icon

Pozvali by ste muža na rande?

14. máj 2025

Ahojte pozvali by ste muža prvá niekam von? Mám 1 známeho poznáme sa z videnia , prehodíme pár slov keď sa stretneme, mám ho aj na FB. Mne sa celkom páči , je sám aspoň myslím , má 50 ja 40. Bezdetný, niejedy rozmýšľam či nie je gay ..pozvali by ste ho von ? Bude mi to trápne ak odmietne, alebo možno naozaj vedie iný život, lebo je dosť fesi, nechápem že nemá rodinu 🤷

Strana
z2
viestta
14. máj 2025

Vsak nemusi to byt hned rande, moze to byt hromadna akcia, kde mozte ist spolu. Napriklad tento tyzden je balonova fiesta v KE. Toto by bola celkom "nanapadna" zamienka

autor
14. máj 2025
@viestta

Vsak nemusi to byt hned rande, moze to byt hromadna akcia, kde mozte ist spolu. Napriklad tento tyzden je balonova fiesta v KE. Toto by bola celkom "nanapadna" zamienka

@viestta áno jasné nemyslela som rovno rande ale proste spraviť prvý krok

nin12345
14. máj 2025

Kľudne sprav prvý krok aspoň sa dozvieš prečo je pekný 50tnik slobodný a bezdetný. Náhodou to asi nebude si myslím

autor
14. máj 2025
@nin12345

Kľudne sprav prvý krok aspoň sa dozvieš prečo je pekný 50tnik slobodný a bezdetný. Náhodou to asi nebude si myslím

@nin12345 veď práve. Keď ho stretnem je milý pokecá a to je všetko. Z jeho strany nikdy nebol záujem spraviť nejaký krok. Je fešák upravený preto sa pohrávam s myšlienkou že možno je gay. Nemáme spoločných známych, pracovne je často mimo, nikdy neviem kedy je doma alebo kedy a kde ho stretnúť.

nin12345
14. máj 2025

No možno ani nemusí byť gej tam môžme byť kopu iných ,,problémov" ale za skúšku nič nedáš

autor
14. máj 2025
@nin12345

No možno ani nemusí byť gej tam môžme byť kopu iných ,,problémov" ale za skúšku nič nedáš

@nin12345 veď áno je taký tip ako to povedať uhladený, niečo ako Adelin Viktor a tiež nie je gay možno niečo z Peleho a ten je. Ťažko povedať 🤷 Mám dilemu či tým len nepokazim niečo alebo či sa nestrapnim.

nin12345
14. máj 2025

Ak je to gej určite to nebude vnímať ako trapas a určite sa mu to nestane prvýkrát

moonlight1210
14. máj 2025

Tiez by som skusila zistit, co ho bavi, a potom vymyslela nejaku akciu, kde by sa mi zisiel partak. A spytala sa ho, ci nema zaujem ist tam so mnou.

Ale bolo by dobre, aby to bavilo i teba. Lebo predstieranie zaujmu vzdy skonci blbo.

koniarova
14. máj 2025

Ako hovorí Jaro Slávik. Nevyskúšaš, nevieš. 😉

nikoletta1712
14. máj 2025

Určite áno, nikdy som sa nehanbila urobiť prvý krok…
Smelo do toho!

larisa
14. máj 2025

Skús to. Napríklad pozvať ho na kávu do kaviarne. Ale môže to odmietnuť na to bud pripravená. Môže sa stat ze pojde na kávu. Potom napíš ako to dopadlo.

ukgirls
14. máj 2025

ja som pozvala mojho von .. ale tam bol zaujem z oboch stran no on bol ten hanblivy ... bavili sme sa o jednej akcii (pracujeme spolu) tak som mu navrhla ci nepojdeme spolu a suhlasil ... uz sme spolu 6mesiacov a ja som ta raznejsia ..no to neznamena ze on nieje chlap ... 😀

eeffka
14. máj 2025

Normalne ho zavolaj na kavu a uvidis

kvadrinkaaa
14. máj 2025

Spravila by som prvy krok len v prípade, ze cítim z neho tiez záujem, ak je ľahostajný alebo neutrálny, tak vobec

sasa1310
14. máj 2025

ja neviem, ale keby chcel, tak ťa pozve už dávno. A úprimne? 50-ročný starý mládenec, nebude mládencom len tak lebo nemal šťastie. Ale však vyskúšaj

autor
14. máj 2025

Záujem necítim z jeho strany je taký normálny kamarátsky. Moc o ňom neviem skôr on o mne vie. On zo života moc neprezradí. Mám byť sama bez detí tri dni tak rozmýšľam že to risknem 🤷

luccija
14. máj 2025

Nie, ak by chcel dávno ta zavolá

autor
14. máj 2025
@luccija

Nie, ak by chcel dávno ta zavolá

@luccija áno aj to si myslím 🤷

koniarova
14. máj 2025

Jaaaj, zabudla si spomenúť dôležitý fakt. A to, že máš deti. Prirodzene ho možno ani nenapadlo,že by si mohla mať záujem. Prípadne on nemá záujem o ženu s deťmi.

domkakvet
14. máj 2025

Je to minimalne cudne, ale za skusku v tomto pripade nic nedas.

autor
14. máj 2025
@koniarova

Jaaaj, zabudla si spomenúť dôležitý fakt. A to, že máš deti. Prirodzene ho možno ani nenapadlo,že by si mohla mať záujem. Prípadne on nemá záujem o ženu s deťmi.

@koniarova on vie že mám deti aj že som nezadaná. Nemám maličké deti, už sú v puberte

ketrint
14. máj 2025

Normálne to skús!… Čo najhoršie sa môže stať? Že povie nie. To je nič. Takže vyskúšaj, aspoň Ta to nebude takto zožierať a ťažiť… možno odmietne, ale aspoň sa posunies ďalej, odputas.
Drz sa ✊🏻✊🏻💕

janickacrazy
14. máj 2025

No veď ho niekam pozvi, zato naozaj nič nedáš. Keď ťa odmietne, tak sa svet nezrúti. Sú aj hanblivi chlapi. Mala som takého kolegu, veľmi pekný, ale hanblivý, nikdy nepozval dievča na kávu. Že on sa nechá zbaliť, no prípad.

autor
14. máj 2025

Veď hej aspoň budem vedieť a nebudem si robiť ilúzie 🤷

sevrin
14. máj 2025

Však sa ho spýtaj: Si gay alebo pôjdeš so mnou na rande?

Myslím, že po tejto otázke budeš mať jasno.

mauduska
14. máj 2025

Ja som pozvala a nakoniec sme sa aj zobrali 🙂

autor
14. máj 2025
@sevrin

Však sa ho spýtaj: Si gay alebo pôjdeš so mnou na rande?

Myslím, že po tejto otázke budeš mať jasno.

@sevrin 🤣

autor
14. máj 2025
@mauduska

@mauduska tak super 👍

autor
14. máj 2025
@mauduska

@mauduska a ako si ho pozvala a kam ?

n3la
14. máj 2025

Jasné vyskúšaj to, teraz akurát také obdobie, že budú jarmoky, dni mesta atd. tam sa bude aj o čom baviť, dáte si vinko a uvidíš v čom je háčik 😊

Strana
z2