icon

Posielate partnerovi fotky intímneho charakteru?

rom4nk4
19. aug 2024

Ahoj potrebovala by som radu. Mám frajera a nevideli sme sa dlhsiu dobu (asi 2 tyzdne ) no a náš vzťah je len na začiatku. No a občas má správy typu pošleš mi fotku a tak akože myslím zadok prsia tvar obcas. Chcela by som sa opytat ci je to pohode?

Strana
z2
alickapusinka
19. aug 2024

nie nie je

enmery
19. aug 2024

Tvár vpohode. To ostatné nie. 🙄Zvlášť vo vzťahu na začiatku. Čo mu kúruje z instagramových "modeliek"?

cimage
19. aug 2024

Pre mna to nie je ok, ale pre niekoho to moze byt v poriadku. Este sa poriadne nepoznate a nevies komu ich ukaze, preposle.

egonsk
19. aug 2024

@rom4nk4 no ked mas 15-18, tak este nevies, ze je to hlupost, takze tam to deturence ohlupene robievaju. Ked mas viac ako 18, uz by si mala vediet, ze 2 tyzdne niesu 2 roky v base a taketo fotky sa neposielaju. Odhliadnuc od veku, posielanie akychkolvek intimnych fotiek je extremne nebezpecne, lebo nikdy netusis kde sa mozu zjavit, alebo na co pouzit. Takze fotku tvare s grymasou ok, ale ine urcite nie.

lenuska9999
19. aug 2024

@rom4nk4 nie neni to v pohode. Vieš chlapci si to potom tak medzi sebou ukazujú a aby si nebola za štetku potom

viestta
19. aug 2024

No ked chces aby si nad tvojimi prsiami a zadkom lestili bambusy jeho kamarati (aj nekamarati), kludne posielaj

tramtada31
19. aug 2024

Robím s chlapmi a oni si tie fotky fakt medzi sebou ukazuju, ešte aj mne🤣🤣 a velakrat sa na tom zabávame, že čo tie baby vedia naposielat. Takze nie, nerob to.

rom4nk4
autor
19. aug 2024

@lenuska9999 Akoze poslala som mu tvar a raz v plavkach ale na snap takze keby sejvol fotky tak by som to videla

rebi789
19. aug 2024

@rom4nk4 ak sa aj rozhodnes mu nieco poslat (ine casti tela okrem tvare) tak nikdy NIKDY neukazuj vo fotke svoju tvar alebo aj ked mas tetovanie tak aj to radsej skovaj, a aj moc prostredie. Muzi bohuzial si to medzi sebou posielaju a lepsie je byt obozretna nez nieco lutovat.

kittykat22
19. aug 2024

posli to, co si dokazes predstavit, ze uvidia tvoji kamarati a rodina na internete. Moze sa stat, ze fotky sa dostanu na verejnost a to nielen tym, ze by ich zlostny partner niekomu poslal, ale vela ludi ma data niekde na cloudovych uloziskach a to mozu vykradnut a zavesit online.
Nie je nic lepsie ako pohihnavanie za chrbtom doma, v skole alebo v praci. A to vies, ze ked niekomu bude vadit ako sa chovas alebo ti moze zavidiet, tak ti to moze dat zozrat.

maranco
19. aug 2024

Ahojte, ex som poslala nahé fotky a on to chce teraz zneužiť že ich všade rozpošle pokiaľ s ním nebudem, je to psychopat stalkuje ma vyhráža sa mi.. Prosím vás vedeli by ste mi poradiť co mam robit ako postupovať ? Dá sa na policii podať trestné oznámenie za zneužitie fotiek ?
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/byvaly-priatel-chce-zneuzit-moje-nahe-fotky/

Poslala som chalanovi fotky v spodnom prádle a on sa mi vyhráža, že ich zverejní. Čo mám robiť?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/poslala-som-chalanovi-fotky-v-spodnom-pradle-a-on-sa-mi-vyhraza-ze-ich-zverejni-co-mam-robit/

rom4nk4
autor
19. aug 2024

@rebi789 ako on ked mu poviem ze nie tak on pohode s tym lebo tu ide asi skor o to ze sme sa dlho nevideli no tak ma chcel vidiet

simca06022011
19. aug 2024

normalne to asi je, ale ja by som neposielala nic, co by som mala problem zverejnit na sietach. A duplom nejakemu s ktorym zacinate... nikdy neviem kde to skonci a bude ti figu platne keby vidis, ze si to sejvol. Druha vec, urobi si fotku obrazovky a ulozi sa mu to aj bez toho aby musel tebe co i len kliknut niekde a ty si o tom vedela.

simca06022011
19. aug 2024

@rom4nk4 tak si dajte video hovor, pokecajte a vybavene :D

rom4nk4
autor
19. aug 2024

@simca06022011 aj keby screenshotol tak by som videla na snape sa da vidiet vsetko

simca06022011
19. aug 2024

@rom4nk4 dobre a ked to uvidis, tak co ti to pomoze? uz to bude mat :DD

kittykat22
19. aug 2024

@rom4nk4 napriklad ked posielas cez whatsapp, tak staci len fotku otvorit a ta sa automaticky ulozi v telefone.

enmery
19. aug 2024

@rom4nk4 Tak Ťa ľúbi, že silne potrebuje vidieť tvoj zadok a prsia?Preber sa. Hlavne vo vzťahu na začiatku.

rom4nk4
autor
19. aug 2024

@kittykat22 to ja viem ved ja som mu nic take neposlala len sa pytam ci je to vo vztahu normalne to je vsetko

sense
19. aug 2024

Nie neposielala som . Ani na začiatku vzťahu ani po x rokoch vzťahu. 2 týždne nie je taká doba

rom4nk4
autor
19. aug 2024

@enmery on sa ma akoze opyta a ked mu poviem ze nie tak je s tym pohode on skor to argumentuje tym ze mu chybam no

sisska96
19. aug 2024

Nie nikdy som neposlala. Také normálne fotky hej co mam aj na sociálnych sieťach, ale žiadne nahé, prsia yzadky a pod. Však keď sa pohádate môže ich zneužiť

enmery
19. aug 2024

@rom4nk4 Bože, to je ďalší píííp. Gratulujem k výberu.

kittykat22
19. aug 2024

@rom4nk4 normalne/nenormalne - zalezi na tvojich preferenciach. Niektore zeny sa radi fotia tak trosku na hrane a napriklad take fotky zdielaju aj na sietach. Ine to maju tak, ze tento druh fotiek neposielaju pretoze sa boja zneuzitia. Musis sa sama rozhodnut do ktorej skupiny chces patrit. A bez rozdielu co po tebe chce partner - toto rozhodnutie je len a len na tebe a on ho musi respektovat.

maranco
19. aug 2024

@rom4nk4 koľko máte obaja rokov?

enmery
19. aug 2024

@rom4nk4 Vieš, čo urobí zrelý milujúci muž, keď mu jeho partnerka chýba?Zavolá jej cez video, aby videl jej úsmev. A vypýta si fotku, kde sa jej smejú oči. Nepýta si kozy, zadky a nahotiny a neatrepe, že to preto, že mu chýýýba. Na začiatku vzťahu. Fakt, kam na tých chlapov chodíte. Fido sa to tu furt pýta.🤷‍♀️

januska12323
19. aug 2024

Keby mu tak chýbaš príde za tebou alebo aspoň zavolá a môže sa pozerať koľko chce. Neposielaj žiadnu fotku a už vôbec nie na začiatku keď ešte nevieš čo je zač.

sense
19. aug 2024

@rom4nk4 veď keď mu chybas nech ti zavolá cez videohovor..... Ale možno mu chýba len tvoj zadok a prsia, zvyšok je nepodstatny

ibrunova
19. aug 2024

@rom4nk4 teraz je v pohode, o polroka môže byť všetko inak, náhodou sa mu niečo znepáči a môže ťa tými fotkami vydierať.

Strana
z2