Prečo aj ženy podvádzajú?
Ahojte. Vela tem je tu kde sa prebera len muzska nevera. Poviem rovno je to nefer voci nim. Zeny su hadam rovnako neverne ako muzi. Vedia to vsak lepsie maskovat a muzi casto nemaju ani potuchy. Je tu niektora odvazna anonymne priznat ze bola neverna? Ako sa to stalo, co tomu predchadzalo, ci su stale vo vztahu alebo si sli svojou cestou? Nevera zacina na pracovisku lebo tam je priestor, alebo ked muz tazko pracuje kolko krat aj v zahranici. Preco zeny tiez podvadzaju? Co im chuba? poznam kamaratky co flirtuju nie s jednym ale hadam skazdym peknym muzom a na oko maju usporiadane rodiny. Dokonca milenci mefzi sebou ziarlia ak sa jednemu venuje a druheho odstavi. Zaujimal by ma uprimny nazor. ako maskuju odchody z domu ci to robia pocas pracovnej doby? Nechcem aby si tu ludia nadavali ale podelili sa o skusenosti.
@anonym_autor Áno, ja som bola neverná…Priznala som sa partnerovi…
@nikoletta1712 mna skor zaujimaju okolnosti aby vam clovrek vedel porozumiet
@anonym_autor v tomto plati rodova rovnost, zeny podvadzaju s presne tych istych dovodov ake maju na podvadzanie muzi. Treba ich hadam vymenovat?
@viestta ja s týmto nesúhlasím. Muži prevažne podvádzaju preto lebo nevedia udržať vtáka v nohaviciach a ženy z nedostatku lásky a pozornosti. Ženy podvádzajú viac z citových dôvodov, muži pudovo.
@anonym_autor 😂tak tie musia mať kurva veľa času a nudiť sa. Nejde však o to, čo cíti k mužom ale k sebe - čo jej chýba, myslí si, že jej to iní dajú.
@a0 taka hlada obdiv alebo len potrebuje zabavu? lebo pochopim sa namotat na jedneho ale motat sa s viacerymi?
@a0 taka hlada obdiv alebo len potrebuje zabavu? lebo pochopim sa namotat na jedneho ale motat sa s viacerymi?
@anonym_autor nízke sebavedomie a zvláštny spôsob zvyšovania, i keď skôr to zvýši ego ako sebavedomie. Veľmi náročná téma, kopec premenných, v každom prípade je tam emočné zanedbanie zo strany muža, lebo milovaná žena (podľa ženy, nie podľa muža) sa nemá dôvod za iným ani obzrieť. Každý chlap bude tvrdiť “dal som jej všetko a aj tak ma podviedla”, aby zakryl svoje vlastne zlyhanie. Aj môj muž si myslel, že máme normálny vzťah, kým som nevytiahla rozvodové papiere na stôl a až vtedy mu cvaklo v hlave. Rovnako mi minule písal jeden známy, že on nechápe, prečo sa jeho už ex len tak zo dňa na deň zbalila a odišla, pritom ma niekoľkokrát počas ich vzťahu volal na kávu, lajkoval mi fotky atď. a určite som nebola jediná (možno s nejakými aj na káve bol). Keby ho jeho ex podviedla, nečudovala by som sa, lebo on upieral energiu na iné ženy, nie na ňu.
Ja som k tomu bola dosť blízko, našťastie som vycúvala.
Nebolo to o žiadnych problémoch v manželstve, žijeme šťastne. Ani som pokušenie nikde nehľadala. Ale zahľadel sa do mňa kolega, dosť neodbytný. Chémia neskutočná. Neustále flirtoval. Ja som stále zdôrazňovala že som vydatá, mám deti. Ale tá pozornosť, komplimenty, také to napätie a zakázané ovocie bola ťažká kombinácia. Zvlášť keď si to človek porovná s niekoľkoročným manželstvom, kde sa už viac rieši logistika a výchova ako flirtovanie.
Musela som si to racionálne zdôvodniť - z pohľadu dlhodobého života som kompatibilnejšia s mojím mužom. A nechcela som riskovať dobrý vzťah len kvôli sexuálnej príťažlivosti.
@anonym_autor áno, bola som neverná. Viackrát. Vo vzťahu s mužom som doteraz. Dôvodov je viac.
Za mňa si myslím že je to problém s hranicami, zrovna v tejto situácii som si to uvedomila a začala na tom pracovať. Mám problém stanoviť hranice aj samej sebe aj druhým. Za druhé je to zrejme aj kríza stredného veku🤷🏼♀️🙈
Ja som neverná bola ale sa tak že s “milencom” sme zostali spolu a mame spolu dieťa. Vtedy súčasný partner bol manipulatívny sebec a vtedy ten dotyčný mi vniesol odvahu odísť. Trvalo mi to rok kedy som nedokázala odísť zo vzťahu ale už som mala nový. Dnes ľutujem že som zo neurobila hneď.
@anonym_autor Pozri ak si neštastna a zúfala si lahšia korisť, stači že niekto ťa pochopí, je pozorný, pomože ti potom prideš domov k tyranovi, egoistovi a lahšie to znášaš a už sa tešiš na toho druheho....samozrejme je to chodenie po tenkom ľade, dvojitý život, máš depky a citiš sa ako handa....viac fajčiš a piješ je to hnus...Poznám...potom som zobrala život do vlastnych rúk poslala k vode aj muža aj milencom...Začala som zivot odznovu s čistou hlavou. Milencova žena ma asi polroka od rozchodu kontaktovala ze či pridem ako svedok na súd, že ona ma velke majetky a nič mu nenecha a že mal x milenkiek tak nas bude viac 🤮...za pár mesiacov zomrela vraj opita spadla zo schodov ..už je to 10 rokov a stale na tu ženu myslim...
Ja som k tomu bola dosť blízko, našťastie som vycúvala.
Nebolo to o žiadnych problémoch v manželstve, žijeme šťastne. Ani som pokušenie nikde nehľadala. Ale zahľadel sa do mňa kolega, dosť neodbytný. Chémia neskutočná. Neustále flirtoval. Ja som stále zdôrazňovala že som vydatá, mám deti. Ale tá pozornosť, komplimenty, také to napätie a zakázané ovocie bola ťažká kombinácia. Zvlášť keď si to človek porovná s niekoľkoročným manželstvom, kde sa už viac rieši logistika a výchova ako flirtovanie.
Musela som si to racionálne zdôvodniť - z pohľadu dlhodobého života som kompatibilnejšia s mojím mužom. A nechcela som riskovať dobrý vzťah len kvôli sexuálnej príťažlivosti.
@anonym_185c1e chvalim
@anonym_autor áno, bola som neverná. Viackrát. Vo vzťahu s mužom som doteraz. Dôvodov je viac.
@anonym_c1033e to je to co ma zaujima spustace nevery
"Preco zeny tiez podvadzaju? Co im chyba?" Ako muz, ktoreho podvadzala uz coskoro exmanzelka (poziadal som o rozvod), ti to viem povedat z prvej ruky.
Podvadzanie je prejavom sebectva. Sebestredny pocit, ze JA si zasluzim nieco viac ako mam, lepsi sex, lepsieho partnera. JA mam pravo byt stastna. Vsetko ostatne ide bokom, deti, manzel, rodina.. Je to samozrejme prejavom velkej neucty voci partnerovi/manzelovi , chybajucej empatie. Nevernikov nezajima, ako sa citi podvedeny. Mimochodom nie je ziadna nahoda, ze psychopati a narcisti (ano aj zeny) su z pravidal takmer vzdy skor ci neskor neverni. Tychto ludi zaujima len ich osoba, vlastne stastie, "uzivanie si" zivota.
@cubo2 Presne ako pises
bola som neverna s 22 ročným zajacikom, ked som mala skoro 40 sex nebol, predchadzalo tomu to, ze som bola recepcna a on sa prisiel ubytovat, hned sa mi pacil, ale nevyvijala som ziadnu aktivitu, doma dlhorocne manzelstvo, muz vkuse na pc hral hry level taky, level hentaky a zrazu tu bol niekto kto ma vasnivo bozkaval, cely den sa mi venoval
bola som neverna s 22 ročným zajacikom, ked som mala skoro 40 sex nebol, predchadzalo tomu to, ze som bola recepcna a on sa prisiel ubytovat, hned sa mi pacil, ale nevyvijala som ziadnu aktivitu, doma dlhorocne manzelstvo, muz vkuse na pc hral hry level taky, level hentaky a zrazu tu bol niekto kto ma vasnivo bozkaval, cely den sa mi venoval
@anonym_82811e vdaka za zdielanie
@anonym_82811e vdaka za zdielanie
@anonym_autor v pohode, doplnim k sexu neprislo, chcel, ale nedovolila som, mne stacila ta chvilkova vasen, doma sex bol
Nevera je velmi relativny pojem, ked manzel o Teba nema napriklad 2 roky po narodeni deti dlhodobo zaujem, tak je amoralne riesit si to inde?myslim, ze mas na to pravo a nikto Ta nemoze odsudzovat, ostanes s nim kvoli detom, ale preco by si nemohla mat milencov?
@anonym_autor v pohode, doplnim k sexu neprislo, chcel, ale nedovolila som, mne stacila ta chvilkova vasen, doma sex bol
@anonym_82811e toto mi nieco pripomina tiez ziaden sex ale stretavanie ano. Mozno.prave tam staci iba ta tuzba
Nevera je velmi relativny pojem, ked manzel o Teba nema napriklad 2 roky po narodeni deti dlhodobo zaujem, tak je amoralne riesit si to inde?myslim, ze mas na to pravo a nikto Ta nemoze odsudzovat, ostanes s nim kvoli detom, ale preco by si nemohla mat milencov?
@anonym_975717 dakujem.
@anonym_autor dovod emocny chlad a lahostajnost ako ku mne aj k problemom.
Preco AJ zeny? A preco muzi?
@anonym_82811e toto mi nieco pripomina tiez ziaden sex ale stretavanie ano. Mozno.prave tam staci iba ta tuzba
@anonym_autor mne to stacilo o sex mi vobec neslo, ze bol o mna 100 percentny zaujem
@anonym_autor mne to stacilo o sex mi vobec neslo, ze bol o mna 100 percentny zaujem
@anonym_82811e a ako dlho. Ti to trvalo? A ked takto zena uvazuje riesi jedneho muza alebo to hlada u viacerych?
@dora281 atraktivne zeny to je iny level. Pokusenie je z kazdej strany, kolegovia balia, kamarati balia, fb ludia balia, ponuky na vsetko mozne, muzi skusaju. Tazke odolat. Asi. Lichotky sa dobre pocuvaju a niektori ak su aj pekni a vytrvali sa vedia dostat pod kozu. Iba rozmyslam.
@dora281 V prvom rade ďakujem za kompliment…Áno, je to moja fotka…
Podviedla som bývalého partnera…Po pol roku som sa mu priznala…Poznali sa…Myslela som si, že vtedajšieho partnera som až tak nemilovala, a preto som si začala s mužom, ktorý mal veľa spoločného so mnou a neskutočná chémia…No až keď som prišla o toho priateľa, som zistila, ako mi chýba a ako ho milujem…
@dora281 Áno, nedajbože, manželka - milujem svoju slobodu, milujem byť sama so sebou, chodiť na dovolenky sama, výlety, a preto sa neplánuj vydať, lebo neviem, ktorý muž by mi toto toleroval…🙂
Pekný večer…
Mam milenca cez 5 rokov, mladsieho eho o 19 rokov. Alento je nepodstatne. Doma som bola len maternica, na porodenie potomka, inak som len za slúžku.
Podviedla som a nie raz a čišto išlo o uspokojenie mojich sexuálnych potrieb. Síce s dlhoročným partnerom mám sex pravidelne, ale nič mi to nedáva. Slabá výdrž, orgazmus skoro vôbec, on sa odbaví a hotovo. Tak si to kompenzujem mimo vzťahu s inými mužmi dlhé roky. Nikdy na to neprišiel a dodnes o tom nevie. Myslí si, že som najlepšia žena na svete. Ľúbim ho, máme deti, máme firmu, máme všetko. Ale šikovným šťastie praje, takže takto si už užívam viac ako 10 rokov.

@anonym_4be2d5 to je presne príklad čo popisujem - už si ho nemilovala, ani on teba. dá sa to vôbec nazvať neverou? 😒
@biba_18 a vykrikuje mi dodnes, že som ho zničila, keď som si našla iného. To, že ničil on mňa, naše manželstvo, všetko to pekne, čo bolo na začiatku, to je nič, len ja som tá zlá... Mala som stať pri nom aj v zlom, ako mi to hovoril. Len ja som dlho nevedela, čo ho trápi, či je chorý, či sa niečo stalo v práci, alebo čo, nechcel nič riešiť a ja som mala čakať na zázrak. Aj som si počkala. Nebolo to tak, že som išla z trucu hľadať na nejaké sociálne siete, prišlo to nečakane.