icon

Poraďte mi - priateľ je v kontakte s jeho ex

moly09
13. júl 2021

Ahojte pred nedávnom som sa vás pýtala čo je chorobná žiarlivosť a že by mne osobne vadilo keby je môj priateľ s kontakte s ex ...no a stalo sa mi to 🤦🤦🤦 len ma jeho reakcia zarazila lebo on nevie že som to videla keď sedel vedľa mňa zazvonil mu telefón a to jeho bývalá.. hneď vypol zvonenie a otočil tel dole aby som to nevidela ... ostal nervózny neviem čo si mám o tom myslieť predtým som také veci neriešila

Strana
z2
moly09
autor
14. júl 2021

@panelacikova nie nemajú spolu deti 🙂 ja si myslím že keby som bola ja s bývalým v kontakte tak by sa mu to nepáčilo ...

moly09
autor
14. júl 2021

Kamarátku takto jej priateľ klamal a podvádzal ..už len o ten princíp že ju nezdvihol a ostal nervózny proste nevedel čo má robiť predtým o nej pekne nehovoril a zrazu mu volá ..

panelacikova
14. júl 2021

@elizabet173 ono stať sa môže, ja netvrdím, žeby som v krajnom prípade, že viem, že mi môže pomôcť, nekontaktovala.... teda ex nie, bývalého manžela áno. ex je magor. toho dokonca skúsil môj súčasný manžel, keď sa náhodou stretli, opýtať na jednu vec, ktorú ex z roboty pokojne bez problémov mohol poradiť. tak sa pozeral ako teľa na nové vráta. muž potom už aj obanoval, že sa vôbec pýtal. a to pritom ex sa pchá každému do predele, aby ukázal, že on bol ten super a ja idiot.... ale bývalého muža by som sa opýtala. ale akosi....necítim potrebu. ani vo veciach, kde viem, žeby asi vedel, obrátim sa na niekoho iného. nie len bývalí partneri sú najmúdrejší na svete 🙂 ale OK, beriem, nejakú radu, kontakt apod.. áno. ale dennodenný kontakt? vieš, lebo tu na MK, koľkokrát takú tému vidím, stále mám pocit, že ide o bežné vykecávačky, bežné kontakty, atď. a za toto ja nie som.
@moly09 tak sa ho opýtaj dodatočne, keď ťa to tak trápi. a rovno sa ho aj opýtaj potom, že či by sa jemu také správanie páčilo z tvojej strany. no a uvidíš.
ja sa riadim heslom: nerob druhému to, čo nechceš, aby robil on tebe. pekne to povedz aj frajerovi, a nech si premyslí v hlave, či je to naozaj nevyhnutné a potrebné robiť.

moly09
autor
14. júl 2021

@panelacikova pýtala som sa ho 😏 povedal že on ju nezdvíha hlavne že spolu volajú povedala mi to aj jeho mama ...on sa má pýtal čo mi je podľa mňa tušil že som to videla preto bol nervózny

moly09
autor
14. júl 2021

Ja mám s jeho mamu vzťah ako kamarátka 🙂 takže mi si povieme všetko a ona akurát bola u neho keď spolu volali teda on nevedel že ho počuje

panelacikova
14. júl 2021

@moly09 tak načo ti je taký chlap? ktorý ti klame napriek tomu, že jeho vlastná mama alebo sestra ti to potvrdia? mňa by taký život nebavil. s klamárom

moly09
autor
14. júl 2021

@panelacikova predtým taký nebol 😏 alebo som si to iba myslela

panelacikova
14. júl 2021

@moly09 nuž, tak sa s ním porozprávaj a zváž, čo ďalej. ľudia sa menia. je možné, že mu niečo nevyhovuje a začína to opäť vyhľadávať u nej, bohvie. my to tu nevyriešime. porozprávať sa musíš s ním.

anita6666
14. júl 2021

@moly09 ja ti napíšem z vlastnej skúsenosti,že s bývalým som v kontakte 20 rokov a s ostatnými som kontakte tiež bez ohľadu na to či s nejakou sú vo vzťahu alebo nie, nezmení sa na Tom absolútne nič. (Zrejme).

mell27
14. júl 2021

@moly09 načo ti je taký chlap? Aby si o pár mesiacov vyplákavala na koňovi, že ťa podvádza? Ak máte úprimný vzťah, nemal by pred tebou čo skrývať, ....

moly09
autor
14. júl 2021

@mell27 čakáme spolu bábätko 😏

mondolina
14. júl 2021

@moly09
čakáte spolu dieťa, ale je ti blbé opýtať sa či je v kontakte s ex?
😂🙉

dskjhfdlkdjhl
14. júl 2021

@moly09 tak ak cakate spolu dieta, tak je najvyssi cas, aby ste sa naucili spolu komunikovat, inak tu budes vyplakavat po porode, ako si nerozumiete.

mia78111
14. júl 2021

@moly09
@moly09 ahoj. Ty mas tusenie ale bojis sa mu verit. Bojis sa verit svojej intuicii. V normalnom vztahu nie su tajnosti. To ako zareagoval by vzbudilo podozrenie aj vo mne. Ja mam na tolko silnu intuiciu ze by som mu na tajnaka urcite cekla mobil. A mala by som odpoved. Kludne ma mozte odsudit, ja by som to tak urobila, ak by som vycitila, ze typek klame

78787878
14. júl 2021

@panelacikova Pretoze ste sa korektne rozisli ako partneri. Ale pracovne a podobne vazby tam ostali... napr.

moly09
autor
14. júl 2021

@mia78111 ahoj len nechcem zbytočne robiť scény možno to ozaj nič nieje

dskjhfdlkdjhl
14. júl 2021

@moly09 ale zoziera ta to a uplne zbytocne. Nauc sa jednat s partnerom priamo, usetris si energiu a nervy.

simca06022011
14. júl 2021

Mala si sa na to opytat hned, ked ta to takto trapi, ze musis diskutovat na nete o tom. Uz len z tej jeho nervoznej reakcie... hned by som sa na to pytala. Scena to bude, ked to zacnes o dva dni rozoberat, ked sa opytas hned, je to obycajna otazka.. akoze preco ti vola byvala? :D ved zdvihni :D
A inak aj ja som v kontakte s byvalym :D nie teda denne ani tyzdenne ale sem tam sa ozveme. Cize ja na tom nic katastrofalne nevidim.

moly09
autor
14. júl 2021

@simca06022011 noo ja som s bývalim není v kontakte rozišli sme sa v zlom boli sme spolu 3 roky 🙂 a predtým čo som mala tiež som není v kontakte aj keď v dobrom sme sa rozišli

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
moly09
autor
14. júl 2021

@elizabet173 lebo sme sa niečo bavili o jeho bývalej a povedala mi že počula ako volajú ale vtedy som si povedala že možno iba niečo chcela že by ma nepodviedol ani nič tak som to neriešila ...len teraz keď mu volala sa zachoval tak jak sa zachoval aj ten jeho pohľad na mňa hneď jak otočil tel

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kubkovamama
14. júl 2021

@moly09 tebe bolo blbe sa ho opytat a co si uz akoze,ved to bolo pred tebou.Jemu malo byt blbé.Cakate dieta, tak rychlo zisťuj,aby nahodou nebolo lepšie do porodu ho poslat do preč alebo si ho možno necháš.No ja som alergická na taketo veci,lebo ex ma podvadzal jedna radost a prave vdaka takemuto chovaniu som na to prisla.Tiez to bola bývalá.

moly09
autor
14. júl 2021

@kubkovamama a to sa ti priznal že ťa podvádza potom alebo ako ?

kubkovamama
15. júl 2021

@moly09 jasne,ze nie,zatlkal este ked som mu ten text ukazala v PC.VYymazal to predo mnou a povedal,ze som zle videla a ze som sibnuta a potom bol ešte urazeny ako si dovolujem.😂Potom po par mesiacoch prisla ona za mnou do prace,ked sa zdalo,ze uz ho to preslo,tak nepreslo.Chcela aby som mu dohovorila nech jej da pokoj,ze ona sa kvoli nemu rozvadzat nebude.A spomeniem ti prvého ex,to som bola mlada a sprosta,3 dni po svadbe pisal ex,po pol roku pisania sa zacali stretavat a po roku od svadby sme sa rozviedli

moly09
autor
15. júl 2021

@kubkovamama ty kks no tak to je sila ....ja som také nič nezažila ešte ale kamoška mala frajera a ten ju podvádzal aj ked jej to všetci hovorili bola naivna až na koniec to uvidela na vlastné oči ...mne hovorila že to nieje v poriadku to čo urobil ani nejde o to že mu volala ale o to ako sa zachoval keby nemal čo skrývať tak ju zdvihne a neotoci tel dole displejom a nedá si tichý

clarae
1. júl 2023

Ako to dopadlo? Je vsetko OK?
@moly09

Strana
z2