Poznáte ženy, ktoré sa viackrát vydali?
Poznáte vo svojom okolí veľa žien, čo sa vydali 3-4 a viac krát?
autorka, nepoznam, ale dufam ze budem jednou z nich.
@liljana nie ze nepoucitelna -- skor stale dufajuca v vdovsky dochodok, predsa len, statistika nepusti, zeny ziju dlhsie 😀
autorka asi nemysli vdovy, ale take co sa rozvadzaju
@kaktusik007
Poznám, vydala sa 3x. Ale žiadny s ňou nevydržal. Rekord bol tuším 4 roky trvajúce manželstvo
Myslím také, čo sa rozviedli a zase vydávali, aj viac ako 3 krát.
@liz_lemon ved chapem, som 2x rozvedena a preto hovorim ze to tretice to uz na tu vdovu dotiahnem :-P
Ked sa rozvedie zena 3 x tak dakde je problem a zjavne v nej, zbytocne je 4 x lebo to vzdy skonci rovnako nechapem toto saskovanie, ale poznam taku co ma 3 deti z tromi a ani s jednym nieje tomu sa vravi porucha
v našej rodine je maximum 2x vydatá aj rozvedená, pikoška je teta, ktorá to absolvovala s jedným mužom 🙂
@kaktusik007 si šikovnejšia 🙂... mňa si môj zarytý starý mládenec nechce zobrať 🙂
Poznám, ale nie je celkom pri zmysloch. 4 deti, non stop na antidepresívach. Jeden y tých manželov bol fakt dobrák, ten posledný cigoš, prepnutý podobne ako ona.
Veľa nie ale poznám.
@kaktusik007 parádny prístup 😆
Vravi sa ,ze 2x do toho isteho💩 nevstupis. Ist 3x cestou rozvodu a toho vsetkeho?? Este pri nestastnici co ovdovela by som pochopila ale toto nie.
taku zenu nepoznam, ale chlapa ano. Bol 4x zenaty a teraz ma alebo aspon predtym mal o cca 30 rokov mladsiu partnerku.
@zuzinka888 pri tretom manzelovi uz do toho ides so spisanym zavetom (aby nahodou nededil a neukratila si vlastne deti) a rovnako si das sakra pozor uz na majetok
Poznám , ale vždy skôr smutne priebehy sú to . Nie sú to ženy , čo nevedia čo so sebou .
Napríklad prvá ovdovela ako 22 ročná , v tridsiatke sa rozvadzala lebo z jej muža sa stal alkohol a gambler a tesne po štyridsiatke opäť ovdovela . Každá z nás chce byt šťastná , len s niekým sa život “nemazná “ 😔
Takéto žeby s podobnými životmi poznám 3
Liz Taylor to tusim zvladla 7 krat
Kamaratkina Mama 4x. A preto sa kamarátka ani po treťom požiadaní o ruku nevydala. Aspoň ona to tak zdovodnuje
poznam jednu, len nevie, ci to boli vsetko manzlstva. ma 3 deti a kazde ineho otca. dalsim 2 deti nedala. teraz je asi sama.
Kamoskini rodicia boli obaja 2x rozvedeni, ked ona otehotnela po kratkom "vztahu", vzali sa, rozviedli (treti krat) a potom aj tak spolu dozili (on bol o dost starsi), lebo ona nemala kde byvat
Ano poznam jednu co je tretikrat, ju chapem ze sa snazi, lebo prvy bol zamlada a kratko, druhy cudzinec co ju vyuzil na viza a v detskej izbe u matky jej urobil dve deti, ale koho nechapem je ten treti, co si ju dotiahol k svojim dvom pubertakom a snazili sa hrat na rodinku.
Oni sa tvaria ako guruovia, davaju sebazlepsujuce statusiky, poucne videjka, promlouvajií hříšníkům do jejich černých duší 😃
Ale mne sa vzdy pred ocami zjavilo ako sa tam hontrla na nom v tej detskej izbe u mamy a musela som sa strasne smiat a nedalo sa to brat vazne, tak som si ju musela dat prec z priatelov 😂
A to rozpravala aky je on vzdelany a z dobrej africkej rodiny. Nuz ale ona mala nieco viac, status EU obcianky a ziadanu davku naivity.
Ktovie ci uz skoncila s trofejami...
Manzelova teta je vydatá 3x, prvé 2 razy sa vydávala mladá, potom emigrovala a tam si nasla manžela a s ním je už veľmi dlho.

Tzv. nepoucitelne? Alebo su to cierne vdovy, co najskor pochovaju manzela a potom sa vydaju znova?