icon

Poznáte ľudí bez priateľov?

Dnes o 12:14
anonym_445cd2
Dnes o 12:20

Ano ale su to velmi komplikovane typy co vyuzivaju ludi

anonym_223b01
Dnes o 12:52

áno.

anonym_1ea1ef
Dnes o 12:57

Áno a nevidím na tom nič zlé. Veľa ľudí má introvertnú, resp. samotársku povahu. To, že niekto nemá kamarátov ešte automaticky však neznamená, že nemá ani životného partnera a deti 🙂. A keď je aj niekto úplne sám, i tak je to úplne normálny a plnohodnotný človek. Tak, ako to tebe môže prísť divné, tomu človeku zas môže tvoj životný štýl / povaha prísť podivná. Takže najlepšie, čo môžeš urobiť je nestarať sa do druhých ale hľadieť si svoje 🙂.

anonym_1661e0
Dnes o 13:02

@anonym_autor Áno poznám a nie je priateľ ako priateľ. Ja osobne si myslím že nemám priateľov ale len známych. Ako sa hovorí v núdzi spoznáš priateľa a to o nikom koho poznám nemôžem naozaj povedať....

natalka13
Dnes o 13:09

Nepoznam.

anonym_a05d6b
Dnes o 13:11

Ja nemam priatelov, ani ich nepotrebujem.

anonym_d84271
Dnes o 13:13

moj muz je taky...proste bol vzdy taky samotarskejsi...je ucitel a ma 2 deti a jednu zensku 😂

mirka_a_hrasok
Dnes o 13:18

Poznám a sú to väčšinou typy ľudí, ktorým to tak aj vyhovuje. 🙂 Iní by zase chceli, ale nechce sa im pre to nič spraviť.

anonym_1e94ad
Dnes o 13:18

Hej, seba.

stellarstar
Dnes o 13:26

Ja priznám nemám veľa kamarátok ale vieš čo? Radsej mať len dve tri kt sú ozajstné a úprimné ako desať a nejaké falošné.

anonym_5c473f
Dnes o 13:30

@anonym_autor väčšina z nás tam speje. Kedysi to bolo aj vekom, dnes už aj mladí nemajú naozajstných priateľov, len známych. Mobily, počítače, internet, AI a podobné vecičky nás menia, či chceme alebo nie.

anonym_5a330e
Dnes o 13:34

Ja som prišla o dve najlepšie priateľky, jedna zomrela pred 7 rokmi, a druhá v októbri minulého roka 😭, obe rakovina. Okrem nich mám pár kamarátok zo školy a dáke známe zo zamestnania, no vôbec sa s nikým nestretávam a ani mi to nijako nechýba. Mám úžasného partnera a dcérku, všetok voľný čas trávime spolu, výlety, víkendy....proste mi kamaráti nechýbajú...okrem tých dvoch, čo sú tu žiaľ už nie

nikoletta1712
Dnes o 13:45

@anonym_autor Ja mám priateľov, ale aj tak najradšej trávim cas osamote, dovolenky, výlety detto sama…Milujem svoju spoločnosť…

rozculena
Dnes o 13:56
@anonym_445cd2

Ano ale su to velmi komplikovane typy co vyuzivaju ludi

@anonym_445cd2 tak to si na veľkom omyle

klara546
Dnes o 14:09

Áno ja som taká. Odjakživa milujem samotu. Nikdy som sa s nikym nechcela kamarátiť ani sa s nikým nestretavam. Mám muža, deti a to mi stačí k životu.

zanka777
Dnes o 14:24

@anonym_autor áno poznám dôverne. Seba 😁mám známych ľudí rodinu kolegov atď ale priateľov žiadnych a tak mi to aj vyhovuje

anonym_be29db
Dnes o 14:38

Ja som tiez bez kamosiek.. Mam 26 rokov a holt, sa to tak rokmi a zaujmami vyvrbilo, ze uz aj s tou jednou, ktora mi bola od detstva blizka, sa to rozpadlo. To ma velmi mrzelo, ale boli tam veci, pre ktore som si povedala, ze viac kontakt udrziavat nebudem. Mam ale uzasneho partnera, napnujucu pracu, vo volnom case vela aktivit.. ja som ten typ, ze viem si vzdy nieco najst, nikdy sa nenudim. Takze uprimne ani nevnimam, ze kamosku nemam a nebudem klamat, vzhladom na skusenosti, nemenila by som.

anonym_f8b640
Dnes o 16:16

Tu je ale rozdiel, ci sa clovek sam rozhodne byt bez priatelov (napr.introvert, prirodzeny samotarsky typ cloveka, alebo clovek, ktoremu staci len rodina). Je to ich rozhodnutie a je to v poriadku. Nie sme tu na to, aby sme posudzovali takych ludi ci je to OK, alebo nie.

Alebo ide o ludi, ktori jednoducho stracaju, nemaju priatelov, kvoli svojen osobnosti/povahe (tu poznam 2 ludi: jedna si ludi od seba odhanala skrz to, ze mala tendenciu vyuzivat ich, klamat, manipulovat, ohovarat, vyzadovat pozornost, jednoducho vsetko toxicke-hold dotycna ma urcite poruchu osobnosti, ina ani nevie byt. Ale ma muza ktoremu to "akoze nevadi" 😃. A poznam este 1 cloveka, ktory je tak silno zatrpknuty negativista, antivaxer ktory si deli ludi na zaockovanych/nezaockovanych, mysliac si o sebe ze on zozral vsetku mudrost sveta a snazi sa svoje nazory vtlacit do hlav druhych, a ked mu hocikto druhy nastavi hranice, prip. si stoji za vlastnym nazorom, zacne ho ponizovat, vulgarne mu nadavat a pod., Dotycny zije sam uz vyse 15r., vlastne ani s rodinou sa nebavi, bol sice z velkej partie ked sme boli mladí, ale teraz uz skoro s kazdym pretrhol kontakt, teda ludia sa mu vyhybaju - nikto nema zaujem sa akokolvek s nim stretnut ci komunikovat.

1sally12
Dnes o 17:12
@anonym_1ea1ef

Áno a nevidím na tom nič zlé. Veľa ľudí má introvertnú, resp. samotársku povahu. To, že niekto nemá kamarátov ešte automaticky však neznamená, že nemá ani životného partnera a deti 🙂. A keď je aj niekto úplne sám, i tak je to úplne normálny a plnohodnotný človek. Tak, ako to tebe môže prísť divné, tomu človeku zas môže tvoj životný štýl / povaha prísť podivná. Takže najlepšie, čo môžeš urobiť je nestarať sa do druhých ale hľadieť si svoje 🙂.

@anonym_1ea1ef perfektne napísané👏 stotožňujem sa. Sama som taká a vyhovuje mi to✌️

anonym_7c1d42
Dnes o 17:16

ano. moj syn je auti a nikdy nemal, ani nebude mat priatela, nikoho

billy_jean
Autor odpoveď zmazal
anonym_76d59a
Dnes o 18:46

@anonym_autor Nepoznam. Resp, poznam len jedneho a je na to dovod. Nie je vacsi red flag u cloveka nez to, ze nema nikoho blizkeho.

autor
Dnes o 19:20
@anonym_76d59a

@anonym_autor Nepoznam. Resp, poznam len jedneho a je na to dovod. Nie je vacsi red flag u cloveka nez to, ze nema nikoho blizkeho.

@anonym_76d59 a nemôže sa za blízku osobu považovať aj člen rodiny ? Napríklad mama alebo brat ?

anonym_c669bc
Dnes o 19:26

ja nemam priatelov ale chcela by som. Prestahovala som sa koli manzelovi 15 rokov dozady na druhy koniec repubmiky a uz som nebola schopna najst si priatelky. Aj ked som velmi chcela. No co uz, zmierila som sa s tym. Akoze zname mam….. ale spriaznenu dusu nie.

sulavikova
Dnes o 19:27

@anonym_autor áno, poznám. A vyhovuje mi to.