icon

Poznáte ženy, ktoré sa viackrát vydali?

23. jún 2023

Poznáte vo svojom okolí veľa žien, čo sa vydali 3-4 a viac krát?

liljana
23. jún 2023

Tzv. nepoucitelne? Alebo su to cierne vdovy, co najskor pochovaju manzela a potom sa vydaju znova?

kaktusik007
23. jún 2023

autorka, nepoznam, ale dufam ze budem jednou z nich.
@liljana nie ze nepoucitelna -- skor stale dufajuca v vdovsky dochodok, predsa len, statistika nepusti, zeny ziju dlhsie 😀

liz_lemon
23. jún 2023

autorka asi nemysli vdovy, ale take co sa rozvadzaju
@kaktusik007

pribinak
23. jún 2023

Poznám, vydala sa 3x. Ale žiadny s ňou nevydržal. Rekord bol tuším 4 roky trvajúce manželstvo

autor
23. jún 2023

Myslím také, čo sa rozviedli a zase vydávali, aj viac ako 3 krát.

kaktusik007
23. jún 2023

@liz_lemon ved chapem, som 2x rozvedena a preto hovorim ze to tretice to uz na tu vdovu dotiahnem :-P

zuzubb007
23. jún 2023

Ked sa rozvedie zena 3 x tak dakde je problem a zjavne v nej, zbytocne je 4 x lebo to vzdy skonci rovnako nechapem toto saskovanie, ale poznam taku co ma 3 deti z tromi a ani s jednym nieje tomu sa vravi porucha

la_dolce_vita
23. jún 2023

v našej rodine je maximum 2x vydatá aj rozvedená, pikoška je teta, ktorá to absolvovala s jedným mužom 🙂

la_dolce_vita
23. jún 2023

@kaktusik007 si šikovnejšia 🙂... mňa si môj zarytý starý mládenec nechce zobrať 🙂

andrejka2424
23. jún 2023

Poznám, ale nie je celkom pri zmysloch. 4 deti, non stop na antidepresívach. Jeden y tých manželov bol fakt dobrák, ten posledný cigoš, prepnutý podobne ako ona.

athom
Odpoveď bola odstránená
athom
Odpoveď bola odstránená
vroni
23. jún 2023

Veľa nie ale poznám.

zuzana9393
23. jún 2023

@kaktusik007 parádny prístup 😆

zuzinka888
23. jún 2023

Vravi sa ,ze 2x do toho isteho💩 nevstupis. Ist 3x cestou rozvodu a toho vsetkeho?? Este pri nestastnici co ovdovela by som pochopila ale toto nie.

bessie12
23. jún 2023

taku zenu nepoznam, ale chlapa ano. Bol 4x zenaty a teraz ma alebo aspon predtym mal o cca 30 rokov mladsiu partnerku.

kaktusik007
23. jún 2023

@zuzinka888 pri tretom manzelovi uz do toho ides so spisanym zavetom (aby nahodou nededil a neukratila si vlastne deti) a rovnako si das sakra pozor uz na majetok

lenka.25
23. jún 2023

Poznám , ale vždy skôr smutne priebehy sú to . Nie sú to ženy , čo nevedia čo so sebou .
Napríklad prvá ovdovela ako 22 ročná , v tridsiatke sa rozvadzala lebo z jej muža sa stal alkohol a gambler a tesne po štyridsiatke opäť ovdovela . Každá z nás chce byt šťastná , len s niekým sa život “nemazná “ 😔
Takéto žeby s podobnými životmi poznám 3

cookie29
23. jún 2023

Liz Taylor to tusim zvladla 7 krat

sense
23. jún 2023

Kamaratkina Mama 4x. A preto sa kamarátka ani po treťom požiadaní o ruku nevydala. Aspoň ona to tak zdovodnuje

majamat
23. jún 2023

poznam jednu, len nevie, ci to boli vsetko manzlstva. ma 3 deti a kazde ineho otca. dalsim 2 deti nedala. teraz je asi sama.

jakoma
23. jún 2023

Kamoskini rodicia boli obaja 2x rozvedeni, ked ona otehotnela po kratkom "vztahu", vzali sa, rozviedli (treti krat) a potom aj tak spolu dozili (on bol o dost starsi), lebo ona nemala kde byvat

babulkomale
23. jún 2023

Ano poznam jednu co je tretikrat, ju chapem ze sa snazi, lebo prvy bol zamlada a kratko, druhy cudzinec co ju vyuzil na viza a v detskej izbe u matky jej urobil dve deti, ale koho nechapem je ten treti, co si ju dotiahol k svojim dvom pubertakom a snazili sa hrat na rodinku.
Oni sa tvaria ako guruovia, davaju sebazlepsujuce statusiky, poucne videjka, promlouvajií hříšníkům do jejich černých duší 😃
Ale mne sa vzdy pred ocami zjavilo ako sa tam hontrla na nom v tej detskej izbe u mamy a musela som sa strasne smiat a nedalo sa to brat vazne, tak som si ju musela dat prec z priatelov 😂
A to rozpravala aky je on vzdelany a z dobrej africkej rodiny. Nuz ale ona mala nieco viac, status EU obcianky a ziadanu davku naivity.
Ktovie ci uz skoncila s trofejami...

4stanka4
23. jún 2023

Manzelova teta je vydatá 3x, prvé 2 razy sa vydávala mladá, potom emigrovala a tam si nasla manžela a s ním je už veľmi dlho.