icon

Pokračovali by ste v randení s náročným partnerom?

5. jan 2026

Ahojte. Pokračovali by ste v randení s mužom, ktorý vám otvorene povie, že on si musí svoju budúcu partnerku overiť v sexe? Keď som ho konfrontovala, tak to zahovoril, že on nemyslel skúsenosťami a schopnosťami, ale tým ako často by to bola schopná robiť a do čoho všetkého by šla a podobne. Odôvodnil to tým, že v predošlom v vzťahu mali sex len 2x a že jeho ex to chcela po tme a roky robili len to isté. Ja som ostala trošku vystrašená, aj pre mňa je sex dôležitý aby sme si v tom rozumeli ale toto ma vystrašilo popravde.. Možno preto, že ja nemám moc veľa skúseností a mala som len 2 partnerov za život.

Strana
z2
dadis
6. jan 2026

To nebude ten vdovec z FB, co tu minule bol jeho prispevok?

anonym_390d90
6. jan 2026

@anonym_autor nie, nepokračovala, vyzerá, že si presadzuje svoje. Chýba mu takt, rešpekt, úcta a zmysel pre to, že určité veci sa nehovoria, ale sa sa uvidí neskôr. A tie požiadavky, chcem sex tak a inak a inak a nie len 2x týždne a iné praktiky. Príde mi, že si vyberá kravu na trhu a nie milovanú ženu. Keby si ty na neho vybafla svoje? Chcem dostávať dary a to nie len 2x mesačne a chcem návštevy wellnesov a muž má mať toľko a toľko nasporené a mať taký a onaký byt. Asi by si bola označená za zlatokopku a poslal by ťa kade ľahšie. Takže aj ja by som takého špekulanta sexuchtiveho s požiadavkami poslal do riti.

autor
6. jan 2026
@dadis

To nebude ten vdovec z FB, co tu minule bol jeho prispevok?

@anonym_390d90 tiež ma to napadlo, že keby som ja naňho vytiahla predstavy svojho idealneho vysnivaneho čo by povedal 😃
@dadis a pochybujem že je vdovec, je to mladý chalan po 30.

motylik2559
6. jan 2026

@anonym_autor Autorka, nepokracovala by som s takymto chujom. Ano sex je dolezita stranka vo vztahu, ale o tom sa dvaja maju bavit po tom co spolu uz intimne radovanky zazivaju a otvorene sa pobavia o tom, co by chceli obaja do toho vlozit a nie takto pocas nejakeho rande a este takym stylom ako tento kreten. Ocividne mu nejde ani tak o teba, ale chce si len dobre zašpásovať a ked zisti,ze mu nevyhovujes, tak si najde inu obet ako kamosku s vyhodami.

anonym_fe16c2
6. jan 2026

@anonym_autor povedal to zvláštne, ale má pravdu. Radšej si kompatibilitu overiť rozhovorom ako zistiť, že nemáte rovnaké preferencie keď ste si už vrzli. Neviem čo ťa vystrašilo. Nie je ľahké otvorene sa baviť v podstate ešte s cudzím človekom o tak intímnej téme, ale stojí to za to aspoň to skúsiť a možno si ušetríš blbý posteľný zážitok.

anonym_3c90c2
6. jan 2026

@anonym_autor to co je za blbca..

anonym_a1cd72
6. jan 2026

Nemáme toho istého?

kattrin5
7. jan 2026

Nie🤦🏻‍♀️

autor
7. jan 2026
@anonym_a1cd72

Nemáme toho istého?

@anonym_fe16c2 mne skor prislo, že mu šlo o samotny sex viac ako o mňa. Ja nemam problem sa bavit otvorene o praktikach alebo niečom podobnom ale pristupovat k zene stylom ze si overis kam vie zajst a ako casto to bude chciet a este ju poriadne nepoznas ale na zaklade tohto ju budes posudzovat akoze uffff. Ale 100 ludi 100 chuti.
@anonym_a1cd72 napis inicialky a odkial je a poviem ti 🙂

aviemja
7. jan 2026

Banskobystrický kraj na M 😂

Strana
z2