Považujete za rodinu nezosobášených rodičov s deťmi?
Ano
Áno,považujem nás za rodinu.
Áno.
Nie.
Samozrejme, papier rodinu nerobí
áno aj nezosobaseny pár sú rodina , aj keď právne možno nie , ale spája ich predsa dieťa...
Dokonca aj moj partner hovorí o nás že sme rodina aj keď nás v podstate okrem "adresy a postele" nič nespája.
Áno, je to rodina.
Ja som za sobáše , bez svadby by som nechcela byť.
Ale považujem ich za rodinu.
To čo je za kravinu? Ved rodinu nerobí rodinou jeden zdrap papiera.
Samozrejme áno.
Samozrejme ze ano, svadba nerobi z ludi rodinu, ale to ako sa k sebe spravaju a jeden o druheho staraju.
Pokiaľ s nimi bývajú deti tak áno, keď už majú deti z domu preč, tak ich neberiem ako rodinu, len ako partnerov
Jasne, že áno.
Považujem za rodinu aj tých, ktorí spolu žijú a nemajú deti.
Pre mna to ci mam alebo nemam sobasny list nedefinuje rodinu 🤷♀️ takze ano s detmi, ci bez, s papierom, ci bez, na to, kto je a nie je rodina mam ine kriteria
Ano krv neni voda. A po dalsie, ak nie, zaujimalo by ma, ci by to niekto povedal aj dietatu, ze niesu doma rodina. 🙂
Ano,povazujem ich za rodinu. Ja za rodinu povazujem aj tych,ktori nie su manzelia,nemaju deti,ale ziju spolu dlhe roky.
samozrejme, veď rodina je aj jeden rodič a dieťa, aj manželia sú rodina, aj dlhodobí partneri sú rodina atď.
áno považujem
Samozrejme a fakt nechápem prečo by niekto nebral partnerov čo majú spolu dieťa za rodinu.. čo je manželstvo akože nejaký prírodný ukaz alebo čo? Nie, vymysleli si ho ľudia, nič viac.. keď spolu ľudia žijú, majú deti, samozrejme z nich nerobí rodinu papier ale najväčší zväzok aký môže - dieťa..
🙄
Nie
Áno
Rodina je od slova rodiť,teda aj matka a dieťa sú rodina.😉
za mna nie, chyba mi spolocne priezvisko a gesto manzelov ze to spolu myslia vazne ( sobas )
Sme rodina aj bez papiera 👨👩👦
V okolí mám ľudí s "papierom" a vôbec sa tak nechovajú 🫠
Obrúčka a papier rodinou nerobia...
@jana_eyre_2 nemyslím si že sa za najvacsi zavazok povazuje dieta, skor mam pocit ze deti uz funguju ako nejaka “ trofej” … s kazdym partnerom aspon jedno dieta .. 🤷♀️ zato k sobasu sa uz pary tak nehrnu ako k spolocnym detom.. kto vie preco, ak je to len papier ktory prinasa len vyhody? ( spolocne priezvisko, pravne veci ako dedenie, navstevy v nemocniciach atď.)
Ano
Boli sme rodina bez papiera 7r, dnes sme rodina s papierom a okrem toho, ze mam novy obciansky s otrasnou foto sa absolutne nic nezmenilo.

Áno.