Pozvanie na večeru
Čaute baby, idem sa podeliť s vami s mojím včerajším zážitkom. Po dlhej dobe som sa odhodlala ísť na rande. Chlap navrhol, nech sa stretneme o 18:00 a spojíme to s večerou. Tak som súhlasila. Dorazila som na rande, usadili sme sa a on sa ma pýta, budeme aj jesť? Tak mu hovorím, že ja si niečo dám, lebo som od obeda nejedla. ( keby som vedela, najem sa doma) Tak, že on nie je hladný, ale pridá sa... Ja, že ok. Opýtal sa ma čo som si vybrala.. Ja, že ešte neviem.. Pizza stangle, alebo lososa... Uzavrel to tým, že dajme si pizzastangle na polovicu, lebo ja nie som hladný... Mala som dosť, len sme sa usadili... prišiel čašnik a pýta sa, že aké? On, ze SLANINOVE.. ja, že ja slaninove nechcem, cesnakove.. a ten chlap, že tak urobte dve slaninove a dve cesnakove.. čašník, že to sa tak nedá.. tak nakoniec objednal cesnakove.. tak z večere boli dve pizzastangle z jedného košíka... 🤦🤦 Tak mi bolo trápne na úvod aj za neho. Posedeli sme dve hodiny. Pri platení som navrhla, že polku účtu zaplatím, ale nesúhlasil..Banujem, že som mu tam tých 10€ nehodia na stôl. Objednala som si kávu a džús a on sa ma spýtal, ty si si dala kávu? 😆🤦. Neviem či sa ešte ozve.😆😆.
Takže tento je minulosť. Iba som Vám chcela napísať svoj zážitok. )
Ale kazdopadne uprimny. Aspon zena vie, co dostane. Teda vlastne, od neho nedostane. 🙂
A nema ani cakat. 🙂
Povedal aj co ponuka? Okrem toho, co rozhodne neponuka?
@moonlight1210 áno. Vedela som, že sa s ním viac nestretneme aj keby chcel. Inak. velmi sympatický chlap..
Autorka, na budúce sa treba ozvať. Chcela si pizzu, poviem pred chlapom aj čašníkom - povedal si, ze ideme na večeru, od obeda som nejedla, ja som si vybrala pizzu a ty tu za mňa ideš objednať 2 pizza štangle? Chlap bude podivín, ktorý sa očividne vyžíva v tom, keď môže s druhou stranou krútiť a je vždy podľa neho, tvoj veľkou chybou zas je, že si ticho, nevieš sa ozvať a postaviť sa za seba samú. Potom by si tak nedovoľoval, hanba, nehanba, netreba zo seba nechať robiť hlúpu, kď ste sa na niečom vopred dohodli a ty si sa podľa dohodnutého zariadila.
@katkami123 ja sa viem ozvať, ale nemala som potrebu sa dohadovať s cudzím chlapom... bola som zvedavá, ako to bude pokračovať. A bola som pripravená svoju časť večere zaplať. ))
pozitivne vnimam to, ze aj ked si navrhla, ze zaplatis, tak platil on.
pozitivne vnimam aj to, ze Ta netlacil do svojho vyberu stangli.
ak bol inak sympaticky a rozumeli ste si, ja osobne by som mu este sancu dala. mohol aj on zazmatkovat a mozno si to potom vycital, ze ako sa zachoval, tazko povedat.
ak si s nim nerozumela, tak uplne zbytocne riesit celu situaciu 🙂
A aj sa ti po rande ozval ? Že sa bavil a podobne ? 🤣
Mala si si kúpiť celú pizzu a nechať si ju zabaliť domov.
@daniela823 neozval 🙂 ale napr na stretku sme sa dohodli v stredu. On sa za celý čas neozval, ja som aj zabudla, že niekam mám ísť. A v nedeľu večer písal, že zajtra 18:00 večera.. takže ťažko to súdiť.
@soldi boli tam veci čo mi vadili, ale sme ľudia.. ))
@daniela823 plakať za ním nebudem ))
No prosto to spackal a druhykrat by som s nim uz nesla.
No to je sen všetkých žien. Pozve ťa na večeru, príde najedený, opýta sa ťa, či budeš jesť, keď povieš, že áno, povie ti, že ti polovicu porcie zje on a počas toho, ako jete každý svoju polovicu toho, čo ja nepovažujem ani za plnohodnotné jedlo pre jedného, ti rozpráva, ako on ženám nepomáha a nechodí na dovolenky. 🤦🏻♀️
@h2 ver tomu, že nejakej bude dobrý a neskôr bude vyplakávať, ako jej nepomáha, ako jej nedáva peniaze, ako na ňu kašle
Fajn, cervena kontrolka zasvietila na prvom rande, ktore by asi malo byt aj posledne.
@kvetinka75 A ako nechodia na dovolenky a on sa venuje len svojej motorke.
Neboj, typicky manipulátor, on sa ozve, ale nechá na seba patrične dlho čakať, keď to už nebudeš očakávať. Vidíš, ty si nemala gule na to povedať, čo chceš a na čom ste sa dohodli, on zas mal a nemal s tým problém. Takze skúškou na submisivnu partnerku si prešla. Ešte s tebou pár krát pokruti, pokým ho to neprestane baviť.
@katkami123 možno je ešte v šoku, že koľko na ňu minul a koľko zjedla. Ja už by s om s takýmto nešla ani na kávu
Kolko ma on rokov? 20-30 roční neinvestujú do drahých večerí a rande, pretože ich majú aj 3 x za týždeň alebo mesiac (ako kto), pracovala som v mužskom kolektíve slobodných mužov vek od 20-35, je to zlý prístup, dá sa randiť, ísť na začiatok len posedieť (kaviareň, cukráreň), teda keď vyberajú...ale ak má niekto jedno rande za mesiac tak sa môže bachnut po vačku...táto generácia už nie sú takí gentlemani ako kedysi ...
A tento ešte keby mi hovoril ako on už nebude nikomu pomáhať a blablabla....no už by mňa nevidel
@kvetinka75
Taký by mi veru nechýbal, určite by som o takého nestala s takým chovaním a mohla by ísť bokom sympatickosť, aby niekto zo mňa robil vola.
@marcellka32
Ak mu nestojím za to, na čom sme sa dohodli, tak buď nech sa nekrúti potom ako had, alebo nech sám nenavrhuje večeru, ak na to nemá. Navyše, na co mi je chlap, ktorý je za týžden na 3 rôznych rande a riešiť na všetky možné strany? Nechceš, nemusíš, príde iný, nie je jediný na svete. Keď dnes idu mladé zeny strašne pod svoju cenu a veľa dovolia.
Teraz čítam, že pre toho chlapa ideálne rande, ak je narcis. Pochválil sa motorkou, posťažoval ako MUSEL pomáhať, do predu ťa predprípravil, až od neho nič nechceš, (lebo realne je to lenivec a nechce sa mu)teba dokrutil, vylial si tam srdce a spokojný odišiel. A ty si tíško pritakala, nenamietala, hladná o dvoch štangloch z pizza cesta, ktoré ti on vybral.
@katkami123 ty si ma nepochopila...
Píšem že to je nesprávny prístup a takisto by mi vadilo, že je 3x za týždeň na rande, ale žiaľ pokiaľ ti to nepovie, nemás sa to ako dozvedieť..ale ja z chlapa cítim, kedy to myslí vážne a kedy sa len zahráva..a samozrejme správanie konkrétne tohto je úplne mimo
No tak to je trapas, podla mna nelausne je uz to, ze niekto si nieco da v restike kaviarni atd lebo je hladny a druhy clovek si nic neda lebo”nesom hladny” . Je to potom neprijemne pre toho co je - a ze na nho ten druhy pozera o suchu. Ja by som sa rychlo vyhovorila ze musim niekde ist.
A urcite by som vedela dopredu ze takyto miz sa nepostara ani o mna ani o rodinu a nech si panicuje s motorkou
@reddflowerlife trapas, ale hlavne je lakomec, a to by som nezniesla
Baby ja sa už nemám v pláne s ním stretnúť. Nemám 30 🙂 mám po 40. Takže skúsenosti už mám... Sympatický som myslela v Tom duchu, že nevyzeral zle, ale správanie hrozne.. rozprával mi ako ho kolegyňa 3x prosila, že nech jej nafúka koleso na bicykli.. a on, že z princípu som vedel, že jej ho nenafukam.. Ale keď už prišla 3ti krát a nikto sa k tomu nemal, tak som šiel. Celý čas rozprával iba o sebe.. Vlastne sa má nič neopýtal.. iba čo som povedala. Mne tu nejde aký on je.. V Tom mám jasno. Ani som nemala chuť sa s ním doťahovať, lebo ma pozval na večeru.. Nie som odkázaná na to.. Ako tu niekto spomenul už len myšlienka na to jedlo mi bola nepríjemná, že on je najedeny a ja tam mám jesť sama... Ja sa nepýtam či sa mám s ním stretnúť, ešte alebo nie... Iba som sa chcela podeliť o zážitok. A viaceré ste sa tu zhodli, že jeho správanie nebolo ok.
no aspoň máš na čo spomínať. Človek najskôr nevie, či sa smiať, alebo plakať ale potom nad tým už mávne rukou. Ale toto by som nečakala ani od 30 ročného takéto správanie sa, a už duplom nie, ak má aj o n cez 40. Mal by to byť zrelý muž ale takých je asi čoraz menej.
Tak z princípu bude z neho starý mládenec a môže si princípovat sám medzi 4 stenami doma. Ja som sa zas už naučila, dať blbcovi patrične najavo, že sa chová ako blbec. 2,5h počúvať žiaľ a bôle do seba zahladeneho človeka je nad moje sily, klobúk dole nad tvojou trpezlivosťou, mna by tam po pol hodine nebolo.
Lakomec ?!?! Ktovie? Ešte by som asi jedno stretko "skúsila".... No keby som tam bola taká hladná ako ty, dám si dve držkové za sebou 😃😃😃 možno dňa ešte šancu.....🤷

@wilkova tak v 20tke áno, beriem, veď sú to v pdostate ešte decká, viazať sa nechce, tak na čo bude investovať do cudzej ženy, keď ani nevie, či z toho niečo bude.
ale predpokladám že autorka nemá 20 a on si pravdepodobne chce hľadať niečo ,,vážnejšie,, a nielen nezáväzný vzťah. Ale tým, ako sa vyjadril na záver sa odpísal aj sám, takže každá jeho ďalšia priateľka, manželka sa bude sťažovať - nepomáha, žgrlavý je, egoista a pod.