icon

Poznali ste nenápadného muža s milenkou?

15. máj 2024

Myslim takeho,na ktoreho by to nikd ly bikto nepovedal.

stellarstar
•
15. máj 2024

Oprav si tie chyby lebo sa nedá z toho pochopiť čo chceš

sissy27
•
15. máj 2024

poznám viacero mužov, ktorí sú absolútne neatraktívni a predsa sú neverní... podľa mňa to často pramení z nízkeho sebavedomia, že si tým potrebujú niečo dokazovať. Alebo proste využijú každú možnosť, čo sa naskytne.

autor
•
15. máj 2024

@sissy27
@stellarstar prepac,myslim takeho,ze by to nanho nikto nikdy nepovedal

mikitilik29
•
15. máj 2024

@stellarstar nechápeš slovu ťuťmak? 😃

autor
•
15. máj 2024

@mikitilik29 ona skor nechape tomu koncu,tam mi uslo par pismenok.😆

autor
•
15. máj 2024

@sissy27 fakt? A to kde si niekoho narazia? Na nete?

maxalla
•
15. máj 2024

Ano. Dokonca som nejaky cas bola neumyselne takou milenkou, kym som nezistila, ze dotycny ma rodinu, s ktorou sa nepochvalil. Fuj, je mi zle, len co si na to spomeniem.

lindous
•
15. máj 2024

Kamoška spávala s takým chalaniskom, strašný dobrák pôsobil byť a v mnohých smeroch aj naozaj bol, na prvý pohľad taký priemerný chlap... a teda potom zistila, že má vzťah na diaľku, takže s frajerkou sa videli len zhruba raz do mesiaca a teda ťahal to takto s dvoma

zmrzlinka2021
•
15. máj 2024

Je rozdiel "pôsobit ako dobrak" a "byt dobrak". Dobrak si zeny vazi, ten kto "iba pôsobi" si zeny nevazi.

zuzanka.zuzu
•
15. máj 2024

tak ale čo pre teba tutmak a neatraktívny, iná na ňom môže niečo vidieť... ja som takého mala kolegu, ženy ho neznášali, ja som na ňom mohla oči nechať lebo som sa v jeho prítomnosti cítila fantasticky ☺️ rovnaký humor, inteligentný, pozorný, milý... nebyť vydatá no neviem 😀

sissy27
•
15. máj 2024

kamoškin budúci exmanžel... inej kamošky otec... kolega v práci...
ako asi majú nejaké čaro, ale tak pre mňa plešatý, pupkatý, v hube cintorín, cítiť ho potom alebo zatuchlinou, prípadne slizký hlupáčik alebo kombinácia viacerých faktorov je úplne že no-go (ak teda nebudeme zdôrazňovať fakt, že už manželku má). Na druhej strane niektoré tie milenky som videla a rovnaká kategória. Proste na každú dieru sa záplata nájde, no...

reanda
•
15. máj 2024

@zmrzlinka2021 naozaj dobri ludia malokedy posobia ako 'dobraci' 🙂

amelie2017
•
15. máj 2024

Poznala som 2, jeden taky tutmak, ako palica do fazule, kde ho postavis, tam bude, vyzeral, ze ten by sa ani na druhu nepozrel a predsa.
Druhy sice ani tutmak, ani dobrak, ale neskutocne skaredy, ..a aj tak to tahal s viacerymi. A to mali obaja oficialne partnerky naozaj krasne zeny.

liliana8
•
15. máj 2024

Ano

stellarstar
•
15. máj 2024

@mikitilik29 to áno ale z príspevku som sa z tých chýb nevedela vysomáriť že čo sa pýta

katka708
•
15. máj 2024

Ja poznám mladý manželský pár. Obaja do 30r. Bola som im na svadbe. Rok som si o tom chalanovi myslela aký dobračisko, až moc milý, ochotný. Vzhladovo priemer. Okolie co ho nepoznalo si myslelo ze je no 100% gay. No a hľa par mesiacov po svadbe veselo podvádza svoju krásnu manželku. A to by som predtým dala za neho ruku do ohňa

januska12323
•
15. máj 2024

Podvádzať môže každý a za nikoho okrem seba sa nemôžeš zaručiť.

anna777115
•
15. máj 2024

@januska12323 Ani, za seba, lebo nevieš, ako sa zachováš a ako budeš reagovať o päť rokov v určitej situácii. Môžeš sa vyjadriť len v túto danú chvíľu.

wiwi28
•
15. máj 2024

Áno poznám a bol to pre mňa šok lebo toho dotyčného som celý čas vnímala ako ťuťmáka. V tomto konkrétnom prípade si s milenkou aj zamiesili na bábo a jeho partnerka si momentálne vyčíta, že to určite spravil preto lebo ani syna mu nevedela prirodzene porodiť a pod... Ja nie som veľký moralista, ži a nechaj žiť, ale z tohto je mi na grc...

liz_lemon
•
15. máj 2024

moj muz ma spoluziaka z VS, o ktorom mi vzdy hovoril, kolko zien mal, zenaty s jednou, dieta s inou, zivotna laska zase nejaka ina, a pomedzi to x dalsich, a ked som ho videla, skoro som odpadla, absolutne na to nevyzeral, ziadny Casanova, skor podpriemerny vzhlad, asi mal nejaky dar reci, ze ich vedel ukecat

lenicka298
•
15. máj 2024

Áno poznám pár takých. Jeden napríklad pôsobi ako totálne tupelo. Nesoferuje, lebo sa boji, oblieka sa ako z praveku, šmochce ked kráča, každý večer chodi do kostola. 2 deti, manželka, a narazil si inú. Keď to cele prasklo, nikto tomu nechcel veriť 😀 alebo druhý strašne nesympaticky, tučný, spotený, slizký. Keď sa ma snažil "zbalit" a videla som tie kropaje ako mu tečú z čela, gombíky na košeli na pupku rozopnute, cely prepoteny, slizke reči no fujjj striasalo ma. Ma manželku a 2 deti. A mal toľko mileniek z dediny že nechápem...jedna sa kvôli nemu aj rozviedla🙈

liusa82
•
15. máj 2024

áno suseda mala takéhoto ťuťa.Už som to tu tuším aj písala.A načapala ich priamo v posteli ked prišla prv z roboty domov.On vyzerá že nevie do 5 narátať.Ani pri pozdrave ho nebolo počuť riadne.Doteraz neviem riadne ako znie jeho hlas 🙂No to vidíš na pohlad že mumák.Ale inak blbý nebol ako iq myslím.Aj dobrú robotu mal

mell27
•
15. máj 2024

Áno,ja som mala takého. 😃

katkati
•
15. máj 2024

Áno.

feb13
•
15. máj 2024

Poznala som dobraka, fakt slusne posobiaci muz, ludsky, chapavy, respektujuci aj velmi inteligentny, mal prestizne zamestnanie. Aj ked vyslovene pekny nebol (uz v tom veku 40+), ale velmi dobre si rozumel so zenami, takze bol oblubeny. Mal celkom atraktivnu manzelku aj deti. A 3-5 mileniek paralelne, celkovo pocas zivota vystriedal aj stovky zien. Sexualne zavisly na profesionalnej urovni, so vsetkym, co k tomu patri. Mozog uplne premyty sexom. 🤦‍♀️

astronaut321
•
15. máj 2024

Nie je ťuťmák, ako ťuťmák 😂 😂

domkakvet
•
16. máj 2024

Ano poznam.

maminkadeticiek
•
18. máj 2024

Ja ano.

marca12
•
18. máj 2024

Je uplne jedno ako chlap vyzera. Podvadza aj pohladny,aj krestan,aj skaredy,rapavy arogantny debil. Jedno maju ale spolocne. Su to primitivni chlapi. Poznam zeny,ktore si myslia o svojich drahych,ze su skaredy,ze ziadna by ich nechcela a predsa ich podvadzaju. Keby im aj povedali,ze su neverni,tak neuveria. Dalsi priklad. Chlap na tyzdnovkach,vsade chodi v robotnom obleceni a zena si mysli,ze ju nepovedie,lebo ved nie je obleceny....a cuduj sa,chlao veselo podvadza v zablatenych topánkach,spotenom tricku....