icon

Pozvanie na večeru

17. okt 2023

Čaute baby, idem sa podeliť s vami s mojím včerajším zážitkom. Po dlhej dobe som sa odhodlala ísť na rande. Chlap navrhol, nech sa stretneme o 18:00 a spojíme to s večerou. Tak som súhlasila. Dorazila som na rande, usadili sme sa a on sa ma pýta, budeme aj jesť? Tak mu hovorím, že ja si niečo dám, lebo som od obeda nejedla. ( keby som vedela, najem sa doma) Tak, že on nie je hladný, ale pridá sa... Ja, že ok. Opýtal sa ma čo som si vybrala.. Ja, že ešte neviem.. Pizza stangle, alebo lososa... Uzavrel to tým, že dajme si pizzastangle na polovicu, lebo ja nie som hladný... Mala som dosť, len sme sa usadili... prišiel čašnik a pýta sa, že aké? On, ze SLANINOVE.. ja, že ja slaninove nechcem, cesnakove.. a ten chlap, že tak urobte dve slaninove a dve cesnakove.. čašník, že to sa tak nedá.. tak nakoniec objednal cesnakove.. tak z večere boli dve pizzastangle z jedného košíka... 🤦🤦 Tak mi bolo trápne na úvod aj za neho. Posedeli sme dve hodiny. Pri platení som navrhla, že polku účtu zaplatím, ale nesúhlasil..Banujem, že som mu tam tých 10€ nehodia na stôl. Objednala som si kávu a džús a on sa ma spýtal, ty si si dala kávu? 😆🤦. Neviem či sa ešte ozve.😆😆.

Strana
z4
martul
17. okt 2023

A kde je ,,chyba alebo problém ". Že ste spolu jedli alebo že chcel slaninove či čo, len ja nechápem takto zrána 😊?

tamta
17. okt 2023

@martul no tak je to divný prístup od chlapa, ze pozve na 'veceru' ale na večeri už nie je ani tak hladný a nakoniec jej ešte chce zožrať polku stangli (kedze ona chcela predkladám normal porciu) a on navrhol, ze si ich dajú na pol 😃

Autorka, ano, za mna divne správanie ale ty musis vedieť, ci bol len v strese alebo je zgrlos alebo o co mu slo... Ak sa ti inak pacil, dala by som mu ešte jednu sancu.. Ak nepáčil, nemas co riešiť a lepšie pre teba 🙂

autor
17. okt 2023

@martul ,,problém,, bol v tom, že ma pozval na večeru a ja som od obeda nejedla. Moje posledné jedlo bolo 11:30. A pýta sa ma máš vybrané? A nakoniec zahlasil, že dáme si pizzastangle na polovicu, lebo ja nie som hladný.. Ja som mu povedala, že si niečo dám, lebo som jedla naobed... Prežila som to. Ja by som si tu večeru zaplatila.. Ale nechala som to tak, keď to on uzavrel tak, že nám stačia každému 2 pizzadtangle. Ja nie som tip čo využíva cudzí h chlapov.. Úprimne, ešte som sa čudovala, že chlap si hneď trúfa večeru, ani nevie či si budeme sympatický, či bude o čom..)

drake122
17. okt 2023

No čurák to bol... ale i tak, po cesnaku na večeru ťuťumuťu by asi nebolo.🤣

kvetinka75
17. okt 2023

no neviem, ale ak ma niekto pozve na večeru, tak tú si prestavujem inak ako pizza štangle.

tamitamitami
17. okt 2023

Toto by pre mňa bolo naozaj mega trápne a na ďalšie rande by som naozaj nešla....úplne vpohode by som si zaplatila polovicu (jasne je super keď zaplatí chlap).
Je naozaj trápne aby sa niekto takto správal lebo chce ušetriť mne osobne by to sympatické nebolo. Vybral za teba najlacnejšie jedlo a ešte ti aj polovicu zjedol 😂😂😂.

melanta
17. okt 2023

Urobila si chybu. Bola si hladná, pozval ťa na večeru, mala si si teda objednať normálne jedlo. Ja osobne by som sa s ním viac nestretla. Pozve ťa na večeru, povieš že si hladná, tak ti dá 2 pizza štangle a aj to pôvodne chcel príchuť podľa seba. Za mňa je to trápny úbožiak. Mal ťa pozvať na kofolu, keď nevie ako sa správať pri pozvaní na večeru. U mňa by skončil.

belllinka
17. okt 2023

A ty si nesvojprávna alebo nejaká ťuťka, čo sa nevie ozvať? Veď si si mala normálne objednať na čo si mala chuť,chlapovi povedať, že ti dve štangle nestačia dať si 4 štangle alebo lososa. 🙄

autor
17. okt 2023

@belllinka nie, predstav si, že nie som nesvojpravna tutka.. ja som nemala chuť sa s ním handrkovat.. proste som bola pozorovateľ..

autor
17. okt 2023

@melanta veď aj u mňa skončil. Nevedela som či si to rozmyslela, že sa do mňa ,,neoplatí,, investovať ani tá večera.. alebo bol fakt drzgros.. celý večer rozprával ako si kúpil motorku za 10000, pril u za 800€.. no motorka je jeho frajerka))

salome123
17. okt 2023

bože, to bol trapas ☹ asi ani z jeho strany nebude zaujem, inak by sa spraval viac galantne ☹

autor
17. okt 2023

@salome123 ja si myslím, že si chcel vyplniť len nudný večer.. na druhej strane sme tam sedeli 2,5h. Nejak sa nrzberal domov😆

1angelika
17. okt 2023

Bože ten je trápny až to bolí, strašné trápne správanie. Navrhne večeru a potom nie je hladný, ja by som asi povedala, že ale ja áno a išla by som domov...Neviem ako by sa správal k manželke po X rokoch keď ku žene na ktorú chce akože zapôsobiť sa správa takto...

slavka1988
17. okt 2023

Baby na čo sa tu hrame ? Nejde o to ,žeby si žena nebola večeru zaplatila sama ale bola pozvaná a on zrejme lakomec.,sak idu doma večeru príde najedeny Ok ale prečo sa montovať do jedla a Výberu pozvánke ženy ? No nech je aj zo zlata už len to ako sa správal bolo nevhodne a nemala by som viac záujem

kvetinka75
17. okt 2023

@slavka1988 tiež si myslím, mal nechať ju, nech si vyberie a keď on nebol hladný, nemal si nič dávať a hotovo. Ale čudné, že ženu pozve na večeru a sám príde najedený. Ke´d idem s niekým na večeru, tak sa zariadim tak, že aspoň niečo drobné si dám, nech neje ten druhý sám. Čo čakal?

kvetinka75
17. okt 2023

a to kde ste boli na večeri? Ešte keby ma v 16tich pozval frajer na ,,večeru,, tak pizza štangle OK, ale vo vyššom veku? Veď by to malo mať aj určitú úroveň nie? A ešte že na polovicu.
Si neviem predstaviť, keby ťa pozval ,,iba ,, na kávu. Dáme si jednu napolovicu?

martul
17. okt 2023

aha, jasné už som to pochopila. No na prvé rande a večeru to bolo teda žalostne málo, slabota.

grof_monte_christo
17. okt 2023

Najskôr som si myslela, že si spravila chybu a mala si trvať na svojom, ze ty si dáš plnohodnotnu večeru, ale fakt uznávam, že bolo dobré nechať ho sa prejaviť 😃. No, u mňa trapko a skončil by.

martul
17. okt 2023

@tamta je divný, mali si dať normálnu večeru. Keď nebol hladný mal si dať niečo ľahšie, už som to pochopila.

tamta
17. okt 2023

@kvetinka75 ale iba turka, hoci ona by chcela kapucino! 😃

kvetinka75
17. okt 2023

@tamta aj to bez cukru, ale ten je vlastne v cene, tak to by šlo🙂

babulkomale
17. okt 2023

Za mna trapko, uz by sme sa nestretli.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
slavka1988
17. okt 2023

@kvetinka75 no osobne by má to odradilo takéto správanie

sasitimi17
17. okt 2023

A inak ste sa o čom bavili počas večere?

wilkova
17. okt 2023

Autorka, neviem, koľko máte rokov...na mňa osobne pôsobíš rozumne, vyspelo, tak tipujem, že okolo 30. Ten vek spomínam len preto, lebo pred pár dňami som pozerala nejaký podcast s chalanmi /okolo cca 20 rokov mohli mať/ a ich názor bol, že keď chodia na rande tak 3x do týždňa, tak predsa nebudú platiť za každú 🙄🙄🙄 Že oni takto randia, moc sa ani nesnažia, aby to malo úroveň a potom si vyberú tú najlepšiu... Ja som asi stará korytnačka, ale nebolo by lepšie ísť na rande radšej len s tou jednou, o ktorú mám najväčší záujem a na tú sa snažiť zapôsobiť? (rečnícka otázka)
Tak takto asi rozmyšľajú dnešní muži. Veď idem, poobzerám si ju, nedám si záležať ani na nejakom základnom slušnom chovaní, počúvať ju budem len tak na jedno ucho, pochválim sa, čo všetko mám...
No proste, kašli na neho 😉

autor
17. okt 2023

Jaj baby pobavili ste ma😆😆. Ja neblokujem nikoho, príde mi to detinské, niekoho zablokovať. Bavili sme sa o práci, deťoch, a on rozprával o bývalej frajerke ako jej musel chodiť pomáhať na dom a zaprisahal sa, že už nikomu nebude pomáhať, ani kolegyniam.. No myslím, že som diskvalifikovaný tým, že žijem v dome.. 😆😆. Takže ma dal do brazu, že on ma motorku, dovolenky neznáša, ženám už nepomáha... 😆😆Tak to máte nakomplet.

mamina7070
17. okt 2023

trapny bol hod ho za hlavu

moonlight1210
17. okt 2023

Mne by to prislo, ze na prvy pohlad ma zhodnotil, ze tato teda nie, do tejto neinvestujem, nemam zaujem. A snazil sa z toho pozvania dako lacno vykrutit.
Poznamka, ze on uz jedol a nie je hladny, ked on bol ten, co pozyval na veceru, je totalne mimo a uboha. Ako narychlo vymyslena vyhovorka.

Ale potom asi zistil, ze sa s tebou dobre rozprava, tak ostal a neponahlal sa.

Kazdopadne by som ho vyskrtla zo zoznamu ako odpad. Aj keby uz zaujem on sam mal.

retatka
17. okt 2023

Lakomec alebo si sa mu v reále nepáčila,tak nebol ochotný investovať do večere .

Strana
z4