Posielate partnerovi fotky intímneho charakteru?
Ahoj potrebovala by som radu. Mám frajera a nevideli sme sa dlhsiu dobu (asi 2 tyzdne ) no a náš vzťah je len na začiatku. No a občas má správy typu pošleš mi fotku a tak akože myslím zadok prsia tvar obcas. Chcela by som sa opytat ci je to pohode?
Tvár vpohode. To ostatné nie. 🙄Zvlášť vo vzťahu na začiatku. Čo mu kúruje z instagramových "modeliek"?
Pre mna to nie je ok, ale pre niekoho to moze byt v poriadku. Este sa poriadne nepoznate a nevies komu ich ukaze, preposle.
@rom4nk4 no ked mas 15-18, tak este nevies, ze je to hlupost, takze tam to deturence ohlupene robievaju. Ked mas viac ako 18, uz by si mala vediet, ze 2 tyzdne niesu 2 roky v base a taketo fotky sa neposielaju. Odhliadnuc od veku, posielanie akychkolvek intimnych fotiek je extremne nebezpecne, lebo nikdy netusis kde sa mozu zjavit, alebo na co pouzit. Takze fotku tvare s grymasou ok, ale ine urcite nie.
@rom4nk4 nie neni to v pohode. Vieš chlapci si to potom tak medzi sebou ukazujú a aby si nebola za štetku potom
No ked chces aby si nad tvojimi prsiami a zadkom lestili bambusy jeho kamarati (aj nekamarati), kludne posielaj
Robím s chlapmi a oni si tie fotky fakt medzi sebou ukazuju, ešte aj mne🤣🤣 a velakrat sa na tom zabávame, že čo tie baby vedia naposielat. Takze nie, nerob to.
@lenuska9999 Akoze poslala som mu tvar a raz v plavkach ale na snap takze keby sejvol fotky tak by som to videla
posli to, co si dokazes predstavit, ze uvidia tvoji kamarati a rodina na internete. Moze sa stat, ze fotky sa dostanu na verejnost a to nielen tym, ze by ich zlostny partner niekomu poslal, ale vela ludi ma data niekde na cloudovych uloziskach a to mozu vykradnut a zavesit online.
Nie je nic lepsie ako pohihnavanie za chrbtom doma, v skole alebo v praci. A to vies, ze ked niekomu bude vadit ako sa chovas alebo ti moze zavidiet, tak ti to moze dat zozrat.
Ahojte, ex som poslala nahé fotky a on to chce teraz zneužiť že ich všade rozpošle pokiaľ s ním nebudem, je to psychopat stalkuje ma vyhráža sa mi.. Prosím vás vedeli by ste mi poradiť co mam robit ako postupovať ? Dá sa na policii podať trestné oznámenie za zneužitie fotiek ?
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/byvaly-priatel-chce-zneuzit-moje-nahe-fotky/
Poslala som chalanovi fotky v spodnom prádle a on sa mi vyhráža, že ich zverejní. Čo mám robiť?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/poslala-som-chalanovi-fotky-v-spodnom-pradle-a-on-sa-mi-vyhraza-ze-ich-zverejni-co-mam-robit/
normalne to asi je, ale ja by som neposielala nic, co by som mala problem zverejnit na sietach. A duplom nejakemu s ktorym zacinate... nikdy neviem kde to skonci a bude ti figu platne keby vidis, ze si to sejvol. Druha vec, urobi si fotku obrazovky a ulozi sa mu to aj bez toho aby musel tebe co i len kliknut niekde a ty si o tom vedela.
@rom4nk4 tak si dajte video hovor, pokecajte a vybavene :D
@simca06022011 aj keby screenshotol tak by som videla na snape sa da vidiet vsetko
@rom4nk4 dobre a ked to uvidis, tak co ti to pomoze? uz to bude mat :DD
@rom4nk4 napriklad ked posielas cez whatsapp, tak staci len fotku otvorit a ta sa automaticky ulozi v telefone.
@kittykat22 to ja viem ved ja som mu nic take neposlala len sa pytam ci je to vo vztahu normalne to je vsetko
Nie neposielala som . Ani na začiatku vzťahu ani po x rokoch vzťahu. 2 týždne nie je taká doba
Nie nikdy som neposlala. Také normálne fotky hej co mam aj na sociálnych sieťach, ale žiadne nahé, prsia yzadky a pod. Však keď sa pohádate môže ich zneužiť
@rom4nk4 normalne/nenormalne - zalezi na tvojich preferenciach. Niektore zeny sa radi fotia tak trosku na hrane a napriklad take fotky zdielaju aj na sietach. Ine to maju tak, ze tento druh fotiek neposielaju pretoze sa boja zneuzitia. Musis sa sama rozhodnut do ktorej skupiny chces patrit. A bez rozdielu co po tebe chce partner - toto rozhodnutie je len a len na tebe a on ho musi respektovat.
@rom4nk4 Vieš, čo urobí zrelý milujúci muž, keď mu jeho partnerka chýba?Zavolá jej cez video, aby videl jej úsmev. A vypýta si fotku, kde sa jej smejú oči. Nepýta si kozy, zadky a nahotiny a neatrepe, že to preto, že mu chýýýba. Na začiatku vzťahu. Fakt, kam na tých chlapov chodíte. Fido sa to tu furt pýta.🤷♀️
Keby mu tak chýbaš príde za tebou alebo aspoň zavolá a môže sa pozerať koľko chce. Neposielaj žiadnu fotku a už vôbec nie na začiatku keď ešte nevieš čo je zač.

nie nie je