icon

Potrebuje partnerka čas na usporiadanie pocitov?

chlapec18
5. apr 2025

boli sme vonku a proste rozrevala sa a bola z toho v pi*i a povedala ze ma lubi a nechce sa rozist ale ze potrebuje cas si to dat dokopy v hlave lebo ze to je nu vela a sli sme rychlo.. naozaj ze to je iba o tom ze to potrebuje spracovat a dat si to dokopy lebo je na nu toho vela a ze vie si predstavit ze sa vrati naspat len ze to potrebuje spracovat, co si o tom myslite? vraj ma city ale boji sa ze rychlo opadnu

personality
5. apr 2025

A ako dlho ste spolu? Vek?

chlapec18
autor
5. apr 2025

@personality ona 16, ja zachvilu 18. iba 3 tyzdne a bola tam velka fyzicka pritazlivost

enmery
5. apr 2025

A co potrebuje za tie tri týždne veľkej lásky akože spracovať?Nechápem.

chlapec18
autor
5. apr 2025

@enmery ze strasne rychlo sme do toho sli fyzicky a lakla sa ze sa napriklad vyspime a opadnu city a nevie co teraz

casavina
5. apr 2025

Deti najprv dospejte psychicky a potom riešte vzťahy...

enmery
5. apr 2025

Ona má 16, ty 17. Vám sa teraz rúti svet, ale ver mi, že je to hra hormónov. Ešte si takých veci prežijete. Užívajte si mladosť, prvé lásky. Málokomu vydrží úplne prvá láska, ktorú spoznal v 16tke. To už začínajú byť skôr raritné výnimky. Ale zároveň je to krásne obdobie, kde sa veľa učíte, aj o vzťahoch. Treba si ho užiť a nie preplakať.

marca12
5. apr 2025

@chlapec18 Pauza=rozchod.

chlapec18
autor
5. apr 2025

@marca12 aj ja to tak vnimam, stacilo povedat a nie hovorit ze ma city a nechce to skoncit ale ze sa boji ze city opadnu a ze chce cas to spracovat

deti95060810
5. apr 2025

16? no tak troška počkaj o chvíľu sú prázdniny. času bude viac.

personality
5. apr 2025

@chlapec18 tak ved naozaj to môže chcieť spracovať. Nechaj ju a uvidíš neskôr. 🙂

jesenzima
5. apr 2025

Naozaj ? 🤦🤦🤦

lija22
5. apr 2025

ja to vnimam tak, ze sa obava sexu. Ak ju mas rad ubezpec ju ze no problem, ziadny natlak. Proste spolu chodite, debatite, travite cas a na vsetko mate cas. Ak ti na nej zalezi, tak skus spomalit

chlapec18
autor
5. apr 2025

@lija22 ano s tymto nemam problem lebo to nieje ani moj zamer. ale chce cas a priestor teraz aby sa dala dokopy. strasne to boli

marca12
5. apr 2025

@chlapec18 Jasne,ze to boli,ale casom preboli. Aj taketo situacie su dolezite. Formuju ta,ucia ta zvladat smutok z lasky. Netreba sa z toho rucat. Rob,co mas rad,aby si na to nemyslel stale a dostanes sa z toho.

stellariaaquatica
5. apr 2025

Toto mi pripomína "bravíčko".... Po 3t to asi nebola obrovská láska ktoru musím sťažka spacuvavat .... Ach jaj

chlapec18
autor
5. apr 2025

@stellariaaquatica ona skor spracuvava ze sme nato sli rychlo co sa tyka fyzickej pritazlivosti a boji sa toho

stellariaaquatica
5. apr 2025

@chlapec18 tak potom čo riešiš akože? Ešte aby si nemal na krku nejaké obvinenia... Máte čas ste deti stále

kitycat
6. apr 2025

Ja si myslim, ze tieto rozpravania o usporiadani vztahov du len take omacky - ako toho druheho neurazit.
Vzplanula vasen, vykusovali ste sa 3 tyzdne v kuse a teraz to trochu opadlo a premysla nad niekym inym...

mandarinka555
6. apr 2025

@chlapec18 V šestnástich sa mi každú sobotu páčil niekto iný a už v utorok som nevedela, o koho sa jedná😝

viestta
6. apr 2025

@chlapec18 nechaj ju to spracovat. Myslim si, ze prilis tlacis na pilu, aj podla tvojich ostatnych tem co si napisal. Si zalubeny az po usi, je normalne, ze prestava rozm fungovat, ale laska je aj o akceptovani toho druheho. Ak sa chce nadychnut, tak ju nechaj nadychnut. Potom sa uvidi, co bude. Ked nebude nic, aj to je v poriadku. Vztahy nas niecomu ucia. Aj tomu, ze nie kazdy vyjde.

siska53
6. apr 2025

@chlapec18 Ste strasne mladi, mohla sa zlaknut...ja toto viem pochopit...

Aj ja som poprosila toho mojho o cas, lenze ja som zas bola po zlej skusenosti strasne opatrna, tiez uz city boli, ale potrebovala som este cca tyzden.. ale my sme sa aj po tychto mojich slovach stretli cca prave po tom tyzdni a dopadlo to dobre. Lenze my sme uz mali 30.