Prečo bývalí kolegovia neodzdravia?
Ahojte normálne mi to je smiešne skončila som nedávno v práci obchodná prevádzka a ja automaticky pozdravím bývalým kolegom som tak vychovaná a niektori ani neodzdravia už to bolo viackrát. Viem že to nemám tak prežívať ale rozmýšľam nad tým prečo ľuďom tak hrabe 😁 to neodzdravenie a pohľad mi dáva jasne na javo hore nos a som niečo viac.. ako nechápem tomu normálna práca priemerný plat a niektorý majú pocit že sú manažéri predajne. Jasne viac nepozdravím mám v prdeli ale trochu ma to štve.
Tazko sa vyjadrovat, ked nepises dovod tvojho odchodu, lebo ak ta napriklad prepustili oni mozu to vnimat tak, ze si nahnevana a nechces mat s nimi nic, alebo ze si nahnevana a iba predstieras. Ak si odisla sama do lepsej prace mozno zavidia a dalsie a dalsie dovody.
Tazko sa vyjadrovat, ked nepises dovod tvojho odchodu, lebo ak ta napriklad prepustili oni mozu to vnimat tak, ze si nahnevana a nechces mat s nimi nic, alebo ze si nahnevana a iba predstieras. Ak si odisla sama do lepsej prace mozno zavidia a dalsie a dalsie dovody.
@domkakvet na dovodoch odchodu nezalezi, pokial nemali vazne spory a nepohadali sa na zivot a smrt, tak je slusnost pozdravit
Už tam nepracuješ tak neexistuješ.
Tiež som tak odišla zo zamestnania stretla som dve kolegine a robili sa že ma nevidia aby ma nemuseli pozdraviť 😁Taktiež keď od nás z práce odišla jedna a potom ma denne stretávala v autobuse,robila sa že má nevidí,už kolegine niesme tak sa budeme robiť že sa nepoznáme 😁🤣🤣
Smiešne ale čo už,ľudia sú všelijaký.
ak ste mali osobné spory , alebo ťa nemuseli - tak to takto väčšinou končí.... nezáujem.
ano je to divne,ale su kadejaki ludia :DDD ja mam najradsje byvalych spoluziakov a tak, pozvanky na FB posielaju, ale na ulici sa to neodzdravi :DD ak sa pristavi clovek a prihovori, tak proste total divne reakcie :D
Tak závisí, ako si z roboty odišla. Bolo to v zlom? Alebo nemala si konflikt so šéfom/ šéfkou a ten Ťa potom poohováral pred bývalými kolegami?
@qrstxyz Tak možno menší konflikt som mala so šéfkou ale s ňou už malo konflikt cez 50 ľudí ktorí tam pracovali 🤣 čo sa týka kolegov vôbec žiadne konflikty normálne vzťahy boli
bola to autorkina úvaha, prečo sa ľudia tak správajú...jeden deň ťa poznajú pozdravia a druhý si už neznáma osoba...hold dnešná doba
Este dobre, ze nie som tvoja byvala kolegyna... Kolkokrat odzdravim a vobec netusim komu. Proste ludia maju ine starosti ako si pamata kazdy ksicht, ktory kedy stretli. Alebo aj neodzdravim, ked si to nevsimnem... Zo mna by so mala ine mindraky.
O mne si musia tiež niektorý ľudia myslieť že som namyslená krava. Prišla k nám do práce suseda, samozrejme ja "mega všímavá, zo 100% pamäťou na ľudí".... Poznáme sa z videnia, dokonca som sa s ňou aj rozprávala už dávno. Ja som zabudla že tá osoba vôbec existuje, a ona mi vravela že sme susedy a ja tela, prekvapená že ju nepoznám. Potom mi neskôr došlo kto to je, aj že sme sa už rozprávali. Ale úplne som zabudla že tá osoba vôbec existuje.
Neskôr o pár dní som bola na prechádzke zo psom, oproti išla žena s kočíkom, prešli sme okolo seba a ona až keď sa mi pozdravila som zaregistrovala kto to je.
Minule išla druhá seseda, nepozdravila som sa jej, nevšimla som si že je to ona. O pár dní som ju stretla zase ale ja, slepaňa, zdalo sa mi že to je niekto iný, som sa jej pozdravila "dobrý deň" a pritom sa zdravíme "ahoj".
Akože ona si o mne musí myslieť že som spomalená alebo namyslená.
Takže také vysvetlenie prečo sa ti niekto nepozdraví. Je zamyslený, zabudol na teba, alebo je len nevšímavý

popracuj na sebavedomi a rozhodni sa, ci ti to teda vadi...alebo nevadi.