Poznáte mladých, ktorí dostali nehnuteľnosť?
Máte niekoho takého v okolí, kde rodicia kúpili svojmu potomkovi nehnuteľnosť?
Nemyslím, že sa niečo podedilo v rodine cez babku, dedka, tetu.
Ako vnímate takých ľudí, ak by ste sa to dozvedeli, že vlastnia nehnuteľnosť s hodnotou 150 000 eur a viac?
Veľmi veľa ľudí mam takých v okoli
A aký je rozdiel, či sa to podedilo, alebo či rodičia kúpili?
Ako vnímam takých ľudi... V podstate im prajem ze mali ľahší štart do života. A čo mi na nich vadí (ale nie Všetcia su takí keď potom idú dávať rozumy a pohorsuju sa preco ten alebo onen ešte nemajú v tom ci onom veku vlastne bývanie, ale takých jedincov poznám len pár, ti ostatní sami povedia ze si cenia ze mali ľahší štart a ze nie každý to ma tak)
a neda mi- jededen stary vtip- keby nebolo zavisti, stacila by jedna pi** pre celu dedinu....🙂
ja skor nerozumiem rodinam-mladym ludom, ktori si s 2 detmi prenajimaju v krajskom meste 2i. byt, a to dlhodobo, platia cca 500 e za prenajom, byvaju takto 6 r. , medzitym si spravia 3. dieta, a nasledne im to nevychadza a vratia sa do hornej dolnej k rodicom, kde nie je dostatok priestoru ani na detsku izbu, po nich prisla dalsia rodina, s 2 detmi, tahaju to 3.rok, ustavicny krik a hadky, tak ako v 1. rodine, pre peniaze, zavis voci susedom-lebo druhi maju svoj byt, auto, a furt dookola, vsetko je pocut...o com sa hadaju...neskutocna zavist...deti chodia do skoly, skolky, ja sa vsak pytam, co robia oni preto , aby sa z tejto situacie vyhrabali...len proste 3 roky zavidia, a pokracuju dalej...
Skor sa stretavam s tym, ze byt parti rodicom, ale deti mozu byvat bez najomneho a platit len "energie". Tiez by sme to radi tak mali pre nase deti. Pochybujem, ze budeme tak prachati, ze budeme vediet rovno darovat 🫣. Z dochodku asi nevyzijeme.
Áno
Keď ťa mrzí správanie kolegov, tak ju nejako podpor. Aspoň medzi 4 očami.
Áno. Poznám (blízka rodina) a v oveľa vyššej cene ako 150000 a čo je na tom? Aj moje deti dostanú k dispozícii, keď budú potrebovať.

poznam a neriesila by som to, keby neslo o surodenca, jedneho.. ostatni dostali velke h*** na start do zivota :DDD cize rieism iba ak sa to mna tyka, inak si nemyslim nic a ani nezvyknem zistovat kto ako nadobudol byvanie, alebo auto alebo cokolvek.