Považujete flirtovanie s inými za neveru?
Ahojte, považujete za nevěru chtít pozornost od jiných mužů a předvádět se, kvůli dodání sebevědomí a žárlivosti partnera, i když ty chlapi nechcete? Děkuji.
Je něco, co ještě považujete za nevěru kromě citů k někomu jinému a nebo sex?
@janca980 vyslovene nevera to nie je, ale je to malý krok k nej. Ako by si sa cítila ty, keby si mala partnera a ešte na začiatku vzťahu, kde lietajú iskry, vášeň atď., by začal flirtovať s nejakou inou peknou ženou? Tiež by mohol tvrdiť, že on tu ženu nechcel. Ty sa len nemáš absolútne rada a nemáš žiadne sebavedomie ani sebaúctu. Nevadí ti, že v očiach tých mužov si len taká chudera, čo sa ponúka? A ja byť mužom na takúto trosku ani neziarlim 🙂 je to totiž aj neúcta voči partnerovi a totálna, keďže to robíš zámerne. Buď radšej sama a tvojmu frajerovi prajem, aby stretol ženu ktorá si ho váži a nepotrebuje si honit svoje ego pri cudzích gatiach
@anonym_92e579 Byla by to nevěra, kdybych o ty muže měla zájem. Já je jen využila. Nebylo to správný, ale já je nechtěla. A navíc to nedělám. To bylo v minulosti.
@janca980 vyslovene nevera to nie je, ale je to malý krok k nej. Ako by si sa cítila ty, keby si mala partnera a ešte na začiatku vzťahu, kde lietajú iskry, vášeň atď., by začal flirtovať s nejakou inou peknou ženou? Tiež by mohol tvrdiť, že on tu ženu nechcel. Ty sa len nemáš absolútne rada a nemáš žiadne sebavedomie ani sebaúctu. Nevadí ti, že v očiach tých mužov si len taká chudera, čo sa ponúka? A ja byť mužom na takúto trosku ani neziarlim 🙂 je to totiž aj neúcta voči partnerovi a totálna, keďže to robíš zámerne. Buď radšej sama a tvojmu frajerovi prajem, aby stretol ženu ktorá si ho váži a nepotrebuje si honit svoje ego pri cudzích gatiach
@anonym_92e579 Co znamená krůček od nevěry? To by mě zajímalo, co si pod tím mám představit. Buď je nevěra nebo není. Já jsem věrná. Nikdy jsem s nikým neflirtovala že se mi líbí. Jen jsem je využila kvůli sebevědomí a nikdy se mi nelíbili. Myslím, že jsem spíš byla hloupá, než nevěrná.

@anonym_92e579 Čtete to celý? Jasně jsem psala, že to bylo v minulosti. Že už to nedělám.