icon

Postoj mojich rodičov k sexu

23. jún 2025

Píšem anonymne pretože to je intímna téma. Mám 21 rokov a už pomaly 2 roky mám priateľku. Poslednú dobu ( pár mesiacov ), moji rodičia príliš riešia náš sexuálny život. Vadi im, že sexujeme. Už ma unavuje stále počúvať, že nemáme byt stále zavretí v izbe, či mám plán B ak náhodou, nemám chuť počúvať to odhovaranie. Veď je to moja vec, či sexujem alebo nie a obaja sme veľmi zodpovední. Ani neviem co od vás čakám, ale aj vy takto riešite intímny život svojich deti? Je to normálne? Alebo ako sa o tom normálne porozprávať s rodicmi? Už som z toho unavený. Ďakujem.

Strana
z6
dora281
Autor odpoveď zmazal
bessie12
26. jún 2025

Fuha. S mojim prvý frajerom sme sexovali u mňa v detskej, kým moja mamina sedela v obyvacke. Presne v tej istej obývačke, v ktorej teraz sedím ja a môj muž v spálni hra PSko. Našťastie bola veľmi tolerantná a vedela, že k tomu sexu dôjde tak ci tak. A radšej nás nechala v byte, aby sme nemuseli platit hotel kvoli "5 minutovej rozkoši" alebo sexovať niekde v kríkoch.. Veľakrát išla do reštaurácie alebo do obchodu, aby sme mali viac súkromia. Som vďačná, že som mala takú maminku.

Strana
z6