Podviedol ženu v ten deň, kedy sa im narodilo dieťa
Prepacte nejde mi to skopirovat. Poznate aj vy nejaky takyto par v okoli? Ako dopadli?

No toto ide mimo mojho chapania a moralneho nastavenia.
Mna fascinuje, ze pani moralistka sa s takymto clovekom kamarati. Nie ze by som nepoznala ziadneho nevernika (alebo nevernicu), ale rypat sa v tom, nahanat si na tom lajky a okydavat - to je trosku hardcore na moj vkus.
Mna fascinuje, ze pani moralistka sa s takymto clovekom kamarati. Nie ze by som nepoznala ziadneho nevernika (alebo nevernicu), ale rypat sa v tom, nahanat si na tom lajky a okydavat - to je trosku hardcore na moj vkus.
@sissy27 ako vies ze sa kamaratia?
Áno, poznám takého. Môj otec. Podviedol moju matku v čase, keď rodila môjho brata.
Áno, poznám takého. Môj otec. Podviedol moju matku v čase, keď rodila môjho brata.
@anonym_696ebf ako sa k tomu tvoja mama postavila? Rozpravala si sa o tom s nou alebo s nim?
@anonym_autor a co si necitala ten prispevok? “Nebudem menovat - je to kamarat, ktoreho poznam dlho”
@sissy27 prehliadla som.
Mám vo svojom okolí dvoch mužov, o ktorých viem, že toto urobili. Jeden mal ženu doma s mesačným bábätkom a ten druhý ešte v pôrodnici. Nebolo to ich prvé dieťa, ani jedného. A to sú len tí, o ktorých viem.
Mám vo svojom okolí dvoch mužov, o ktorých viem, že toto urobili. Jeden mal ženu doma s mesačným bábätkom a ten druhý ešte v pôrodnici. Nebolo to ich prvé dieťa, ani jedného. A to sú len tí, o ktorých viem.
@anonym_986506 a su stale spolu? Inak to je strasne chrapunstvo vyuzit ze zena odide do porodnice na taketo nieco
@anonym_986506 a su stale spolu? Inak to je strasne chrapunstvo vyuzit ze zena odide do porodnice na taketo nieco
@anonym_autor áno, sú spolu, ženy to nevedia.
@anonym_autor áno, sú spolu, ženy to nevedia.
@anonym_986506 a ty to vies ako?
panko si je prilis isty, ze zena neodide, odide aj ked nema kde, alebo ju chyti take zufalstvo, ze odide z tohto sveta
@anonym_986506 a ty to vies ako?
@anonym_autor no viem to.
@anonym_autor no viem to.
@anonym_986506 no ved povedz ako to zrovna ty vies? Bolo to s tebou?
@anonym_696ebf ako sa k tomu tvoja mama postavila? Rozpravala si sa o tom s nou alebo s nim?
@anonym_autor a ako to pomôže tebe? Či zas si prišla provokovať s tým ako sú muži neverní a aby si ženy nemysleli, že majú doma muža, ktorý ich nepodvedie? Nie je jediný na svete a áno, je kopec žien ktoré o tom netušia. Ale tebe vyslovene asi ide o to ako veľmi to tu ženu zranilo... Už tu bolo viac takýchto príspevkov
@anonym_autor a ako to pomôže tebe? Či zas si prišla provokovať s tým ako sú muži neverní a aby si ženy nemysleli, že majú doma muža, ktorý ich nepodvedie? Nie je jediný na svete a áno, je kopec žien ktoré o tom netušia. Ale tebe vyslovene asi ide o to ako veľmi to tu ženu zranilo... Už tu bolo viac takýchto príspevkov
@anonym_35917a ja som tuto temu nezalozila aby mi to pomohlo. Asi je to pre teba citliva tema. To chapem. Ale naco si zacala prispievat do temy ze mas takuto skusenost a potom ked sa opytam na nieco ides do utoku?
@anonym_35917a ja som tuto temu nezalozila aby mi to pomohlo. Asi je to pre teba citliva tema. To chapem. Ale naco si zacala prispievat do temy ze mas takuto skusenost a potom ked sa opytam na nieco ides do utoku?
@anonym_autor prečo sa na to pýtaš žien? Povedz
@anonym_autor prečo sa na to pýtaš žien? Povedz
@anonym_35917a pretoze som na zenskom fore a na ziadnom muzskom nemam registraciu. Celkom jednoduche
osobne poznám niekoľko takých na ktorých by ste to v živote nepovedali
@anonym_35917a pretoze som na zenskom fore a na ziadnom muzskom nemam registraciu. Celkom jednoduche
@anonym_autor áno poznám takeho co 4 dni po svojej svadbe sa vyspal s inou
Poznám jeden takýto par . Manželka išla do pôrodnice a ten chuj si domov na 4 dni nasťahoval milenku 🤦🏼♀️. Áno , ta žena o tom vie a sú spolu ďalej . Neprináleží mi ich sudit , takze svoj názor si nechám pre seba . A jeden, čo sa vyspal s nevestininou kamarátkou dva dni pred svadbou , už majú po manželstvo . Nevesta o tom nevedela

dobrý fasinger 😏