icon

Pozeráte partnerom do telefónov?

23. mar 2025

Ahojte, divate sa svojim muzom do mobilov? Myslim tak ze s kym si pisu a podobne. Ja o svojom viem ze predtym si vypisoval s velmi vela zenami a zistila som ze s nejakou koketoval aj asi 2 mesiacr po tom co sme sa dali dokopy....akoze nemyslim si ze by ma podviedol ale ja odo dna kedy sme sa dali dokopy som nemala oci pre nikoho ineho, ani som si s nikym nepisala. Beriem to ako podraz

Strana
z2
domkakvet
23. mar 2025

Co beries ako podraz, ze si pozrela do telefonu, alebo ze koketoval? Podraz je to, ze koketoval.

majlo1234
23. mar 2025

Ano, a on o tom vie😆

autor
23. mar 2025

@domkakvet ano, ze koketoval

svokrinjazykmonika
23. mar 2025

Áno pozriem kedykoľvek, vie o tom. On mne nie ale keby chce môže hocikedy. On si správy ani nesleduje, ja ho veľa krát upozorním nech niekomu odpíše že je to niečo dôležité. Za 13 rokov si so žiadnou ženou nepísal. Za to môj bývalý bol presný opak, ten bol expert písať "kamarátkam" 🙄

euka210
23. mar 2025

Pozeram sa, aj niekedy pisem miesto neho ked soferuje, volam, dviham telefon 😁 ...ale nehrabem sa mu v telefone...moj ma dost jednej zeny a deti, naco by si hladal este dalsiu 😁😁😁

t1nusa
23. mar 2025

nemám dôvod liezť mužovi do telefónu

vroni
23. mar 2025

Nepozeram ja jemu a ani on mne. Nevidím dôvod.

pl2y
23. mar 2025

My tiež mame pristup jeden druhého do telefonu, ale nepozeráme si správy..Max tak fotky, internet, navigácia..myslim si, že kto ma vo vztahu problém nechať druhemu telefon v ruke, tak je tam problém a bolo by mozne niečo najst..my ale obaja s manzelom mame nazor, že nevera je všetko čo robis s tým, že nechceš aby to ten druhý zistil..takze u nás už aj pisanie si správ, ktoré nechceš, aby druhý videl..každý ma inú toleranciu

enmery
24. mar 2025

Tu asi ani tak nejde o telefón, ale jeho snahu o iné ženy. Akože keby ste boli von a začal by pri Tebe baliť 30 žien, ty by si mu večer aj tak urobila fajku mieru a ideme spať?
Pozeranie do telefónu je fakt Tvoj najmenší problém.

renesance80
24. mar 2025

telefon mojho muza bol aj mojiim a opacne ,bezne som volala cez jeho mobil alebo dvihala jeho hovory a opacne , tyn padom nebolo co riesit, skryvanie a heslovanie mobilov ma nejaky ten dovod

vlastakubi3
24. mar 2025

Nepozerám vôbec, len sa ho niekedy spýtam čo tam tuká alebo pozerá. Či mi odpovie pravdu neviem🙂) Inak do jeho telefónu nemám prístup má tam prístup na rozpoznávanie tváre. Do môjho vie heslo ale nechodí tam.

Strana
z2