Prečo bývalí kolegovia neodzdravia?
Ahojte normálne mi to je smiešne skončila som nedávno v práci obchodná prevádzka a ja automaticky pozdravím bývalým kolegom som tak vychovaná a niektori ani neodzdravia už to bolo viackrát. Viem že to nemám tak prežívať ale rozmýšľam nad tým prečo ľuďom tak hrabe 😁 to neodzdravenie a pohľad mi dáva jasne na javo hore nos a som niečo viac.. ako nechápem tomu normálna práca priemerný plat a niektorý majú pocit že sú manažéri predajne. Jasne viac nepozdravím mám v prdeli ale trochu ma to štve.
Tazko sa vyjadrovat, ked nepises dovod tvojho odchodu, lebo ak ta napriklad prepustili oni mozu to vnimat tak, ze si nahnevana a nechces mat s nimi nic, alebo ze si nahnevana a iba predstieras. Ak si odisla sama do lepsej prace mozno zavidia a dalsie a dalsie dovody.
Tazko sa vyjadrovat, ked nepises dovod tvojho odchodu, lebo ak ta napriklad prepustili oni mozu to vnimat tak, ze si nahnevana a nechces mat s nimi nic, alebo ze si nahnevana a iba predstieras. Ak si odisla sama do lepsej prace mozno zavidia a dalsie a dalsie dovody.
@domkakvet na dovodoch odchodu nezalezi, pokial nemali vazne spory a nepohadali sa na zivot a smrt, tak je slusnost pozdravit
Už tam nepracuješ tak neexistuješ.
Tiež som tak odišla zo zamestnania stretla som dve kolegine a robili sa že ma nevidia aby ma nemuseli pozdraviť 😁Taktiež keď od nás z práce odišla jedna a potom ma denne stretávala v autobuse,robila sa že má nevidí,už kolegine niesme tak sa budeme robiť že sa nepoznáme 😁🤣🤣
Smiešne ale čo už,ľudia sú všelijaký.
ak ste mali osobné spory , alebo ťa nemuseli - tak to takto väčšinou končí.... nezáujem.
ano je to divne,ale su kadejaki ludia :DDD ja mam najradsje byvalych spoluziakov a tak, pozvanky na FB posielaju, ale na ulici sa to neodzdravi :DD ak sa pristavi clovek a prihovori, tak proste total divne reakcie :D
Tak závisí, ako si z roboty odišla. Bolo to v zlom? Alebo nemala si konflikt so šéfom/ šéfkou a ten Ťa potom poohováral pred bývalými kolegami?
@qrstxyz Tak možno menší konflikt som mala so šéfkou ale s ňou už malo konflikt cez 50 ľudí ktorí tam pracovali 🤣 čo sa týka kolegov vôbec žiadne konflikty normálne vzťahy boli
Na prvu mi napada najjednoduchsie, ze ta nemali radi.
Ja by som pozdravila aj 1000x, kto neodzdravi, je jeho vizitka, nie tvoja.
Otazka znie preco ta to stve..🙂 to si v sebe pories skor ako kolegov
bola to autorkina úvaha, prečo sa ľudia tak správajú...jeden deň ťa poznajú pozdravia a druhý si už neznáma osoba...hold dnešná doba
Este dobre, ze nie som tvoja byvala kolegyna... Kolkokrat odzdravim a vobec netusim komu. Proste ludia maju ine starosti ako si pamata kazdy ksicht, ktory kedy stretli. Alebo aj neodzdravim, ked si to nevsimnem... Zo mna by so mala ine mindraky.
U nás neodzdravia ani súčasní😏 proste teľce
O mne si musia tiež niektorý ľudia myslieť že som namyslená krava. Prišla k nám do práce suseda, samozrejme ja "mega všímavá, zo 100% pamäťou na ľudí".... Poznáme sa z videnia, dokonca som sa s ňou aj rozprávala už dávno. Ja som zabudla že tá osoba vôbec existuje, a ona mi vravela že sme susedy a ja tela, prekvapená že ju nepoznám. Potom mi neskôr došlo kto to je, aj že sme sa už rozprávali. Ale úplne som zabudla že tá osoba vôbec existuje.
Neskôr o pár dní som bola na prechádzke zo psom, oproti išla žena s kočíkom, prešli sme okolo seba a ona až keď sa mi pozdravila som zaregistrovala kto to je.
Minule išla druhá seseda, nepozdravila som sa jej, nevšimla som si že je to ona. O pár dní som ju stretla zase ale ja, slepaňa, zdalo sa mi že to je niekto iný, som sa jej pozdravila "dobrý deň" a pritom sa zdravíme "ahoj".
Akože ona si o mne musí myslieť že som spomalená alebo namyslená.
Takže také vysvetlenie prečo sa ti niekto nepozdraví. Je zamyslený, zabudol na teba, alebo je len nevšímavý

popracuj na sebavedomi a rozhodni sa, ci ti to teda vadi...alebo nevadi.