rozhovor s ním – nie aby si ospravedlnila jeho prešľap, ale aby ti bolo jasné, aká bola jeho motivácia, či budeš mať silu odpustiť. Uvidíš, ako sa bude správať , či bude prejavovať ľútosť, snahu napraviť čo pokazil. Ty vieš či sa na bábo, otcovstvo teší, ... viem, viem zvolil atypický spôsob radosti.. Dovoľ si cítiť – hnev, smútok, sklamanie, skús o tom s niekým blízkym hovoriť, daj to von. Ak je láska postavená na pevných základoch, dokáže ustáť rôzne situácie. Všetci robíme chyby, mysli na to, kým sa rozhodneš, .. tým sa ho nezastávam, nikto z nás tu píšucich nemá dosť informácií o vás. Existuje možnosť párovej terapie pre obnovenie dôvery. Existuje možnosť napľuť mu do tváre, záleží len na tebe, ty ho poznáš..
Aj keď to bude tvoja hlavička teraz ťažko prijímať, teraz nie je dôležité čo sa stalo, teraz je dôležité, aby si bola silnou a zdravou mamou pre dieťatko, veľa odpočívaj, jedz, prechádzaj sa, dýchaj a spi. Dá ti to silu ostať silná pre seba aj dieťatko, aby necítilo diskomfort, aby sa narodilo zdravé.
Pokoj. Viem, veľmi to bolí. Držím prsty, aby sa všetko vyriešilo s čo najmenšou bolesťou a aby si sa správne rozhodla. Čas zahojí mnohé rany, ublíženia na duši .. Ver mi. 🍀