icon

Pomoc psychológa pri klamstvách vo vzťahu?

29. máj 2024

Čaute v živote sa mi to nestalo vždy som bola sama sebou no prišiel mi do života chlap kvôli ktorému som začala klamať .. proste som zo seba začala robiť lepšieho cloveka/človeka ktorý si našiel výhovorku za veci ktoré spravil. Mne tie veci nikdy neprišli zle vždy som bola so sebou spokojná no začala som klamať jasne že som sa časom aj priznala (nedalo mi to) no je mi smutno zo seba... takéto veci rieši psycholog alebo psychiater?

Strana
z2
h2
29. máj 2024

Čiže ty si mu o sebe hovorila pravdu, ale on tej pravde neveril, tak si začala klamať, aby si bola taká, ako si on myslel, že si? Tak mňa by odradilo už len to, že niekomu o sebe niečo poviem (pochopia som, že sa asi jednalo o niečo "zlé", čo sa len tak hocikomu nehovorí) a on ti to neveril.

simca06022011
29. máj 2024

boze moj dievca, hlavu hore a neprezivaj to tolko. tak on ta nejakym sposobom dotlaci do toho aby si si vymyslala, a teraz sa mas aj liecit z toho odborne?? :D a co by este nechcel.. ? kasli na neho. A aj tieto uvahy hod za hlavu... dost pre seba, dost pre ineho.. bla bla... zi a uzivaj si a kasli na dramy...

zooeynka
29. máj 2024

@kiwi3 presne tak. Chalan ma problem sam so sebou ked ma problem autorke verit. A hlavne, az taky zaujem o nu nema, lebo by sa nechoval ako debil - neveri jej, podmienky dava....no nech ide do kelu. A tuto mlada autorka pristupuje na jeho hru ...ach jaj, keby mala 40 tak ho tak do riti posle ze by sa len zaprasilo.

unicornlady
29. máj 2024

Nehrá v tom tak trochu úlohu aj tvoje urazené ego?
Že teraz si ho chcela, ale on teba nie? (hoci v minulosti záujem mal)?
A to ti spochybnilo ten pocit, že možno nie si pre každého dosť dobrá?
(lebo si tu párkrát napísala, že si pripadáš dosť, ale potom by ťa tak rýchlo nerozhodilo to, že on o teba záujem nemá)

astronaut321
29. máj 2024

Autorka zahoď koncept "Dosť jeden pre druhého", lebo to je pi*ovina. Ďakujem. Neklam buď otvorená (sama sebou) a uvidíš, či to má alebo nemá zmysel. Thats all. Preboha

jaond19
29. máj 2024

Tvoj problem je on. Vykasli na nho pokial pravdu odzaciatku neprijimal, tak to nema dalej pokracovanie. A ziadne take ze "či som pre nho dost" neexistuje. Bud to klape alebo neklape. Tu to neklape.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
29. máj 2024

@unicornlady ja si myslím ze som dosť dobrá, nemám pocit žeby som bola nieco menej alebo podobne. Mam sa rada taká aká som, viem ze som urobila chyby v minulosti no dnes som už múdrejšia a nie som taká naivna..

zooeynka
29. máj 2024

Ty to mas v hlavicke uplne zle nastavene. Ty sa nemusis snazit aby si bola pre neho dost dobra, toto pochop a zivot budes mat krajsi. Si to otoc, nech sa on snazi aby ta ziskal a nie ty jeho. Ty mas byt "lovena"a nie ze sa snazit byt dost dobra.....

autor
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
29. máj 2024

si naivna, ked sa musis prisposobovat chlapcovi, ktory ti neveri.. a robis to a este mas z toho mindraky...
treba prestat hrat hry na city, aj ked ono je to prijemne sa potrapit trosku, pre niektorych urcite.. a utapat sa v loveni a presviedcani. Chce byt stale s tebou? nechce? chces aj ty napriek tomu ako ta vlastne uraza, jednak jeho nezaujem aj jeho nedovera...
a nejake tvoje chyby z minutlosti ? No co to mohli byt za chyby?? ze si ho odmietla? stava sa a mozno si aj dobre urobila..alebo si zlocinec nejaky? to asi nie... za svoju minulost mu ty nemas vobec co ucty skladat. A ani sa mu prisposobovat a sypat si popol na hlavu. Je to tvoja minulost.
A nie ty si nestratila samu seba, len v jeho ociach si sa robila ina . Ty si ty.

simca06022011
29. máj 2024

naozaj si najdi nejaky plodnejsi a zaujimavejsi program ako sa utapat v takomto zamotanom nezmysle... zivot je kratky , si mlada, studuj, pracuj, uzivaj si.. mindraky z takychto trulov (alebo z ak aj nie je trulo, tak z takychto komplikovanych vztahov) nechaj tinedzerkam na zakladnej skole.. tie sa budu zalaskovavat a robit somarinky pre Durka z 8.B a potom to dopadne mini hanbou pred kamoskami, ale ty mas rozumu uz dost, nie je to tvoj prvy chlap, si dama, nechaj ho nech sa snazi alebo ide o dum dal... pride lepsi

autor
Autor odpoveď zmazal
astronaut321
29. máj 2024

Ako dlho ste boli spolu?

autor
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
29. máj 2024

nic si v minulosti nepokazila, v tej dobe si to predsa povazovala za spravne rozhodnutie. A vybrala si si. Nedavaj si za vinu taketo veci, vzdy sa rozhodujeme v tom momente na zaklade informacii a pocitov ake mame. A zbytocne nariekat o par rokov za to a ospravedlnovat sa. On ta chce podla mna len vytrestat za to co bolo, a kto vie ci vobec ma uprimny zaujem o teba.

rozculena
29. máj 2024

Popravde.. o com to je, ja som dosť pre seba a snažím sa byť dosť pre niekoho iného čo ktovie ci on je pre mňa vôbec dosť..

Čo? To je v akej reči?

autor
Autor odpoveď zmazal
rozculena
29. máj 2024

ak pochybuješ o tom,či by on splňal tvoje požiadavky,tak je úplne zbytočné sa snažiť,aby bol on spokojný s tebou.

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2