Potenciálny návrat k bývalému partnerovi
Potrebujem názor nestranných ľudí,pretože mi je ťažko a mám len pesimistické myslienky.S mužom sme sa rozviedli pred mnohými rokmi,mame spolu dieťa. Každý sme mali iné vzťahy,po ukončení toho môjho som sa ho raz spýtala, či si mysli,že by sme ešte niekedy mohli byt zase spolu. Bol zaskočený,ale keďže mal v tom čase vzťah,nechali sme to v rovine jednej debaty. Podľa jeho slov,jeho vzťah trval 5 rokov,nebývali spolu,nepredstavil ju nášmu dieťaťu a ani to nechcel meniť.Chodievali sme na spoločne výlety,vychádzali spolu dobre,nič iné okrem starostlivosti sme spolu nemali.az do decembra,keď sme zase otvorili tému možnej spoločnej budúcnosti. V januári začala jeho priateľka cez spravy tlačiť na neho,aby to niekam posunuli,on vraj nechcel,pochytili sa a dodnes sa nekontaktovali ani nevideli.neuzavreli to,nevysvetlili,nestretli sa,proste nič.My sme medzitým začali spolu spávať,povedal mi,že ma nikdy neprestal mat rad,ale nevie,čo bude,boji sa,aby to nedopadlo ako prvýkrát.Ked som mu povedala,aby to s ňou ukončil,keď sa aj tak nekontaktuju,tak vraj nevie,on potrebuje čas,akoby mal výčitky voči nej,že sa s ňou 5 rokov tahal.po tejto debate ostal odmeraný,ale stretávame sa naďalej,ale zakaždým je to na môj podnet.dnes som mu napísala,či nechce prísť večer na vino,tak mi napísal,že nevie,čo mi ma odpísať,že dakuje za pozvanie,ale nepríde. Keď sa stretneme,tak len cez deň,kým je dieťa v skole,nechce,aby si niečo všimli,kým sami nevieme,čo bude,aby sme mu nemutili hlavu.Neviem,čo si mám o celom myslieť,ja sa nikam neponahlam,nechcem skočiť do ďalšieho vzťahu rýchlo,ale niekde mám pocit,že keď sa mu neozvem,sám od seba stretnutie nevyvolá,akoby mu to bolo jedno. Viem,že nikdy,žiadnu partnerku nepodviedol,za to dám ruku do ohňa,preto,keď sa medzi nami stalo,čo sa stalo,mala som nádej ,že z toho niečo bude,ale teraz fakt neviem.
Muzsky sen, spavat s dvomi zenami. Ma rad obe, o tom potom. Kym ho jedna nepritlaci k muru, bude si uzivat s vami oboma.
Nechápem, načo si mu skočila do postele ak si sa s ním už raz rozviedla ? Sebaúctu kde?
Preboha, dobrý vychcanec. 2 ženy sa mu dobrovoľne podkladajú a dovoľujú mu im ubližovať. Nemám slov. Vidím, že z prvého rozchodu žiadne poučenie a że veselo ťahá za nos naraz Ti oči tiež neotvorilo. Uf.
Suhlasim s nazorom ze je to zufale. Vsetko chce cas. Zatvorit jedny dvere a tak riesit nieco dalsie. To nejde len tak. Takze chapem aj jeho ked ma neukonceny vztah. Sam nevie co chce. Zrejme ste mu kazda davala nieco ine. A nevie si vybrat.
Za mna uzivaj si, ked sa Ti da. Realne ma tvoj muz pravdu. Mat nejake oficialne rande a davat dietatu nadej, ak si nie je isty, nie je dobre. Tlacis na vztah prilis a za mna zbytocne. Ak bude chciet, zavola Ti, stretnete sa...ked nie, tak nie. A nie uplne rozumiem tomu ukonceniu/neukonceniu vztahu predtym. Ak sa nekontaktuju, tak sa predpokladam rozisli. A ak sa nerozisli, nemala si s nim zacat spavat. Ak si s nim zacala spavat pred ukoncenim ich vztahu, tak si od toho nic cakat nemala..lebo teda ju zjavne podviedol a ty si toho sucastou. Neobhajujem ho, ale teda chapem obe strany
Zbytočne netlač na pílu keby chcel vrátil by sa
Podstatne je, co bol dovod rozvodu. Rozvod mal vaznu pricinu. Pytat sa na fore, ci ma zmysel s nim ist znova do vztahu je povrchne. Treba najprv toto vyriesit a samozrejme nevyvolavaj mu, nechaj iniciativu na neho. Nikdy to nerobilo dobrotu, ked sa zena muzovi podhadzovala. Muz je od prirodzenia lovec a viac si vazi ulovenu korist. Co sa ma stat, stane sa. Vobec sa nemusis namahat mutit mu hlavu. Ked toto robite obe, ani sa nedivim, ze sa nevie rozhodnut. Nemysli si, ze vyhra ta, ktora sa ozve...to je zasadny omyl.
@anonym_autor Uz si zabudla preco ste sa rozviedli? Hadam nie kvoli tomu, ze varil zlu kavu. A co dieta? Preslo si smutkom, trapenim a vy veselo hop do postele a sme opat rdina?
Toto sa az zle cita.Čo si chceš dokázať? Ze ho dokažeš odtiahnuť od tej druhej? Az tak ti chyba to jedno? A o takeho by som ani bicykel neoprela,nevie co chce,oblbuje obe,spava s oboma,5ročný akoze vzťah a dieťa ju este nestretlo? No ,chumaj na entú a baby sa o neho este bijú,asi má niekde" poklad" schovaný,ale v hlave to nebude.
Minule som videla film, kde exmanželka sa spikla s aktuálnou partnerkou lebo zistili, že chlap obrába obe a popritom má ešte aj mladú milenku.
Niektoré ženy si o to asi koledujú
@anonym_autor mozno ta chce len na sex. nic viac necakaj. kebyze chce, uz davno sa k tebe vrati.
@anonym_autor ja by som sa už nikdy nedala do vzťahu s niekym, s kým som sa už predtým rozišla / rozviedla.
@anonym_autor och môj bože...🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Človek sa nestíha čudovať! 🙄
@anonym_autor Zúfalé ženy robia zúfalé činy..a ty si jedna s nich 🤦♀️🤷♀️
Určite nie. Takto to skončiť - najmä v tej posteli nemalo. Spomeň si prečo si sa vlastne rozviedla.
Ziadna tragedia. U dospelych je aj tak vsetko len o sexe. Vo vztahu uz bol, tvoje chyby pozna. Hlavne ta ze das ruku do ohna 🤣 teraz je solo, nic nie je krajsie v strednom veku ako mat slobodu a obrabat viac poli. Ak ta odmietol mala by si pochopit ze vratit sa spat do tej istej rieky je vzdat sa slobody. Teraz si moze uzivat u teba co je pre oboch fajn a moze mat svoju slobodu. Vrzne si ked sa podari inde a nikomu nie je dlzny ziadne vysvetlenie.
Mne sa tak marí, že si sem už písala tak dva mesiace dozadu a ani vtedy "nevedel čo chce", ale už vtedy chodil k tebe na prietrtky. Skúsim to nájsť.
To má ten tvoj mega zlatého vtáka, alebo kieho ďasa ťa na ňom láka, že sa mu takto podhadzuješ ?!
Rozviedli ste sa lebo chcel jesť kaviár a nie kuracinu , alebo pre vážne dôvody ? A teraz je už poslušný a spapa kuracinu tak šup s ním do postele ? Alebo ti robí dobre že chceš vyhrať ty nad jeho súčasnou frajerkou ?
A kde máte dieta keď obaja ste spolu “na vínku”? … Keby Ťa chcel oddide od tej prvej. Takto si necháva aj zadné vratka kým s Tebou spáva … veď sa rozhodne, či sa vráti k tomu čo už ma overené u Teba (a tiež asi veľmi sa mu nechce vracať) alebo posunie do ďalšieho levelu po 5tich rokoch randenia “priateľku” .. Krása. Neviem ktorá je väčšia chudera, ale týpek ma rozumu celkom dosť .. akurát momentálne narazil na križovatku a nevie, čo ďalej 😆
Sudit a urazat ju nemusite. Autorka ma tiez nejake svoje potreby, stale ma city k ex, nesluzi nikomu ako .... Len vyhliadky, ci toto ma nejaku buducnost su horsie. Lebo z nejakeho dovodu sa im ten vztah rozpadol a vstupovat dvakrat do tej istej rieky?
@anonym_autor nevolaj ho k sebe, posobi to az prilis zufalo. Skus sa ovladat a neuhanaj ho.
Chod na to kludne. Neprehanaj,neuhanaj. A odpovedz si na otazku ci chces byt na xaciatku aj v pozicii milenky.
Inak poznam pripady ked sa ludia k sebe vratia lebo pochopili ze rozchod bol zbrkle rozhodnutie. Je velmi dolezity dovod vasho rozvodu - vazna vec alebo blbost a prirychle rozhodnutie? Niekedy po rozobrati tem medzi partnermi, velkych vnutornych zmenach z oboch stran a dostatocnej komunikacii , pochopenia to moze dojst k pochopeniu ze vztah sa da zachranit. Toto sa stava ak sa dvaja prestanu rozpravat,svoje krivdy zivia v sebe , nevidia cestu lebo sa neotvorili partnerovi. Ale potrebne je aby sa tam nenarusila dovera,laska, aby tam nieco medzi nimi ostalo. Stava sa malokedy ale stava. Napr.velmi casto ak do milujucej dvojice pribudne dieta a zrazu je tam vela stresu,unavy,nedostatku casu,slabej komunikacii....ani nevies kedy a nastava odcudzenie. Zena je unavena,nepochopena ,muz citi stratu intimity....ale pritom stacila otvorenost,pochopenie. Samozrejme ak su to dvaja normalni ludia a nie jeden nevyzrety jedinec s egom alebo alecna co sa len oduva....
Tym som len chcela povedat ze ak dovod rozchodu bol vazny a dtale by trval - nie je o com. Ak nie skus ale pomaly. Mysli aj na dieta.....
Žial rozhodnúť sa musí on...nedávala by som tomu spoločnému sexu velký význam. Pre neho to možno neznamenalo nič. A zase ak má 5 rokov s niekým vzťah , tak asi s ňou tiež nie je z nudy. Sú tam asi väčšie city ako k tebe.
@anonym_autor no... Keďže to s priateľkou nikdy neuzavreli neukončili tak teoreticky sú stále spolu len sú pohnevani... Ty si s ním začala spávať ale IDES NÁM TU DÁVAŤ RUKU DO OHŇA ŽE ON NIKDY NIKOHO NEPODVIEDOL... Myslím že si mu celom dosť zasahovala do vzťahu počas tých 5 rokov keď píšeš že ste chodili spolu na výlety atď..... Veď mi úkaz jednu ženu normálnu ktorej by nevadilo že jej partner si chodí na vyletiky s bývalou manželkou.... Je to na hlavu.... Do toho si ty sama začala mať reči či si vie predstaviť že by ste zas booo spolu a bla bla.... To znamená že ty si sa mu neprestala pliesť do života a samozrejme každej žene by to vadilo.... Už len to že on mal vzťah a ty to nazveš že SA S ŇOU ŤAHAL 5 rokov.... ŤAHAL... to mi príde že ty si to v sebe neuzavrela a podvedome si vždy žiarlila že ho má iná.... Preto si sa mu pripomínala chodila s ním na výlety atď..... A teraz si v pozícii že si MILENKA SVOJHO VYBALEHO MANŽELA....veď to je úbohé.... Si s tým ok?mohla si sa za tie roky už niekam posunúť sama bez neho (lebo zrejme nejaký dôvod vášho rozvodu bol) ale ty si si vybrala cestu urobiť 1500 krokov späť a teraz máš toto....... Teba nechce a nechce ani opustiť terajšiu priateľku.... Typický zbabelec.... Máš fakt pocit že toto je čo si chcela? že si tým vyhrala?... Pochybujem

Tak toto je zúfale.