Požiadavky muža
Ahojte zaujíma má názor …máte frajera s ktorým sle ešte nebyvate každý má nejake záľuby a jeho záľubou je tak futbal asi ako u väčšiny mužov trávi tým veľa času a v podstate mi ide o to že mi vyčíta že sme malo spolu ale nejaký plnohodnotný čas sa nedá tráviť lebo sa všetko preisposobuje futbalu tak si riešim voľný čas po svojom ako čakaním kedy mu skončí program ide o to,že nie raz mi tak zahlásil či ho večer budem čakať doma keď sa mu uraci prísť alebo či za ním prídem keď skončí svoje seansy… nemám problém s jeho koníčkom ale tým že sa cez víkend nedá nič robiť lebo futbal … a celkovo mi to príde drzé žiadať aby ho frajerka čakala doma ako poslušný pes keď on sa kdesi odpadli na vyše 10hodin ..a ešte sa čuduje prečo som neprišla a co je na tom zle … mám na to ja nejaký blby pohľad alebo co by ste mu povedali? Lebo takto zbehne napr sobota že je k dispozícii max do 11-12 a v nedeľu sa tiež pozerá futbal takze to sa tiež z domu veľmi nevzdiali…
Ako to máte vy ženy ktoré máte mužov takto futbalom posadnutych
Šport pre totálnych dementov. Poznám ženu, ktorá takto prežila 30rokov po boku chlapa s ktorým v zivote cez víkend nikde nebola 😀 spomienky na deti tiež nemá žiadne, lebo cez týždeň bol v práci a v sobotu nedeľu na futbale po futbale s ozranmi alebo pred TV.
DIEVCA UTEKAJ A NEOBZERAJ SA
Ja by som to, ako ženatý muž, teda s praktickými skúsenosťami, zhodnotil takto: v čase chodenia sa muž javí najlepšie z celého obdobia vzťahu - t.j. kedykoľvek neskôr to bude (keď opadne zamilovanosť, keď prídu stresy a ťažkosti s živením rodiny a výchovou detí atď.) už len horšie, nanajvýš rovnaké.
Preto, ak ti jeho správanie vadí teraz, choď od toho, nemá to perspektívu! Žiaľ...
No, ja to môjmu tolerujem, je to jeho záľuba, je v tom dobrý a "vypne" pri tom pri každodenných povinnostiach. Čiže 2x do týždňa tréning + nedele zápas (zvykla som si), Teraz je aj vo vedení klubu (ďalšie povinnosti). A cez školský rok trénuje aj žiakov, čiže 2x tréning a niekedy v sobotu zápasy....čo už
Rozviedla som sa s ním. 10 rokov som bola verným psíkom na kazdom zápase ( je rozhodca) , sedela na tribúne a čakala. Keď som chcela byť s ním, takto som to riešila.....už nikdy viac......
Presne to iste mam. Poslednych par dni je doma dusno a nalada na bode mrazu, lebo teraz az do jesene NEBUDE FUTBAL. Kazdy rok ked skonci futbal na leto tak sa ruca svet. On nema nic okrem futbalu, cely volny cas mu zamestnava len futbal. Nechapem tuto posadnutost, civiet hodinu a pol na to, ako niekto beha za loptou.
On ho len pozerá? Ja že aktívne hrá pomaly za Slovensko.
No chlap by si mal pomaly určiť priority a budeš vedieť na čom si.
@katarinka89 toto som aj ja robila, či tréning, či zápas zakaždým som tam bola, pozerala sa, ale keď som ja chcela aby so mnou niekam išiel alebo čosi, tak to sa mu nechcelo, zakaždým si našiel niečo lepšie na robotu, tak som to vzdala.
No bud sa s tým zmieriť alebo rozísť. Lebo ani pri deťoch to nebude iné. Ja by som si už na to dala veľký pozor. Lebo k futbalu patrí aj pivko a pizza po zápase. Pravidelne u nás hučí štadión telky... a ver že čo poznám viac futbalových manželiek, tak všetkým to vadí, ale chlapi to vôbec neriešia...
@piece no takto nejako to je aj u nás … resp scenár sa zasa opakuje a cez najkrajšie dni keď sa ešte čo ta dá robiť spoločne je v hlavnej úlohe futbal a cez zvyšný Upršaný deň mám prísť k nemu a byt zatvorená doma …
@katarinka89 tak to nezávidím ,život s rozhodcom musel byt zaberak… toto je na mna veľa a to sa viac menej bavím o víkende kedy má pracujúci človek najviac času a aj tak je nikde inde pritomny
Uprimne ,,, ak nie je aktivny hrac,, rozhodca,, sponzor ci fut. funkcionar,,,, naozaj nevidim dovod, aby tak intenzivne prezival tieto fut. zapasy, ... jasne, ak je fanusik, fajn odtial potial,, ale snad by mal vediet zdravu mieru,,,, 🙂..... inak mi to pride ako celkom slusna ulievaren od rodiny a povinnosti,,, ...
Preháňa to riadne a futbal je pre neho dôležitejší ako ty. Sama si zrataj, akú to veští perspektívu vzťahu.

👏👏 uvazujes dobre a zdravo dufam ze skoro bude ex