Pokračuje manžel v nevere?
Asi pred dvomi mesiacmi som mužovi našla v mobile fotky erotické správy ,ako miluje kolegyňu v robote. Sľubil, že s tým prestal. Dnes zaspal a našla som mu zasa všetko zablokované kde si písali každá aplikácia zvlášť. Aj galéria všetko. Čiže som sa nikam nemohla pozrieť. Myslíte, že v tom pokračuje ?
Mala si pocit, ze sa inak spraval?, alebo mas pocit, ze to pokracuje? U mna sa spraval uplne normalne
@marcela880 netreba zabudat, ze chlapi su oscarovi herci bez kuska empatie, nech sa kazdemu jednemu vrati 10 nasobne co urobil svojej zene ✨
@marcela880 netreba zabudat, ze chlapi su oscarovi herci bez kuska empatie, nech sa kazdemu jednemu vrati 10 nasobne co urobil svojej zene ✨
@anonym_04f417 kolko ma ten Tvoj rokov, moj mal 36
@anonym_autor Ahoj, ja som nieco podobne nasla v mobile mojho muza, ked sa sprchoval.Bola to jeho asistentka, len nebola som si moc ista ci je do nej zalubeny, alebo ju mam len rad , ako cloveka. ked som sa na to pytala, tak mi povedal, ze to nemam riesit.
ze si domyslam.
Preto sa pytam, ci len to nie je , tak ako u mna
@marcela880 no on tam priamo písal, že ju miluje, že mne nikdy nemiloval. Keby som tak skoro neotehotnela by nebol so mnou ale už bolo na všetko neskoro. Jej hovoril také krásne slová ako mne nikdy nie.
@anonym_04f417 kolko ma ten Tvoj rokov, moj mal 36
@marcela880 49, hrablo mu na starobu, ale len vypisoval nechutne veci randoom hocijakej škrate ako zmyslov zbaveny
Minule som bol s milenkou na hoteli a po sexe mi prisla sprava. Opytala sa ci to je dalsia? A ja ved si to precitaj a budem ti diktovat co jej napises. A aj napisala druhej ktoru riesim co som jej diktoval. Ziadne ziarlenie. Kazdy vie ze ide len o sex.
@anonym_2545eb dufam, ze tvoja zena tiez rajduje na inych vtakoch, ved ide len o sex
@marcela880 no on tam priamo písal, že ju miluje, že mne nikdy nemiloval. Keby som tak skoro neotehotnela by nebol so mnou ale už bolo na všetko neskoro. Jej hovoril také krásne slová ako mne nikdy nie.
Ved aj ten moj njej pisal same sladke recicky.Doma sme vtedy mali 2male deti, obe este v skolke.
Myslela som, ze sa zrutim.Hlava mi nebrala, ako mohol.
@anonym_autor
@anonym_autor určite nepokračuje! Zablokoval si to len tak, možno omylom keď bol namesacny, alebo opitý. Prosím ťa ver mu!!! Keď ti povedal že skončil s niekým koho miluje a následne všetko zablokoval, tak určite hovorí pravdu. A ty mu lezies do telefónu, aby si sa tu potom opýtala všetkých žien, aby ti povestili? Výborne zmýšľanie naozaj
@anonym_autor Ak by som našla manželovi, alebo priateľovi správy v mobile, kde vyznáva lásku inej žene, oznámila by som mu, že mu nebudem brániť v šťastí a keď už je to vonku, poprosila by som ho z dôvodu, že si zaslúžim nejakú základnú úctu, po tom, čo sme spolu prežili, aby sa odsťahoval k láske svojho života. Ak by to nebolo možné, aj tak by som chcela, aby doriešil bývanie tak, aby som ho nemusela naďalej výdať.
Ty fakt chceš chlapa, ktorý vyznáva lásku inej? Však on ťa nemiluje a lásku si nevynútiš.
Budeš ho teraz kontrolovať ako stopovací pes?
Nevera je sviňa. Ale ber to ako šancu aj pre teba na nový lepší začiatok.
To, že akceptuješ tùto situáciu a neriešiš to rozchodom je nedôstojné, vyčerpávajúce a zbytočne ťa to oberá o energiu.
@anonym_autor tato zufalka bez sebaucty tu uz pisala. Je uplne jedno, ci mu na neveru pride alebo nie, aj tak od neho neodíde takze zbytocne pisat.
@anonym_84dc4f Moje slova, tieto zeny stale ostavaju a cakaju kedy sa do nich partner opat zamiluje…nechapem…je viac nez iste,ze ked ju miluje,tak spolu spia a neostava to len pri pisani a posielani fotiek….
@anonym_autor Áno, pokračuje...

Mala si pocit, ze sa inak spraval?, alebo mas pocit, ze to pokracuje? U mna sa spraval uplne normalne