icon

Postoj mojich rodičov k sexu

23. jún 2025

Píšem anonymne pretože to je intímna téma. Mám 21 rokov a už pomaly 2 roky mám priateľku. Poslednú dobu ( pár mesiacov ), moji rodičia príliš riešia náš sexuálny život. Vadi im, že sexujeme. Už ma unavuje stále počúvať, že nemáme byt stále zavretí v izbe, či mám plán B ak náhodou, nemám chuť počúvať to odhovaranie. Veď je to moja vec, či sexujem alebo nie a obaja sme veľmi zodpovední. Ani neviem co od vás čakám, ale aj vy takto riešite intímny život svojich deti? Je to normálne? Alebo ako sa o tom normálne porozprávať s rodicmi? Už som z toho unavený. Ďakujem.

larinka552
23. jún 2025
@pralinka25

no a potom tu mame tisice ludi co ziju v domoch s rodicmi alebo svokrovcami cely zivot. len tu na koni je ich cela kopa. tam sa sex riesi ako? v jednom dome? kolko ludi dokonca zije v byte ze maju docasne len jednu izbu u rodicov. su dospeli maju deti ....

@pralinka25 maju rozpis, tabulku v exceli, ze kto bude kedy sexovat a to maju pripnute na chladnicke 😁🤣
A to si este zober ako komplikovane to musia mat tuto otazku nasi tmavsi spoluobcania, ktori ziju cele mnhohopocetne generacie v jednej chatrci 😂😁

natalka13
23. jún 2025
@pralinka25

no a potom tu mame tisice ludi co ziju v domoch s rodicmi alebo svokrovcami cely zivot. len tu na koni je ich cela kopa. tam sa sex riesi ako? v jednom dome? kolko ludi dokonca zije v byte ze maju docasne len jednu izbu u rodicov. su dospeli maju deti ....

@pralinka25 asi to stsrym rodicom nevadi.
Tymto to vadi.

jagava
23. jún 2025

Ja mám 23 ročného syna, ktorý ma priateľku. Keďže neštudujú a ani nebývajú v rovnakom meste, sú buď cez vìkend u nás, alebo u jej rodičov. A teda ja vôbec neriešim, čo sa deje za dverami jeho izby. Vidím, že je s ňou šťastný, že majú pekný vzťah a to je pre mňa jediná dôležitá vec.

vroni
24. jún 2025
@bluka2

Akoze ja neviem, co im na tom vadi, ale mozno pochopim, ked budu deti starsie 😀

@bluka2, alebo tiež nepochopíš. 🤣 Ja napríklad nechápem, čo je rodičov do sexuálneho života DOSPELEHO dieťaťa. Som celá rada, že moja dcera chodí domov na víkendy (väčšinou) a prázdniny, aj s frajerom a vôbec neriesim, čo robia zatvorenými dverami. Áno, je dospela, ale má pred sebou ešte roky VS (frajer tiež) a to úplne posledné, čo by som riešila, by bol samostatný byt, ktorý by ich zvazoval finančne, priestorovo i časovo, lebo rodičia v obývačke na gauči omdlievaju predstavou, že má ich dieťa sex.

levandulka54
24. jún 2025

Unpopular opinion. Chalan je dospely clovek a sexualna aktivita patri k zdravemu dospelackemu zivotu ci sa to rodicom paci alebo nie. Nie je to vec, ktora by mala byt tabu alebo od ktorej by ho mali odhovarat. Potom sa budu pytat kedy budu vnucata ako to ma ich vekova kategoria vo zvyku, a tie akoze z neba padnu? 😃 Ked ma frajerku je uplne jasne, ze s nou aj nieco robi, akoze co si predstavuju ze ako 20 rocny ludia budu spolu chodit na ihrisko ci co? Takisto su rodiny kde dlhodobo ziju rodicia aj s mladsim parom v jednom dome/byte, to potom nemaju mat nikdy pohlavy styk? Vobec nechapem ako premyslaju ludia ktorych to poburuje. Ja s priatelom takisto zijeme s jeho rodicmi a nikdy ich ani nenapadlo spochybnovat co sa deje ked sme sami lol. S mojimi rodicmi dokonca vieme mat otvorenu diskusiu o tom, ze sme sexualne aktivny - ved sme dospely ludia preboha, to sa da cakat!

hellionka
24. jún 2025
@levandulka54

Unpopular opinion. Chalan je dospely clovek a sexualna aktivita patri k zdravemu dospelackemu zivotu ci sa to rodicom paci alebo nie. Nie je to vec, ktora by mala byt tabu alebo od ktorej by ho mali odhovarat. Potom sa budu pytat kedy budu vnucata ako to ma ich vekova kategoria vo zvyku, a tie akoze z neba padnu? 😃 Ked ma frajerku je uplne jasne, ze s nou aj nieco robi, akoze co si predstavuju ze ako 20 rocny ludia budu spolu chodit na ihrisko ci co? Takisto su rodiny kde dlhodobo ziju rodicia aj s mladsim parom v jednom dome/byte, to potom nemaju mat nikdy pohlavy styk? Vobec nechapem ako premyslaju ludia ktorych to poburuje. Ja s priatelom takisto zijeme s jeho rodicmi a nikdy ich ani nenapadlo spochybnovat co sa deje ked sme sami lol. S mojimi rodicmi dokonca vieme mat otvorenu diskusiu o tom, ze sme sexualne aktivny - ved sme dospely ludia preboha, to sa da cakat!

@levandulka54 vidíš každý máme asi iný názor na to, čo sú to dospelí ľudia … za mňa majú hlavne vlastné bývanie, nepoužívajú výrazy ako “lol” a vedia používať nominatív m.č.!

vroni
24. jún 2025
@hellionka

@levandulka54 vidíš každý máme asi iný názor na to, čo sú to dospelí ľudia … za mňa majú hlavne vlastné bývanie, nepoužívajú výrazy ako “lol” a vedia používať nominatív m.č.!

@hellionka, takže taký piatak na ZŠ, ak zdedí byt po babicke, je vlastne dospelý a môže mať sex. Zaujímavá definícia. Taká logická. 🥳 To vlastne bývanie má opodstatnenie, ak si človek chce zakladať rodinu. Nie vtedy, ak chce začať pohlavne žiť. Študent na VŠ je právne, morálne i fyzicky dospelý človek. Akurát ešte osobnostné dozrieva a je nie je finančne nezávislý. To však z neho nerobí dieťa a tak ako sa nemusí pýtať rodičov, kedy musí byť doma, či si môže kúpiť čokoládu alebo koho má volit nepotrebuje ani povolenie rodičov na sex. Pokiaľ sa rodičom prieči, že ich dieťa má sexualny život pod ich strechou, treba to jasne komunikovať a nie sa divne tvarit.

hellionka
24. jún 2025
@vroni

@hellionka, takže taký piatak na ZŠ, ak zdedí byt po babicke, je vlastne dospelý a môže mať sex. Zaujímavá definícia. Taká logická. 🥳 To vlastne bývanie má opodstatnenie, ak si človek chce zakladať rodinu. Nie vtedy, ak chce začať pohlavne žiť. Študent na VŠ je právne, morálne i fyzicky dospelý človek. Akurát ešte osobnostné dozrieva a je nie je finančne nezávislý. To však z neho nerobí dieťa a tak ako sa nemusí pýtať rodičov, kedy musí byť doma, či si môže kúpiť čokoládu alebo koho má volit nepotrebuje ani povolenie rodičov na sex. Pokiaľ sa rodičom prieči, že ich dieťa má sexualny život pod ich strechou, treba to jasne komunikovať a nie sa divne tvarit.

@vroni 🤣 veru že zaujímavá … aj si ju vymyslela aj zhodnotila … super

vroni
24. jún 2025
@hellionka

@vroni 🤣 veru že zaujímavá … aj si ju vymyslela aj zhodnotila … super

@hellionka, náhodou.... Môj vnútorný gramnar nazi dosiahol ťažký duševný orgazmus pri predstave, že by skúškou dospelosti malo byť používanie nominativu mnozneho čísla. Ale to vlastne bývanie nie. To je fakt moc.

mandzula
25. jún 2025

Na zaklade tejto diskusie som pochopila, preco sa dnes rodicovstvo posuva do vyssieho veku - prvykrat sa zasuva az vo svojom! Nuz, pri dnesnych cenach nehnutelnosti si niektori mladi tak skoro nevrznu. Esteze ja som stara paka ovladajuca nominativ mnozneho cisla a moj sexualny zivot bol bohaty aj v detskej izbe. Dakujem osvietenym rodicom, ktori si urobili svoju robotu, kym mali dosah na moju vychovu, a v dospelosti mi verili natolko, ze nemuseli pchat nos do mojich nohaviciek.

predavamknihy
25. jún 2025

Tvojim rodičom rozumiem. Uvedom si, že je to nevhodné, neslušné a nepríjemné, obzvlášť ak je to často. Rozhodnutie rodičov musíš rešpektovať, ak nesúhlasí, hľadaj iné riešenie.
Ak táto situácia nie je trápna tebe, minimálne tvoja frajerka by sa mala pod zem prepadnúť od hanby...

levandulka54
25. jún 2025
@hellionka

@hellionka kto je to dospely clovek je urcene biologicky a nie tvojim nazorom 🙂

autor
26. jún 2025
@predavamknihy

Tvojim rodičom rozumiem. Uvedom si, že je to nevhodné, neslušné a nepríjemné, obzvlášť ak je to často. Rozhodnutie rodičov musíš rešpektovať, ak nesúhlasí, hľadaj iné riešenie.
Ak táto situácia nie je trápna tebe, minimálne tvoja frajerka by sa mala pod zem prepadnúť od hanby...

@predavamknihy zaujímavé, že ak rodičia sexuju v podstate „vedla mňa” a počujem pomaly každý zvuk, ktorý vydáva ich posteľ či oni, je v poriadku, pretože je to „ich” dom. No ak začnem sexovat ja, tak je to nevhodne a moja priateľka by sa mala hanbiť. Pokiaľ sa nemýlim, v tom dome rovnako, ako oni, žijem aj ja, takže je to koniec koncov aj môj dom. Ale tak asi ma táto diskusia moc neprekvapila, že sa vyvíja tak, ako sa vyvíja

pralinka25
26. jún 2025

A uz si cital tu diskusiu tvojej mamy? Tam zas zhejtovali vacsinou ju. 😃

predavamknihy
26. jún 2025

Netvrdím, že zo strany rodičov je to ok, oni by si teda mohli dávať pozor, aby ich nebolo počuť ... Celkovo sú to intímne veci, nikomu nie je príjemné vedieť, že jeho rodinný príslušník má 3m od neho za zavretými dverami sex.
Každopádne, prakticky bývaš ty s nimi, nie oni s tebou (v zmysle, že ty bývaš u rodičov, nie oni u teba). Takže musíš rešpektovať, že sa im to nepáči a že s tým nesúhlasia. Na druhej strane, oni by mali rešpektovať, že ty ich v noci tiež asi nechceš počuť. Rozdiel je, že ty musíš, ale oni by mali.

subartic
26. jún 2025

tak ja som veľmi ale veľmi netoleratná matka. Moje deti si frajerov domov nevodia len tak na prespanie a uspokojenie svojich pudov . Dcéra už je vydatá a jej muž u nás spal až keď ju požiadal o ruku , dovtedy ma jej sexuálne naplnenie vôbec nezaujímalo , kde to robí , ako to robí a s kým to robí , ale nie v mojom dome. Ako sorry, ale nemienim ráno vo svojej domácnosti stretávať cudzieho človeka. Syn má priateľku , a doteraz tu nespala , je s ňou 5 rokov . S obidvoma deťmi mám veľmi dobré vzťahy , rovnako tak s ich partnermi . Nie som ani prudérna , ani fanaticky veriaca, sex som mala ešte pred svadbou.

natalka13
26. jún 2025
@subartic

tak ja som veľmi ale veľmi netoleratná matka. Moje deti si frajerov domov nevodia len tak na prespanie a uspokojenie svojich pudov . Dcéra už je vydatá a jej muž u nás spal až keď ju požiadal o ruku , dovtedy ma jej sexuálne naplnenie vôbec nezaujímalo , kde to robí , ako to robí a s kým to robí , ale nie v mojom dome. Ako sorry, ale nemienim ráno vo svojej domácnosti stretávať cudzieho človeka. Syn má priateľku , a doteraz tu nespala , je s ňou 5 rokov . S obidvoma deťmi mám veľmi dobré vzťahy , rovnako tak s ich partnermi . Nie som ani prudérna , ani fanaticky veriaca, sex som mala ešte pred svadbou.

@subartic presne tak

vroni
26. jún 2025
@subartic

@subartic, ale predpokladám, že si tento svoj postoj so svojimi deťmi aj prebrala vopred a nahlas a nesedela len "potom" ako nemá výčitka na gauči.

subartic
26. jún 2025
@vroni

@subartic, ale predpokladám, že si tento svoj postoj so svojimi deťmi aj prebrala vopred a nahlas a nesedela len "potom" ako nemá výčitka na gauči.

@vroni moje deti môj postoj poznajú odjakživa , roky sa nemení a nebude sa meniť ani pri ďalších deťoch . Som takto jednoducho nastavená, pre niekoho netolerantná , neprajúca , nerešpektujúca zdravý sexuálny vývoj svojich detí . Svoje deti milujem , ale odtiaľ potiaľ . Skutočne zrážať sa ráno v kupelniach s cudzím chlapom v trenkách , alebo pobehujúcou dievčinkou v nočnej čipkovanej košeli nie je nič pre mňa. Obzvlášť cez víkend chcem kľud, chodiť v pyžame, aj strapatá a vychutnať si raňajky s členmi mojej rodiny.

vroni
26. jún 2025
@subartic

@vroni moje deti môj postoj poznajú odjakživa , roky sa nemení a nebude sa meniť ani pri ďalších deťoch . Som takto jednoducho nastavená, pre niekoho netolerantná , neprajúca , nerešpektujúca zdravý sexuálny vývoj svojich detí . Svoje deti milujem , ale odtiaľ potiaľ . Skutočne zrážať sa ráno v kupelniach s cudzím chlapom v trenkách , alebo pobehujúcou dievčinkou v nočnej čipkovanej košeli nie je nič pre mňa. Obzvlášť cez víkend chcem kľud, chodiť v pyžame, aj strapatá a vychutnať si raňajky s členmi mojej rodiny.

@subartic, veď to je v pohode. Je veľa rodičov, ktorí si prespavačky v detskej izbe neprajú. Ale tym, ktorí 'nemajú výhrady" a potom riešia, koľko a kde si mladí vrzli, tak ti mi pripadajú....neviem...pokrytecki? Je v pohode dovoliť a je v pohode nedovoliť. V pohode nie je dovoliť a potom riešiť.

viestta
26. jún 2025
@subartic

@subartic a poobede alebo k veceru sulozit mozu? Tak ze "po akte" sa navsteva oblecie a pojde domov hajat? Ono sa to da stihnut aj kym je mama s ocom na nakupe, alebo v divadle... Nemusis nikoho v trenkach rano stretavat a v detskej to moze "radostne zit" 😉

subartic
26. jún 2025
@viestta

@subartic a poobede alebo k veceru sulozit mozu? Tak ze "po akte" sa navsteva oblecie a pojde domov hajat? Ono sa to da stihnut aj kym je mama s ocom na nakupe, alebo v divadle... Nemusis nikoho v trenkach rano stretavat a v detskej to moze "radostne zit" 😉

@viestta moje deti nesúložili ani u mňa doma. Návštevy boli dvojhodinové , u nás v obývačke s pohostením , žiadne zamykanie sa v detskej . Moja domácnosť nie je bordel , kde si budú moje deti vodiť svojich sexuálnych partnerov ako sa im zachce. Okrem iného obidvaja mali frajerov až na VŠ , a to čo robili na internáte ma nezaujíma. 16 ročnej dcére vypiskujú chlapci pod oknom , drží si ich zatiaľ od tela. Nemá zatiaľ tú potrebu .

autor
26. jún 2025
@subartic

@subartic moja priateľka u mňa ale neprespava, pretože nechce. Ona príde k nám, pozeráme filmy, rozprávame sa, dôjde aj k tomu samozrejme a večer ide proste domov, spať u nás nechce, čiže žiadne zrazanie sa v kúpeľni nehrozí 😂

subartic
26. jún 2025

poviem ti pravdu , keby si bol môj syn , toto by si si nedovolil, aby si mi za bieleho dňa predvádzal sexuálne výkony u seba v izbe. A je mi jedno či by si bol ticho alebo nie. Tvoja priateľka by prišla na návštevu , posedela by , pokecali by sme , niečo zjedli a išla by domov. Žiadne také že sa zavriete v izbe a tam si dobehnete zameškané za celý týždeň .

s1s4
26. jún 2025

odisla som do podnajmu s priatelom ked som mala 17, ked ta zivot prinuti tak vtedy odides ci mozes ci nie
ci tebe vadi pocuvat styk tvojich rodicov alebo nie im moze byt uplne jedno, byvas ty u nich, ty sa mas prisposobit a byt vdacny za to, ze tam mozes stale byt
skusal si ich uz konfrontovat s tym ze ich pocujes a nie je ti to prijemne?

pralinka25
26. jún 2025
@subartic

poviem ti pravdu , keby si bol môj syn , toto by si si nedovolil, aby si mi za bieleho dňa predvádzal sexuálne výkony u seba v izbe. A je mi jedno či by si bol ticho alebo nie. Tvoja priateľka by prišla na návštevu , posedela by , pokecali by sme , niečo zjedli a išla by domov. Žiadne také že sa zavriete v izbe a tam si dobehnete zameškané za celý týždeň .

@subartic odhliadnuc od sexu vyzadovat aby frajer frajerka dietata vzdy ked pride za nim posedela v obyvacke s rodicmi je uplne odveci.
A co kamosi a kamosky? Aj ti maju zakaz zavriet sa v izbe? Akoze fakt si neviem predstavit ze by som rovesnikov.mojich deti nutila s nami kecat a posedavat v obyvacke. To nemas inej roboty?

derdia
26. jún 2025

Riešia to, lebo keď tvoja priateľka otehotnie tak ti plač bude na nič... Uz sa ti ani do toho sexu nebude chcieť.
Si pripravený na dieta a zobrat si to dievča za manželku? Starat sa o rodinu?
Postaviť sa na vlastne nohy a ukázať zodpovednosť?
To ze sexujes "zodpevne" z teba zodpovedného nerobí.

subartic
26. jún 2025
@pralinka25

@subartic odhliadnuc od sexu vyzadovat aby frajer frajerka dietata vzdy ked pride za nim posedela v obyvacke s rodicmi je uplne odveci.
A co kamosi a kamosky? Aj ti maju zakaz zavriet sa v izbe? Akoze fakt si neviem predstavit ze by som rovesnikov.mojich deti nutila s nami kecat a posedavat v obyvacke. To nemas inej roboty?

@pralinka25 nemám . Pre mňa je to návšteva , a je samozrejmosťou že sa porozprávame , zasmejeme , niečo vonku zjeme . Staršie deti vyrastali v období kedy celé dni trávili na ihriskách vonku , na bicykloch , neskôr v partách vonku , nepotrebovali sa stĺkať doma. Teraz bývam na dedine , v prímestskej časti a moje deti sú poobede na tréningoch , na jazykoch , alebo sa pripravujú do školy. Cez víkendy ak je pekne sú vonku a to celé dni medzi kamarátmi . A ak im aj príde kamarátka s tou asi mať sex v izbe nebude , taká 7 -11 ročná nie ? 16 ročná je viac vonku , hlavne teraz v lete na športovom ihrisku aj s chlapcami , kde hrá basketbal alebo cvičí s nimi v posilovni. Nemá potrebu si trepať chlapca domov, a ak príde kamarátka tak s ňou tiež nemá sex v detskej , ale počuvajú hudbu alebo sa chichocú .
A ja nikoho nenútim , takto sú u nás nastavené pravidlá , ktoré som nastavila ja s mužom . Žiadne sexovanie v mojom dome, ty si nastav pravidlá ako ty chceš a dovoľ svojim deťom čo ty chceš.

natalifatali
26. jún 2025
@subartic

@pralinka25 nemám . Pre mňa je to návšteva , a je samozrejmosťou že sa porozprávame , zasmejeme , niečo vonku zjeme . Staršie deti vyrastali v období kedy celé dni trávili na ihriskách vonku , na bicykloch , neskôr v partách vonku , nepotrebovali sa stĺkať doma. Teraz bývam na dedine , v prímestskej časti a moje deti sú poobede na tréningoch , na jazykoch , alebo sa pripravujú do školy. Cez víkendy ak je pekne sú vonku a to celé dni medzi kamarátmi . A ak im aj príde kamarátka s tou asi mať sex v izbe nebude , taká 7 -11 ročná nie ? 16 ročná je viac vonku , hlavne teraz v lete na športovom ihrisku aj s chlapcami , kde hrá basketbal alebo cvičí s nimi v posilovni. Nemá potrebu si trepať chlapca domov, a ak príde kamarátka tak s ňou tiež nemá sex v detskej , ale počuvajú hudbu alebo sa chichocú .
A ja nikoho nenútim , takto sú u nás nastavené pravidlá , ktoré som nastavila ja s mužom . Žiadne sexovanie v mojom dome, ty si nastav pravidlá ako ty chceš a dovoľ svojim deťom čo ty chceš.

@subartic veľmi zastarané názory máte. Ak máte dospelé dieťa je normálne, že bude mať sexuálnu túžbu ku svojej partnerke. A takto by ste mu to len skazila a začal by vyhľadávať miesta kde si môže vrznúť 😃😃 čo je také zlé pre vás na sexovaní že sa u vás doma nemôže? Nechápem..je to normálny akt

pralinka25
26. jún 2025
@subartic

@subartic v prvej vete som napisala odhliadnuc od sexu. Nie pre mna navsteva mojich deti nie je mojou navstevou. Ja tiez nemam rada ked pridu moje kamosky a decko tu vysedava a pocuva nase rozhovory. To naco.
Akoze to ze spolu byvame neznamena ze musime zduelat aj navstevy.
Nemusi byt vsetko len o sexe. Ked som chodila ku frajerovi jeho rodicia ma nezaujimali. Bola to len nutna zdvorilost. Zavreli sme sa do izby a kecali. A nebolo to vobec o sexe.
Apropo nikdy nevies v dnesnej dobe ci je kamoska len kamoska alebo nieco ine. Aj ja som sa s frajermi chichotala kukali sme filmy hrali karty...
Ja sa nezamyslam nad sexovanim v tvojom dome ale nad tymi navstevami. Za mna divne.