Pozeranie do mobilu partnera
Ahojte, kedze sa tu da komentovat aj anonymne, prosim len o uprimne odpovede.
Pozerali ste niekedy partnerovi poza jeho chrbat do jeho telefonu? Ak ano, aky ste mali dovod? Nasli ste tam nieco?
Moja situacia: sme obaja do 30r, spolu 2r. Nikdy, ani jediny raz som sa mu nepozrela do mobilu (asi ani on mne), necitila som tu potrebu. Obcas si hovorime, aka je dovera a sukromie dolezite, a samozrejme s tym suhlasim. Velmi by ho to zamrzelo, ak by som mu liezla do mobilu, sklamala by som ho (aj podla jeho slov). Ale po case mi zacalo nieco hovorit, ze by som to asi mala urobit. Intuicia? Alebo len paranoia?
V predoslom vztahu som mala podozrenie, prelistovala byvalemu socialne siete a veru, ze som tam nasla otrasne, nechutne veci. Hovorim si dobre, ze som tak urobila. Radsej sa dozvediet skor, hoci takymto nekalym sposobom, ako neskor alebo nikdy.
Co by ste mi poradili? Otvorene ho nechcem poziadat, aby mi mobil ukazal. Nedokazem svoju motivaciu racionalne vysvetlit, ze preco to chcem urobit. + nechcem vyzerat ako stihacka.
Nie, nemám potrebu. On mi ukáže na mobile keď niečo robí, ale žeby som mu liezla do súkromia a jeho správ, to nie. Na druhej strane ani ja by som nechcela, aby sa mi hrabal v mojom mobile.
Normalne si pred ním pozriem jeho mobil ,hlavne mail lebo vždy zabudne povedať keď príde niečo dôležité
@anonym_autor áno ja som pozrela ale mala som na to racionálny dôvod a aj som mu povedala že som pozrela
Ja tiež bežne chodím do mobilu partnera, nie za účelom lustrovania, chcem si napríklad poslať nejakú fotku, niečo urobiť. Aj na notebooku bežne nechá otvorený svoj Facebook, občas preletím konverzáciu s jeho mamou, lebo posiela fotky synovcov. Tiež chodím na jeho mail, keď si potrebujem stiahnuť nejaké faktúry alebo niečo iné riešiť. Z toho čo píšeš by som veru tiež mala podozrenie. A neodsudzujem, keď niekto kukne do mobilu, ak má oprávnené podozrenie. Vadilo by mi však, ak by mi partner kontroloval konverzácie a vypočúval ma prečo si píšem s tým a tým. Absolutne neriešime keď si niekto z nás pošle nejakú správu s opačným pohlavím, aj keby to bola zrovna bývalá.
S mojim partnerom máme obaja od toho druhého heslo na mobil a ani jednému nám nerobi problém dať mobil tomu druhému. Občas chodím na jeho mobil hrať hru alebo kukat na film keď nemám po ruke svoj alebo cokolvek. Vieme že nemusíme pred tým druhým nič tajiť. Sme spolu 8 rokov a zatiaľ sme sa ani jeden nesťahovali na niake súkromie. Samozrejme takéto niečo neni pre všetkých, niekto ma rad aspoň také súkromie
Normalne si pred ním pozriem jeho mobil ,hlavne mail lebo vždy zabudne povedať keď príde niečo dôležité
@anonym_autor to ako žijete ,normálne zoberiem mobil a kuknem,dopíš čo je pre neho tiež neotvoris
@anonym_autor to ako žijete ,normálne zoberiem mobil a kuknem,dopíš čo je pre neho tiež neotvoris
@minenkaa No dobre, ale asi tak robite v jeho pritomnosti a on vidi, co pozerate na jeho mobile. Sukromne spravy na soc. sietach, pripadne ine aktivity asi takto pred nim nekontrolujete, ci?
@minenkaa No dobre, ale asi tak robite v jeho pritomnosti a on vidi, co pozerate na jeho mobile. Sukromne spravy na soc. sietach, pripadne ine aktivity asi takto pred nim nekontrolujete, ci?
@anonym_autor normalne mám mobil v ruke a pozerám čo potrebujem skontrolovať
Pozerala. Nasla som správy so ženami a veci co mi dlhé roky tajil. Keby som nepozrela žijem este dlho v klamstve.
Pozerala. Nasla som správy so ženami a veci co mi dlhé roky tajil. Keby som nepozrela žijem este dlho v klamstve.
@anonym_b1ded8 presne toho sa aj ja obavam. Ale v tom lepsom pripade nic nenajdem - tak to ostanem za stihacku a hysterku. Este ja sama sa budem pred sebou citit zle. Neviem, co mam robit.
Ako citam vyssie komentare, tak partneri maju vzajomne otvorene pristupy k mobilu. My to tak proste nemame, sice svoje hesla pozname. On ma pristup k mojmu pc, pouzivame ho spolocne napr. ked si ideme pozriet film a on ho hlada. Ale sukromne veci na nom nikdy neriesi. Mne sa nenaskytne prilezitost zobrat do ruky jeho zariadenie proste nikdy. Mozno aj to mi sposobuje trosku podozrenie. + asi aj tie skusenosti z minulosti.
@anonym_b1ded8 presne toho sa aj ja obavam. Ale v tom lepsom pripade nic nenajdem - tak to ostanem za stihacku a hysterku. Este ja sama sa budem pred sebou citit zle. Neviem, co mam robit.
@anonym_autor ak máš pochybnosti spravila by som to. Ak nenájdeš budes vevdiet na com si.
Viem heslo do manželovho mobilu, aj on do môjho, máme rovnaké 😉 Nemám problém ak si manžel požičia môj mobil a ani manžel s tým nemá problém, keď potrebujem niečo pozrieť, alebo zavolať si, čiže nemám mu prečo chodiť do mobilu tajne. Ale zas nechodíme si do mobilov iba tak, beriem to, že je to jeho súkromie, nemám na to dôvod.
Absolutne NIE, ani ma to nikdy nenapadlo. Davno, ked som robila barmanku, chodil mi tam taky kurevnik zenaty, ten mal asi 5 mileniek. Takze mal pekne “domaci” mobil s cislami na svojich kolegov maminku svokru sestru a take tie konverzacie s kamosmi “neskocime na pivo? “ Zena k nemu mala pristup - ved nemal co skryvat. Potom mal druhy mobil 1:1 presne taky isty a vsetko co zena nemala vidiet bolo tam.
@anonym_autor áno pozrela raz, keď som mala tušenie, plus začal si telefón bravat všade zo sebou. Plus teda poslal mi jednu fotku a snažil sa zo mňa urobiť idiota. Vtedy som sa pozrela
@anonym_autor no rozhodne nič pred ním (ani mimo neho) NEKONTROLUJEM 😀 proste je mužov mobil bližšie k mojej ruke, tak si ho odblokujem a nastavím minútku na ryžu. Alebo z jeho mobilu zavolám svojej sestre, lebo sa mi nechce ísť po svoj. A napríklad muž koľko krát leží na gauči, je tam hodený môj mobil, tak scrolluje reelska na Instagrame. Neotvárame súkromne konverzácie za účelom “kontroly”. Keď mi občas napríklad vyskočí správa od muža čo nepozná, tak sa normálne opýta že kto to je a prečo mi píše, ja mu odpoviem a tým konverzácia končí 🤷♀️ ale mne by veru bolo divné keby chorobne skrýval telefón
My mame pristupy obaja. Aj si sem tam do mobilu chodime, zavolat, pouzit fotak a pod.. Ale, reapektujeme si svoje sukromie. Ja nikdy necitam, co si s kym vypisuje a ake stranky navstevuje. Ci to robi on, neviem? Ale, je mi to srdecne jedno. Nemam co tajit, tak nech pokuka, na ake stranky chodim. 🙈🤣Ja to nerobim, niekedy nemam cas ani na vsetky svoje aktivity
Ak by ti ho normálne dal do ruky a mal ho voľne položený a nepotreboval by s ním ísť aj na WC tak nemáš potrebu ho podozrievať a lustrovať.
Ale už to čo povedal, že by si ho veeeeľmi sklamala je fakt, že niečo má za ušami.
Dovera sa musí vybudovať, ako máš byť spokojná, šťastná, milujúca keď ten človek ti nedá pocit, že tej dovery je hoden.. dal ti stopku aj na posratý mobil, veď nechceš jeho heslá k bankovému účtu..
Skús mu to vysvetliť a povedať, zober mobil a uvidíš reakciu hneď a aj budeš vedieť na čom si
Poviem ti moju skusenost. Na zaciatku vztahu sme si doverovali. Mala som pristup k jeho telefonu ale nevyuzivala som ho. Obcas mi sam on od seba ukazal aha pozri napisala mi ta a ta, odpisal som jej to a to a chcem aby si o tom vedela. Bola som az prekvapena, aky bol. Lenze casom sa to zmenilo. Zacal si vypisovat s inymi, zacal skryvat mobil, chodit s nim vsade, este aj ked spal ho mal pod vankusom aby som sa donho nedostala. A proste zena citi, ked je nieco zle. Podarilo sa mi donho dostat raz ked kosil dvor a samozrejme som tam nasla aj to co som si nevedela predstavit. A nehanbim sa za to, ze som mala nutkanie pozriet mu tam, neviem preco sa za to odsudzuju zeny pretoze si myslim ze ked nie je podozrenie, nie je dovod tam pozerat ALE ked uz tam zena ide tak na to ten dovod ma a caka ze tam nieco najde a len si to chce potvrdit. Cize nie zena je ta ktora urobila zradu ze si dovolila ist do sukromia a “narusila doveru” ale muz, ktory dal dovod
@anonym_autor
Ak frajer nic zle nerobí, nemá čo skrývat.
U nas, my sme uz manzelia, nech sa páči, nech bere moj mobil... toto fakt sme s drahym nikdy neriesili. Sme predsa rodina. Sme si najblizsi na tomto svete.
Hrajú sa na dokonalých a chrumkavých a v tel sračky a blvajz. Treba vedieť s kým máš do činenia ešte predtým ako mu porodíš deti a naplánuješ budúcnosť, ide o veľa, to že budeš za stíhačku je oproti pokazenému zivotu teba a tvojich detí úplný prd.
@anonym_autor nie, nechodím mužovi do mobilu. Ani nemám prístup. Kvôli jeho práci. Jeho klienti vyžadujú bezpečnosť a ochranu údajov. Preto sa len tak neviem dostať do mobilu, či tabletu. Ale keď potrebujem, napr. tablet, tak nie je problém, aby mi ho odblokoval. Vie, prečo tam idem a vie, čo budem robiť. Ja to akceptujem, lebo z mojej práce viem, čo je bankové tajomstvo a prečo sa má dodržiavať. On do môjho prístup má, ale nechodí, lebo si nevie zapamätať môj kód. 😁
No ja som prelustrovala parkrat a prisla na neveeRy
Ja som žila v klamstve a preplakala noci, dni, týždne. Už by som také trápenie nezniesla.
Nie, že partner mi povie, že by som ho sklamala🙄 narovinu poviem, mobil na stol, ak nemáš čo skrývať ideme ďalej, inak dovi.
Pozrela a bola som veru prekvapena veľmi negatívne a bol rozchod😅 ale samozrejme keď chlapa sa priamo opytas to svetec a poza chrbát niekto iný aj taká je skúsenosť niekedy
Ako citam vyssie komentare, tak partneri maju vzajomne otvorene pristupy k mobilu. My to tak proste nemame, sice svoje hesla pozname. On ma pristup k mojmu pc, pouzivame ho spolocne napr. ked si ideme pozriet film a on ho hlada. Ale sukromne veci na nom nikdy neriesi. Mne sa nenaskytne prilezitost zobrat do ruky jeho zariadenie proste nikdy. Mozno aj to mi sposobuje trosku podozrenie. + asi aj tie skusenosti z minulosti.
@anonym_autor maš nejaký dôvod, pozrieť mu do mobilu? Ak by som mala na niečo podozrenie tak to urobím
vôbec nie, mám svoj mobil. jedine že mi otočí sám a že pozri ...

Asi pred 25 rokmi🤣🤣 som sa chodila" hrat hada" na jeho novu vypeckovanu nokiu 3310 - tak som si precitala aj trapne spravy od kamosov- a odvtedy radsej nechodim🤣🤣