icon

Pozvanie na večeru od kamaráta

8. mar 2025

Som zadaná a pozval má na večeru k sebe kamarát. Cestoval po Európe kde kúpil kadejaké suroviny a keďže naozaj rad vari je to pre nho relax a milé gesto keď má pre koho variť. Padla taká otázka. A zamýšľam sa či je to ok. Mame normálny kamarátsky vzťah. Sem tam si napíšeme keď sa vramci prace potrebujem s niečím poradiť. Nie je to žiaden chlipnik ani nič podobne. Šli by ste ?

michelle567
8. mar 2025

Ja nie

nika11103
8. mar 2025

On ma priateľku ? Ženu ? Tvojho partnera / muža pozná ? Každopádne na mňa by môj cudne pozeral , keby ma Kamarat zavolal na večeru a určite by sa mu to nepáčilo , takže ja by som nešla . Keď tak s ním

janinah
8. mar 2025

Len s partnerom.sama nie.

petulda333
8. mar 2025

Sama nie,tiez by sa mi nepacilo keby muz siel sam ku kamoske na veceru

simsalabim
8. mar 2025

A pozyva iba teba ci aj inych kamaratov?

lindous
8. mar 2025

S partnerom či partiou viacerých kamarátov áno… sama, s tým že tam budeme len my dvaja, by som nešla, necítila by som sa v tej situácii komfortne, keďže mi to príde ako vyjadrenie záujmu…

pribinak
8. mar 2025

Pidla toho čo by som od toho očakávala 🤣🤣

januska12323
8. mar 2025

On vie, že máš partnera a aj tak ťa pozval na večeru samu?

siska53
8. mar 2025

Nuz... Ak pozval len teba a si zadana ..nesla by som. Prislo by mi to blbe. Ak ste pozvani viaceri, tak v pohode.

ibatanecnica
8. mar 2025

Ano isla.by som. Ale mi si kazdy uz zijeme svoj zivot.

vkatush
8. mar 2025

Záleží, aký máte vzťah. Ak je to kamarát známy, čo sa sem tam vidíte, prehodíte slovo, tak nie.
Ak je to veľmi dobrý dlhoročný kamarát, bez problémov. My si s manželom dôverujeme úplne a vie, že vždy som mala skôr kamošov ako kamošky (menej drámy 😂). A veľa z nich bolo presne svetobežníci, čo boli doma len z času na čas. Tak vtedy sme proste išli pokecať o živote, čo máme nové. A často sme sa zakecali aj do rána.
Je to o dôvere.

marca12
8. mar 2025

Pokial tam budu aj ini ludia,isla by som. Ale sama s nim vo dvojici by ma nelakalo.

ina2405
8. mar 2025

S kamarátom, ktorého pozná aj môj muž a vzťahy boli vždy kamarátske by som išla kľudne na obed do podniku. Ale domov by som nešla ku žiadnemu kamošovi, len s viacerými kamošmi.

kitycat
8. mar 2025

Ides sa tam najest a pokecat alebo najest a zasexovat? 🤷‍♀️

Preco by si nemohla ist, ak si verna? A ked nieco skusi tak odmietnes? Vsak vie, ze mas frajera ked si pisete

autor
8. mar 2025

@vkatush ja som podobný prípad, viac si rozumiem s mužmi jednoducho mi ta mentalita viac sedi ..preto nemám ani veľa kamosiek ..
@kitycat no veď ja si hranice dosť strážim, partner o ňom vie ..aj keď viem že to je uhol pohľadu ako sa na to muži pozerajú… mne napr dosť pomôže keď si môžem pracovnú tematiku s niekym prebrať,žiaľ partner mi s tým nepomôže ,lebo je mimo fachu

muchotrafka298
8. mar 2025

Ja by som nesla. K ziadnemu chlapovi, o ktoreho by som nemala zaujem domov na veceru. Preco by ma mal pozyvat samotnu niekam cudzi chlap? Hlavne, ak mam partnera. Ak by tam bolo viac ludi, nemala by som problem.

anos18
8. mar 2025

Ja by som nešla domov ku kamosovi, keď som zadaná. S kamošom idem na kávu do kaviarne, ale domov na večeru, kde by sme boli sami dvaja, by som nešla. Mne by sa tiež nepáčilo, keby šiel partner ku kamoske na večeru a boli by tam sami.

anos18
8. mar 2025

A prečo nepozval aj tvojho partnera?

lindous
8. mar 2025

Ono ja si nemyslím, že sa po tebe musí rovno vrhnúť, ale stále by som sa v kamarátskom vzťahu nerada dostala do situácie, kde si tie hranice budem musieť strážiť a budem musieť vysvetľovať, že nemám záujem... ak nie ste starí dobrí známi, ktorí sa takto stretávajú roky, ale ste iba občas v kontakte ohľadom pracovných záležitostí (ako som to pochopila z príspevku) a zrazu takéto pozvanie, tak to nie je podľa mňa len tak a môže to skončiť nedorozumením, tak aby ste si to kamarátstvo ešte nepokazili, lebo si to nejak blbo vysvetlí... pokecať sa dá aj pri obede v reštike a nie u neho doma na večeri, ktorú ti chce pripraviť, to by mi pri tomto druhu vzťahu prišlo určite vhodnejšie...

kajusik1403
8. mar 2025

ak pozýva aj iných kamarátov alebo teba aj s mužom tak je to v poriadku, ak tam máte byť len vy dvaja tak je to na dohode s tvojím mužom ale ja by som nešla

ruxandra
8. mar 2025

Záleží aki ste kamaráti. Keby ma takto pozval môj kamarát, určite by som išla. Viem, že odo mňa nič iné nechce, vie, že mám priateľa, takže prečo nie. Ak ho tvoj priateľ pozná, tak predsa nie je problém.

michelle567
8. mar 2025

Píšeš že sem tam si píšete keď potrebuješ niečo predebatiť o práci. To pre mňa nie je žiadny kamarát ku ktorému by som sama domov chodila na večere

aandrea9
8. mar 2025

Nešla by som. Len tak okrajovo... nemá nezadané kamarátky?