Prečo aj ženy podvádzajú?
Ahojte. Vela tem je tu kde sa prebera len muzska nevera. Poviem rovno je to nefer voci nim. Zeny su hadam rovnako neverne ako muzi. Vedia to vsak lepsie maskovat a muzi casto nemaju ani potuchy. Je tu niektora odvazna anonymne priznat ze bola neverna? Ako sa to stalo, co tomu predchadzalo, ci su stale vo vztahu alebo si sli svojou cestou? Nevera zacina na pracovisku lebo tam je priestor, alebo ked muz tazko pracuje kolko krat aj v zahranici. Preco zeny tiez podvadzaju? Co im chuba? poznam kamaratky co flirtuju nie s jednym ale hadam skazdym peknym muzom a na oko maju usporiadane rodiny. Dokonca milenci mefzi sebou ziarlia ak sa jednemu venuje a druheho odstavi. Zaujimal by ma uprimny nazor. ako maskuju odchody z domu ci to robia pocas pracovnej doby? Nechcem aby si tu ludia nadavali ale podelili sa o skusenosti.
@anonym_autor nepotrebujem sa maskovat za anonym. Bola som neverna este na skole. Jeden frajer doma druhy na intraku. A preco? No asi lebo to s nim nebolo ono. Kolegyna bola tiez. Asi stereotyp doma. Ale to bola jednorazovka (mozno s inymi mala dalsie), proste odisla z prace skor a tvrdila ze musela robit nadcas. Take jednoduche to bolo.
Dam to neanonymne. Mna podviedla. Doposial nedokazala sa postavit predomna a vysvetlit preco. Tak nech je stastna.
"Preco zeny tiez podvadzaju? Co im chyba?" Ako muz, ktoreho podvadzala uz coskoro exmanzelka (poziadal som o rozvod), ti to viem povedat z prvej ruky.
Podvadzanie je prejavom sebectva. Sebestredny pocit, ze JA si zasluzim nieco viac ako mam, lepsi sex, lepsieho partnera. JA mam pravo byt stastna. Vsetko ostatne ide bokom, deti, manzel, rodina.. Je to samozrejme prejavom velkej neucty voci partnerovi/manzelovi , chybajucej empatie. Nevernikov nezajima, ako sa citi podvedeny. Mimochodom nie je ziadna nahoda, ze psychopati a narcisti (ano aj zeny) su z pravidal takmer vzdy skor ci neskor neverni. Tychto ludi zaujima len ich osoba, vlastne stastie, "uzivanie si" zivota.
@anonym_autor nemam osobnu skusenost, ale mysim, ze ked zena nie je vo vztahu spokojna, automaticky zacne hladat niekoho lepsieho.
@anonym_autor Áno, ja som bola neverná…Priznala som sa partnerovi…
@nikoletta1712 skor by ma zaujimali myslienkove pochody co je to preco aj zeny takto konaju. Co mal ten milenec co nemal partner ?
@anonym_autor nepotrebujem sa maskovat za anonym. Bola som neverna este na skole. Jeden frajer doma druhy na intraku. A preco? No asi lebo to s nim nebolo ono. Kolegyna bola tiez. Asi stereotyp doma. Ale to bola jednorazovka (mozno s inymi mala dalsie), proste odisla z prace skor a tvrdila ze musela robit nadcas. Take jednoduche to bolo.
@really8 cize mladicka zabava.
@nikoletta1712 skor by ma zaujimali myslienkove pochody co je to preco aj zeny takto konaju. Co mal ten milenec co nemal partner ?
@anonym_autor v tomto plati rodova rovnost, zeny podvadzaju s presne tych istych dovodov ake maju na podvadzanie muzi. Treba ich hadam vymenovat?
@anonym_autor nemam osobnu skusenost, ale mysim, ze ked zena nie je vo vztahu spokojna, automaticky zacne hladat niekoho lepsieho.
@strawberry0797 niekedy hľadá aj keď je spokojná. Len má pocit, že jej život uteká a čo tak vyskúšať aj niečo iné, ako má doma, myslím, že to bude podoobné ako u mužov. Byť verným alebo vernou je rozhodnutím. Ak som sa rozhodla byť vernou, tak to tak je, napriek príležitostiam, ktoré som mala. Keď som bola s partnerom nespokojná, ukončila som vzťah
Úprimne, je len málo žien, ktoré sú neverné ak je doma naozaj (nie naoko) všetko v poriadku. Netvrdím, že také nie sú vôbec, ale je ich podstatne menej ako mužov. Ak je chlap- napríklad kolega - vytrvalý, chápavý, proste emocionálne blízky (áno, je vysoká pravdepodobnosť, že tým sleduje len jedno) a doma sa to v tejto oblasti totálne kašle, je žena náchylnejšia podľahnúť. Samozrejme nič sa tým nevyrieši, väčšinou len skomplikuje, to je ale druhá vec... Proste žena je ľahšia "korisť" ak je doma dusno, bez lásky a tepla a dotyčný to vie využiť.. Chvalabohu, ja som si týmto neprešla, ale poznám dva prípady a vždy to bolo presne o tomto...
@anonym_autor v tomto plati rodova rovnost, zeny podvadzaju s presne tych istych dovodov ake maju na podvadzanie muzi. Treba ich hadam vymenovat?
@viestta cize je to v povahe cloveka ake ma hodnoty
Ja radsej anonymne.. uz som v zrelom veku a musim konstatovat, ze vela ludi co poznam, az na par vynimok, boli neverni. V praci za mlada to bolo velmi rozsirene, doslova bezne. Aj ja som bola neverna z dovodu nespokojnosti v manzelstve, ktore skoncilo. Vela vztahov ale funguje dalej. Teraz ma to uz nelaka, mam dobreho partnera a rozum 🙂
@anonym_autor frajera som začala podvádzať po tom, čo charakerovo v mojich očiach klesol a vedela som, že vzťah nemá budúcnosť. Bola som mladá, bolo mi to jedno a užívala som si s každým, kto sa mi páčil, keďže frajer ma už nezaujímal, vo vzťahu som nevidela budúcnosť a bola len otázka času, kedy ho ukončím. Zabávala som sa. Po pár mesiacoch som vzťah ukončila. Nie kvôli inému mužovi, ale kvôli tomu, že ten človek mi nemal čo ponúknuť. Po čase som sa dala dokopy s mojím už teraz manželom, zobrala som si ho s tým, že mu budem verná a bude to do konca života. Sme manželia veľa rokov, máme rodinu, môj manžel má veľa chýb, ale dal mi lásku, domov, rodinu. nepodvediem ho nikdy, ani s nikým neflirtujem, pre mňa iní muži neexistujú. Čiže nevera u mňa bola kvôli ľahostajnosti voči partnerovi a chuť užívať si mladosť. Teraz je moje zmýšľanie už niekde úplne inde.
@anonym_autor frajera som začala podvádzať po tom, čo charakerovo v mojich očiach klesol a vedela som, že vzťah nemá budúcnosť. Bola som mladá, bolo mi to jedno a užívala som si s každým, kto sa mi páčil, keďže frajer ma už nezaujímal, vo vzťahu som nevidela budúcnosť a bola len otázka času, kedy ho ukončím. Zabávala som sa. Po pár mesiacoch som vzťah ukončila. Nie kvôli inému mužovi, ale kvôli tomu, že ten človek mi nemal čo ponúknuť. Po čase som sa dala dokopy s mojím už teraz manželom, zobrala som si ho s tým, že mu budem verná a bude to do konca života. Sme manželia veľa rokov, máme rodinu, môj manžel má veľa chýb, ale dal mi lásku, domov, rodinu. nepodvediem ho nikdy, ani s nikým neflirtujem, pre mňa iní muži neexistujú. Čiže nevera u mňa bola kvôli ľahostajnosti voči partnerovi a chuť užívať si mladosť. Teraz je moje zmýšľanie už niekde úplne inde.
@anonym_003b3e dakujem ze si sa podelila
@anonym_autor sťažujú sa vždy ženy na mužov, lebo muži nemajú potrebu vypisovať na mamickovske fóra.. ja sa priznám, že som podviedla, ale po dlhom čase. My sme už vlastne žili len ako spolubývajúci, vyhýbali sme sa jeden druhému, on chodil radšej do roboty ako domov, bolo mu všetko jedno, nevšímal si ma. Nekomunikoval, nechcel nič riešiť, ani nikde chodiť...tak som si našla iného. Aj to mu bolo jedno. 😀
fakt si neviem predstaviť ženu aby podvádzala len tak z nudy muža ktorého miluje ... teda dôvod nevery? asi už svojho muža nemiluje - z nejakého dôvodu ...
@anonym_4be2d5 to je presne príklad čo popisujem - už si ho nemilovala, ani on teba. dá sa to vôbec nazvať neverou? 😒
Nikdy som nepodvadzala nikoho ale nieco neskutocne kolko ludi v okoli to robi. A myslim ze muzi a zeny su si v tomto kvit.
Osobnú skúsenosť ti nedám, ale čo som čítala ženy podvádzajú približne rovnako často ako muži, na rozdiel od mužov, u ktorých ide často o náhodné známosti ženy často podvadzaju s mužmi, ktorých poznajú ako kamarát či kolega. Zvyčajne to aj lepšie maskujú ako muži a menej často sa priznajú. Ženy najčastejšie podvádzajú lebo im chýba pozornosť, váše, obdiv a tak podobne. U chlapov skôr fyzická príťažlivosť tej ženy s ktorou podvedú, čiže skôr tak impulzívne. Osobne nikdy podvádzania nepochopim i keď sa tu na koníkovi niekedy obhajujú. Či manželka dlhodobo odopiera mužovi intimitu a či si ju manžel neváži, podvádzanie cesta nie je. Vždy je to zlé, i keď je to niekedy pochopitelné.
Podviedla som, pár dní na to som ten vzťah ukončila a s "milencom" som šťastná do dnes. Nie som na to hrdá, mala som to ukončiť skôr a riadne, žiaľ, vypálilo to takto. Nepoznám osobne žiadnu ženu, ktorá by udržiavala vzťah a systematicky podvádzala partnera, skôr prípady, kde už sa vzťah schyľoval ku koncu a prišiel im do života nový muž skôr ako to ukončili. To že je tu viac príbehov o neverných mužoch nie je nefér, je to iba skreslené tým, že je tu viac žien.
Preto prečo chlascu,droguju a obžierajú sa (myslím ľudí) ,cely zivot človeka je len o plnení si svojich potrieb
@anonym_autor sťažujú sa vždy ženy na mužov, lebo muži nemajú potrebu vypisovať na mamickovske fóra.. ja sa priznám, že som podviedla, ale po dlhom čase. My sme už vlastne žili len ako spolubývajúci, vyhýbali sme sa jeden druhému, on chodil radšej do roboty ako domov, bolo mu všetko jedno, nevšímal si ma. Nekomunikoval, nechcel nič riešiť, ani nikde chodiť...tak som si našla iného. Aj to mu bolo jedno. 😀
A rozisli ste sa?Si s tým s ktorým si podvádzala?
Nie predtým ako nieco nefunguje, vztah ukoncim.Nepodvadzam niekoho za chrbat, tak moralne by som neklesla.Ukoncim a potom si hľadám vztah
Dam to neanonymne. Mna podviedla. Doposial nedokazala sa postavit predomna a vysvetlit preco. Tak nech je stastna.
@samo789 včera si bola žena 🙄😅 mám v Tebe guláš
@anonym_autor muži podvádzajú pre to, čo vidia a ženy pre to, čo cítia.
@anonym_autor muži podvádzajú pre to, čo vidia a ženy pre to, čo cítia.
@a0 a moze citit nieco k viacerym ked mota 2 ci troch a doma rodina ?
A rozisli ste sa?Si s tým s ktorým si podvádzala?
@anonym_e12539 žijem s nim už 15 rokov, máme 2 deti 🥰 manželmi sme 11 rokov

@anonym_autor Áno, ja som bola neverná…Priznala som sa partnerovi…